Canım koyu çift çizgiden sonra t'nin silikleşmeye başladığı gün yumurtlamış oluyorsun.Kızlar geçen ay regl oldum biliyorsunuz bu ay tekrar yumurtlama takibi yaptım iki gündür çift çizgi koyu çıkıyor iki gündür yumurtlama oluyo demek mi bu
Evet canm silikleştiği zaman da çatlamş oluyo bende buğün yumurtlamayı gördümKızlar geçen ay regl oldum biliyorsunuz bu ay tekrar yumurtlama takibi yaptım iki gündür çift çizgi koyu çıkıyor iki gündür yumurtlama oluyo demek mi bu
Bir gün boş bir gün dolu değerlendirirsen spermler daha kaliteli oluyormuş. Zaten içerde üç -dört gün yaşadığı için bu şekilde tavsiye ediliyor.O zaman bu günden itibaren bir gün boş bir gün dolu mu değerlendirmek gerekiyor
Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkındaBenim bat bugündü. Bir belirtim yok bugün. Dün Göğüs hassasiyetim ve akıntım vardı. Bugün azaldı hatta yok gibi. Pek umutlu değilim ama bir ümit bekliyorum
Amin canım inşallah yine nasip olurKuzu bak kızımdada buraya atmıştımRabbim tekrar atmayı nasip etsin inşAllah
Beraber vermek nasip olur inşallah güzel haberiAyni suan yasadigim durum bakalim nolcak son 2 :)
O kadar haklısın ki ben de bugün kendi kendime eğer bana sebep olduysa hakkımı helal etmiyorum dedim. Hemen kullanmaya başlayacamO kadar hain ki o doktor sana anlatamam kuzum.
Mutlaka yesil alglerden elde edilmis d vit kullan hamilelikte ve tasiyicisi sadece zeytinyagi olsun. Kimyasallarla dolu devletin verdigi. Lütfen sundex marka yada ocean al k2 d3 olani al ama sadece d vit yüklenmesi yapar tansiyonda yüksekse d vit kontrollü gidilmeli.
B12 ine ve d vit mutlaka yuksek tut gebelikten once de sonra da.
Evet ya Van güzelBitlisi biliyorum canım çöl gibi. Ama tatvan güzeldi sanki. Ama bi Van gibi olamaz tabi
GünaydııııınnKızlar Günaydın
Ne öğretmenisin canımEvet ya Van güzelama bizde oranın puanları baya yüksek olduğu için oraya atanamadım
Canım ben açıklayayım sana. Kimyasal gebelik 6 haftaliğa ulaşmadan düşük gerçekleşen gebeliktir kısacası. Yani kanda beta bir miktar yükseliyor sonra aniden düşüşe geçiyor ve kese gözükmeden düşük gerçekleşiyorKimyasal gebelik nasıl anlaşılır kızlar tam olarak ne olduğunu anlayamadım ben. Dış gebelikle aynı şey mi
Dış gebelikle aynı değil burada sadece embriyo sağlıksız olduğu için tutunamıyor ve vücut tarafından atılıyorKimyasal gebelik nasıl anlaşılır kızlar tam olarak ne olduğunu anlayamadım ben. Dış gebelikle aynı şey mi
Çok üzüldüm kuzu tekrardan bi test daha yap istersen cnmGünaydın kızlar.
Ben dun iki tane guzel kirmizi cizgi gordukten sonra suan adete 1 gun kala kahverengimsi bir kanamam basladi. Dun vajinamda cekilip gerilme ve cimdiklenme hissettim canim acimisti. Dedim heralde buda gidiyor sanirim 3.cu kimyasalim da geldi.
bu yerlesme felan degildir heralde ya.
Canım hiç belli olmaz. Çok ağrın var mı böyle tam adet ağrısı gibi?Günaydın kızlar.
Ben dun iki tane guzel kirmizi cizgi gordukten sonra suan adete 1 gun kala kahverengimsi bir kanamam basladi. Dun vajinamda cekilip gerilme ve cimdiklenme hissettim canim acimisti. Dedim heralde buda gidiyor sanirim 3.cu kimyasalim da geldi.
bu yerlesme felan degildir heralde ya.