- 22 Şubat 2023
- 9.773
- 10.868
- 37
Ben 35 yaşındayım. 11 aydır istiyoruz canım. Biz de iyi kötü 9 ayı kesin değerlendirdik. Korona falan olunca arada sekteye uğradı. Sen kaç yaşındasın canımedahandro sen kaç aydır demiyorsun kuzum? Kaç yaşındasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 35 yaşındayım. 11 aydır istiyoruz canım. Biz de iyi kötü 9 ayı kesin değerlendirdik. Korona falan olunca arada sekteye uğradı. Sen kaç yaşındasın canımedahandro sen kaç aydır demiyorsun kuzum? Kaç yaşındasın?
Ben de 30um kuzum.ben de korona oldum ağır da geçirdimBen 35 yaşındayım. 11 aydır istiyoruz canım. Biz de iyi kötü 9 ayı kesin değerlendirdik. Korona falan olunca arada sekteye uğradı. Sen kaç yaşındasın canım
Geçmiş olsun canım. 30 güzel bir yaş çok ideal bebek için.Ben de 30um kuzum.ben de korona oldum ağır da geçirdim
Hayırlısı kuzu üzülme lütfenYok canım malesef çok üzgünüm dayanamayıp test yaptım o da negatif
Ne olur üzülme cnmCanlarım ben elendim. Bugün adetim geldi . Ağlamamaya çalışıyorum
Sayenizde daha iyi hissediyorum canım. Yalnız değilim biliyorum. Çok sağolNe olur üzülme cnm
Ne demek kuzu hep burdayızSayenizde daha iyi hissediyorum canım. Yalnız değilim biliyorum. Çok sağol
Çok geçmiş olsun cnm doktordan sonra haber ver bizeŞuan soktayim ben adet degilmisim bebek dusuruyormusum...
Kanamayla beraber kese ve plesante düştü o kadar net ki icindeki suyu suyun icindeki cenin bile gözüküyor..
Birazdan ailem geliyor doktora gidicez..
Ben kimyasal sandim ama malesef değilmiş......
İnşallah olursa kuzum beklediğime çok pişmanımGeçmiş olsun canım. 30 güzel bir yaş çok ideal bebek için.
Yok yok pişman olma canım. Vardır mutlaka bir hayır. Hiç merak etme. 30 yaş çok genç.İnşallah olursa kuzum beklediğime çok pişmanım
İnşallah güzelliklerle dolu olsun da yaşın önemi tabi ki yokYok yok pişman olma canım. Vardır mutlaka bir hayır. Hiç merak etme. 30 yaş çok genç.
Benim bugündü. 6,7,8 inde olmam lazım bakalımKızlar bat tarihleriniz nedir 16 Mart olan varmı
Benimde 16 sı yumurtlama da ayın 2 siydi senin ne zamandıKızlar bat tarihleriniz nedir 16 Mart olan varmı
Test yaptınmı kuzuBenim bugündü. 6,7,8 inde olmam lazım bakalım
Bnm 3 ve 4 Mart yumurtlama 5 martta çatlama kuzu o zamn senin bat 15 mart oluyoBenimde 16 sı yumurtlama da ayın 2 siydi senin ne zamandı
Yaptım ama sabah kalkar kalkmaz yapmadım işten gelince yaptım negatif çıktı 3 saat önce aşık kahve leke vardı inşallah regliye dönmez dedim dönmedi daha. Ama göğüslerim çok tuhaf dokunamıyorum bile ağrıyor, kokuları çok uzaktan algılıyorum ağzımda metal bir tat bir sol yumurta tarafım ağrıyor sonra geçiyor dün anneme gittim yedikten sonra midem tuhaf oldu yiyemedim devamını, bel ve sırt ağrısı bakalım bu hafta beni ne bekliyor.Test yaptınmı kuzu
Sabh yap kuzu ilk idrarla bi tane o metal tat benm kızımda vardıYaptım ama sabah kalkar kalkmaz yapmadım işten gelince yaptım negatif çıktı 3 saat önce aşık kahve leke vardı inşallah regliye dönmez dedim dönmedi daha. Ama göğüslerim çok tuhaf dokunamıyorum bile ağrıyor, kokuları çok uzaktan algılıyorum ağzımda metal bir tat bir sol yumurta tarafım ağrıyor sonra geçiyor dün anneme gittim yedikten sonra midem tuhaf oldu yiyemedim devamını, bel ve sırt ağrısı bakalım bu hafta beni ne bekliyor.
geçen ay 16 sında olmuştum ondan yine aynı olur diye düşündüm 2-3 Mart pikti benim 4 ünde çatlama oldu dün yine aynı çıktı çatlama gibi hafif sızlama var kasıklarımda amaBnm 3 ve 4 Mart yumurtlama 5 martta çatlama kuzu o zamn senin bat 15 mart oluyo
Ya hadi hayırlısıSabh yap kuzu ilk idrarla bi tane o metal tat benm kızımda vardı