Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kestim ben bu ayda olmadi artık ☹️
Ahh bütün sorunumuz çok fazla kafamıza takıyor olmak ama işte elimizde değil. Sadece 1 hafta falan kafam rahat oluyor regl sonrası. Ondan sonra yumurtlamaydı, regl belirtileriydi derken aklımdan hiç çıkmıyor. Çok alakasız anlarda bile kafamda. Çalışıyorum iş yerinde bile bir anda aklıma geliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Vardır bir zamanı diyorum. Nasip 🤍💖

Ahh bütün sorunumuz çok fazla kafamıza takıyor olmak ama işte elimizde değil. Sadece 1 hafta falan kafam rahat oluyor regl sonrası. Ondan sonra yumurtlamaydı, regl belirtileriydi derken aklımdan hiç çıkmıyor. Çok alakasız anlarda bile kafamda. Çalışıyorum iş yerinde bile bir anda aklıma geliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Vardır bir zamanı diyorum. Nasip 🤍💖
Tek tesellim prensesim onu görünce dünyam güzelleşiyor 🥰

Tek tesellim prensesim onu görünce dünyam güzelleşiyor 🥰
Ahh çok şükür 🧿 Rabbim nasip etmiş. Darısı bizim başımıza inşallah 🤲🏻 6.5 sene oldu 20 haftalık ikizlerimi kaybedeli.. O zamanın şartlarına göre hayırlısı buydu, ama insan unutamıyor. Şimdi olmamasında da vardır bir hayır diyorum.. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Benim de bir kedim var çocuğum gibi onunla avunuyorum. Çok şükür ki o var 🥰

2 senedir evliyim ama eşimin askerliği vardı, askere gidip geldi 1 senedir deniyoruz ama ne dış ne kimyasal hiç gebelik geçirmedim
Ben de 6 aydır deniyorum 2 kez kimyasal geçirdim doktorlar onu gebelikten saymıyor ama yani elde var sıfır yine hiç geçirmemek de kötü kimyasal da çok kötü ne diyeyim benim de duygularım karman çorman.. Ama bu ay umutluydum baya dualar zikirler ettim ama fazla değerlendiremedim eşimin sağlık durumu nedeniyle :110:

Ahh çok şükür 🧿 Rabbim nasip etmiş. Darısı bizim başımıza inşallah 🤲🏻 6.5 sene oldu 20 haftalık ikizlerimi kaybedeli.. O zamanın şartlarına göre hayırlısı buydu, ama insan unutamıyor. Şimdi olmamasında da vardır bir hayır diyorum.. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Benim de bir kedim var çocuğum gibi onunla avunuyorum. Çok şükür ki o var 🥰
Başın sağolsun kuzum Rabbim seni mükafatılandırsın en güzeliyle 🙏🙏

Bu da benim oğlum arkadaşlar 🤭🤭 Aranızda kedi sevmeyen yoktur inşallah. Ayy korkan falan varsa da özür dilerim şimdiden.. Çocuğum diye bağrıma bastığım oğluşum bu benim de 🥰🥰💖

Picsart_22-12-30_11-25-31-995.jpg

X