Kötü dusunme kuzum ama bence bu bir kaç gün dinlen çok ayakta kalma uzan. Ağır kaldırma yukarı uzanma yorma kendiniYok kahve ama arada boyle pembe vwr dedigin gibi yogun kirmizi gorsem dicem adet xaten beklicem artik
Bu ay güzel haber alcaz bence senden inşallahtm kuzu bkıcaz artık
kuzu bebeğin kaç aylık
Yorulmamak ve ben :))Kötü dusunme kuzum ama bence bu bir kaç gün dinlen çok ayakta kalma uzan. Ağır kaldırma yukarı uzanma yorma kendini
Yok canım iki günde 1 yap mesela dün değerlendirdin ya bugünü boş geç yarın sabah değerlendiryani akşam ve sabh mı değerlendireyim
İnşAllah kuzum dua et gelsin meleğim kızım abla olsun birlikte büyüsünler İnşAllah AminBu ay güzel haber alcaz bence senden inşallah
Canım yerleşme kanaması kahverengi leke şeklinde oluyor diyorlar ama bilemedimGünaydın kızlar.
Ben dun iki tane guzel kirmizi cizgi gordukten sonra suan adete 1 gun kala kahverengimsi bir kanamam basladi. Dun vajinamda cekilip gerilme ve cimdiklenme hissettim canim acimisti. Dedim heralde buda gidiyor sanirim 3.cu kimyasalim da geldi.
bu yerlesme felan degildir heralde ya.
Maşallah canım daha çok küçükmüş. İkisini beraber götürebilecen mi canım. Mesela ben çocuğa tuvalet alışkanlığı öğrettikten sonra düşünmeye başladım.20 aylik canim daha küçücük sut kuzusu :)
O planli gebelikti ilk ayda kaldım hamile dogumdan sonra bu 3.cu kimyasal olck olursa
Peki.Yorulmamak ve ben :))
Oğlum az once biberonuyla memesini çamaşır makinesine atti eline biskuvi vermistim onuda koltuga surmus
Olmuyo yani ahahah
Nasip kuzum napalimCanım yerleşme kanaması kahverengi leke şeklinde oluyor diyorlar ama bilemedim
Ediyorum canım isteyen herkes hep dualarimdaİnşAllah kuzum dua et gelsin meleğim kızım abla olsun birlikte büyüsünler İnşAllah Amin
Onuda düşünüyorum zaten planli bir gebelik degildi zzevk suyuyla kaldim kaldiysam zaten ama buyumeden de yapsam mi dir düşünmeye basladmmm kafamda deli sorularMaşallah canım daha çok küçükmüş. İkisini beraber götürebilecen mi canım. Mesela ben çocuğa tuvalet alışkanlığı öğrettikten sonra düşünmeye başladım.
Sabah çok zor ya adamın bi Pazar’ı var bide benm kızım uyanıyo yani yapsamda bekleyemm anca akşamYok canım iki günde 1 yap mesela dün değerlendirdin ya bugünü boş geç yarın sabah değerlendir
Aralarının az olması iyi olur aslında ama seni zorlayabilir hayırlısı ne ise o olsunOnuda düşünüyorum zaten planli bir gebelik degildi zzevk suyuyla kaldim kaldiysam zaten ama buyumeden de yapsam mi dir düşünmeye basladmmm kafamda deli sorular
Benm kızda öyleYorulmamak ve ben :))
Oğlum az once biberonuyla memesini çamaşır makinesine atti eline biskuvi vermistim onuda koltuga surmus
Olmuyo yani ahahah
Benm kızımda 22 aylık çok şükür Rabbim yavrularımızı bağışlasın cnm hayırlı sağlıklı evlatlar etsin20 aylik canim daha küçücük sut kuzusu :)
O planli gebelikti ilk ayda kaldım hamile dogumdan sonra bu 3.cu kimyasal olck olursa
Amin canimmmm ah keske karsilassalar ne yaramazliklar ne yaramazliklqr yaparlardi ahahhaBenm kızımda 22 aylık çok şükür Rabbim yavrularımızı bağışlasın cnm hayırlı sağlıklı evlatlar etsin
Kana baktırmazsak öğrenemiyoruz yani anladımCanım ben açıklayayım sana. Kimyasal gebelik 6 haftaliğa ulaşmadan düşük gerçekleşen gebeliktir kısacası. Yani kanda beta bir miktar yükseliyor sonra aniden düşüşe geçiyor ve kese gözükmeden düşük gerçekleşiyor
Matematik canımNe öğretmenisin canım