Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Çok teşekkür ederim canım içimi bir nebze olsun rahatlattın çok zor buldum kaybetmek çok kötü olur rabbim bana bağışlasın
Korkularımız geçmiyor malesef bende de takıntı oldu her tuvalete gidince çamaşırıma bakıyorum kan vs bişey var mı diye 😐 iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah 🤲🤲

Kızlar merhaba aranızda
Yeniyim daha önceden de gebelik kayıplarım var ve dah 1 hafta bile olmadı teste göreli bu gün sümüksü kahverengi akıntı gördüm lavoboya giderken genetik testlerimiz güzel çıkmıştı pıhtılaşma testi de MTHFR(A1298C) heterozigot PAI_1 (4G/5G) 4G/4G çıktı iki genimde ama doktorlar iğneyle gerek yok diyor ve daha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duymadım doktora gidiyorum kalp atışı duymadan ilaç veremem diyip yolliyorlar çok çaresiz hissediyorum kendimi😔
Merhaba canım🌺
Sen yine de tedbir amaçlı git kuzum belki ilaç verir

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Bat 16 mart ve dün kahverengi lekelenme vardı sonrasında sadece peçetede gördüm. Sağ kasık ve göbeğimin arasında bi yerde de ağrı var. Ara ara da belime ağrı giriyor. Dün lekelenmeyi görünce yerleşme kanaması olabilir diye düşünerek bugün sabah test yaptım fakat negatif çıktı. Sizce testi erken mi yaptım beklemeli miyim?

Merhabalar bende yeni katıldım aranızda test ile yumurtlama değerlendirdik adetim 23 martta kaç gündür buralarda yorum okuyorum belirti VS. Bu erken hamilelik testini ne zaman yapmalıyım sizce yumurtlama 6 marttı
Benim yumurtlama 4 marttı 20 mart regl günüm. Bugün erken gebelik yaptım negatif

Kızlar merhaba aranızda
Yeniyim daha önceden de gebelik kayıplarım var ve dah 1 hafta bile olmadı teste göreli bu gün sümüksü kahverengi akıntı gördüm lavoboya giderken genetik testlerimiz güzel çıkmıştı pıhtılaşma testi de MTHFR(A1298C) heterozigot PAI_1 (4G/5G) 4G/4G çıktı iki genimde ama doktorlar iğneyle gerek yok diyor ve daha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duymadım doktora gidiyorum kalp atışı duymadan ilaç veremem diyip yolliyorlar çok çaresiz hissediyorum kendimi😔
Başka doktorlara görün canm

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Bat 16 mart ve dün kahverengi lekelenme vardı sonrasında sadece peçetede gördüm. Sağ kasık ve göbeğimin arasında bi yerde de ağrı var. Ara ara da belime ağrı giriyor. Dün lekelenmeyi görünce yerleşme kanaması olabilir diye düşünerek bugün sabah test yaptım fakat negatif çıktı. Sizce testi erken mi yaptım beklemeli miyim?
Geç döllenme olabilir cnm

Ben 6 gün önce erken gebelik testi yaptığımda yok gibi bir silik çizgi vardı. Kalp gözümüzle görüyorduk 😅 Kan testimde ise sonuç 3.49du. İki gün sonra ise buraya attığım şekilde daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Bugün direkt kan testiyle öğrendim. O yüzden sabredin derim🤗

X