- 5 Temmuz 2019
- 1.345
- 664
- 28
Bunlar güzel günler kuzuBenim halsizlik fena bu aralar full yatış modundayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar güzel günler kuzuBenim halsizlik fena bu aralar full yatış modundayim
Ahaaaaaa ayyyy yoksaBenim ağzımda buğün boyunca metalimsi tat var kuzular
Ah nerde kuzu buğünde test yaptım negatif ama oruçluydum ondan olabilr metalimsi tatAhaaaaaa ayyyy yoksa
Adetim 1 gün gecikirse yapacağım, şimdi kendime baktım, yüzümde kılcal damarlarim yüzümü kaplamış, yüzümdeki tüyler uzamış, göğüsten omuzlarıma giden damarlar şahlanmış inanamadım, acele etmek istemiyorum artık, varsa vardır yoksa yokturKuzu yarın tekrarlıcan mı testi
Ben birinciyi yaparken korkuyorum maşallahMerhaba hanimlar
Bende yumurtlama takip ederek bu ayi degerlendirdim. Bat 20 mart
9 gun sonra insallah hamile haberinide veririm. 25 aylik bir oglum var. tekrar istiyoruz. Asiri yorgunluk, agiz kurulugu, bel agrisi var
Ayni zamanda hukuk 3. Sinif ogrencisiyim. cocuk cok guzel birseymiz keyif aldk neden 3-4 tane olmasn dedk. Ama heyecan yaptik sanirim. 2 aydir olmayinca moralimiz bozuldu. Yumurtlama takip ettikBen birinciyi yaparken korkuyorum maşallah
Haklısın kuzu ben tam bir test manyağı oldum elimde bolcana oluncaAdetim 1 gün gecikirse yapacağım, şimdi kendime baktım, yüzümde kılcal damarlarim yüzümü kaplamış, yüzümdeki tüyler uzamış, göğüsten omuzlarıma giden damarlar şahlanmış inanamadım, acele etmek istemiyorum artık, varsa vardır yoksa yoktur
Kız elimde olsa bende olurum da gidip almıyorum bilerekHaklısın kuzu ben tam bir test manyağı oldum elimde bolcana olunca
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir benmde kızım 23 aylık bizde ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederseMerhaba hanimlar
Bende yumurtlama takip ederek bu ayi degerlendirdim. Bat 20 mart
9 gun sonra insallah hamile haberinide veririm. 25 aylik bir oglum var. tekrar istiyoruz. Asiri yorgunluk, agiz kurulugu, bel agrisi var
Ah kuzu bizde aynı şekilde 2 3 aydır deniyoruz daha nasip olmadıAyni zamanda hukuk 3. Sinif ogrencisiyim. cocuk cok guzel birseymiz keyif aldk neden 3-4 tane olmasn dedk. Ama heyecan yaptik sanirim. 2 aydir olmayinca moralimiz bozuldu. Yumurtlama takip ettik
Ay ne olacak bu halımızKız elimde olsa bende olurum da gidip almıyorum bilerek
Tesekkur ederim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir benmde kızım 23 aylık bizde ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse
Oruçlu olunca metalimsi tat olmuyor ki kuzum ya. Dur bakalım bekleyelim. Yumurtlama ne zamandıAh nerde kuzu buğünde test yaptım negatif ama oruçluydum ondan olabilr metalimsi tat
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sanada uğur getirir kuzu sabredebilrsen regl gününde yap yok edemzsen 4 5 gün kala yapMerhabalar bende yeni katıldım aranızda test ile yumurtlama değerlendirdik adetim 23 martta kaç gündür buralarda yorum okuyorum belirti VS. Bu erken hamilelik testini ne zaman yapmalıyım sizce yumurtlama 6 marttı
2 3 şubattı kuzu regl 4 gün var ama testler negatif malesefOruçlu olunca metalimsi tat olmuyor ki kuzum ya. Dur bakalım bekleyelim. Yumurtlama ne zamandı
Hiç belli olmaz kuzum orası. Bat ola hayrola diyelim2 3 şubattı kuzu regl 4 gün var ama testler negatif malesef
Öyle valla tadını çıkarmaya çalışıyorum ama hasta gibi yaptı beniBunlar güzel günler kuzu