Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kötü dusunme kuzum ama bence bu bir kaç gün dinlen çok ayakta kalma uzan. Ağır kaldırma yukarı uzanma yorma kendini
Yorulmamak ve ben :))
Oğlum az once biberonuyla memesini çamaşır makinesine atti eline biskuvi vermistim onuda koltuga surmus

Olmuyo yani ahahah

Canım yerleşme kanaması kahverengi leke şeklinde oluyor diyorlar ama bilemedim

20 aylik canim daha küçücük sut kuzusu :)
O planli gebelikti ilk ayda kaldım hamile dogumdan sonra bu 3.cu kimyasal olck olursa
Maşallah canım daha çok küçükmüş. İkisini beraber götürebilecen mi canım. Mesela ben çocuğa tuvalet alışkanlığı öğrettikten sonra düşünmeye başladım.

Maşallah canım daha çok küçükmüş. İkisini beraber götürebilecen mi canım. Mesela ben çocuğa tuvalet alışkanlığı öğrettikten sonra düşünmeye başladım.
Onuda düşünüyorum zaten planli bir gebelik degildi zzevk suyuyla kaldim kaldiysam zaten ama buyumeden de yapsam mi dir düşünmeye basladmmm kafamda deli sorular

Ya kızlar benim baya bulantım başladı onerebileceginiz bişey var mı? Hamislerim yada tecrübeli annelerimin önerilerine açığım. Bişey yedikten sonra mahvoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…