Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testi yaptim pcom vr.pik gunumde dahil 11. Gun test yaptim negatif ckti dun 14. Gunun yani adet gunumdu sdce pembe akintim oldu sildikce geldi ikikez sonra hic dha olmadi bgunde hala adet yok. Bu sekilde yasayan varmi hanilelik olabilirmi hicde belrtm yok gerçi kasigimda agrimiyo sdce belim agriyo

O kadar haklısın ki ben de bugün kendi kendime eğer bana sebep olduysa hakkımı helal etmiyorum dedim. Hemen kullanmaya başlayacam

Günaydın kızlar.

Ben dun iki tane guzel kirmizi cizgi gordukten sonra suan adete 1 gun kala kahverengimsi bir kanamam basladi. Dun vajinamda cekilip gerilme ve cimdiklenme hissettim canim acimisti. Dedim heralde buda gidiyor sanirim 3.cu kimyasalim da geldi.

bu yerlesme felan degildir heralde ya.

Kimyasal gebelik nasıl anlaşılır kızlar tam olarak ne olduğunu anlayamadım ben. Dış gebelikle aynı şey mi
Canım ben açıklayayım sana. Kimyasal gebelik 6 haftaliğa ulaşmadan düşük gerçekleşen gebeliktir kısacası. Yani kanda beta bir miktar yükseliyor sonra aniden düşüşe geçiyor ve kese gözükmeden düşük gerçekleşiyor

Çok üzüldüm kuzu tekrardan bi test daha yap istersen cnm

Canım hiç belli olmaz. Çok ağrın var mı böyle tam adet ağrısı gibi?

Kızlar bnm yumurtlama devam ediyor ne zaman çatlıcam

Eklentiler

• 3701BDF2-5EF8-415B-9660-710E00FBAC72.jpeg
    154,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…