- 3 Şubat 2023
- 1.918
- 1.388
Evet canım. Sezeryan daha mı iyi acaba benim doğumum çok zor oldu hala aklıma geldikçe nasıl çocuk istediğime şaşıyorumEvet kuzu sezeryanlıyım plesentamı diyorum orda dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Sezeryan daha mı iyi acaba benim doğumum çok zor oldu hala aklıma geldikçe nasıl çocuk istediğime şaşıyorumEvet kuzu sezeryanlıyım plesentamı diyorum orda dimi
Valla kuzu iyiki sezeryan olmuşum sadece benm göbek kalır diye üzülüyodum ama şimdi eskisindende fitim sadece iki üç gün çok ağrın oluyo yatıp kalkmakta öksürmekte hapşırmakta vs. O kadar sütümde hemen geldi çok şükür bi sıkıntı yaşamadım benEvet canım. Sezeryan daha mı iyi acaba benim doğumum çok zor oldu hala aklıma geldikçe nasıl çocuk istediğime şaşıyorum
İnan pek bi belirtim yok. Sadece sol bacağım hafif ağrıyor. Ondan da test yapmıyorum. Elimde 2 tane test var adet olmazsam ertesi günü ve 2 gün aradan sonra test yapmayı düşünüyorum. Koyulaşma olursa öyle kan vericem.Test yaptınmı hiç cnm belirtin varmı hiç
Kuzu bnm kızımda sol bacağım ağrıyordu bide kasık ağrım ve ağzımda metalimsi bir tat vardı ama bunlar hep pozitif gördükten sonra başladıİnan pek bi belirtim yok. Sadece sol bacağım hafif ağrıyor. Ondan da test yapmıyorum. Elimde 2 tane test var adet olmazsam ertesi günü ve 2 gün aradan sonra test yapmayı düşünüyorum. Koyulaşma olursa öyle kan vericem.
Maşallah canım ya ben 3 ay iyileşemedim. Alttan da dikiş vardı çok kötüydü. Sonradan çok pişman olmuştum. Bi daha sancım olmadan hastanenin kapısına varmamValla kuzu iyiki sezeryan olmuşum sadece benm göbek kalır diye üzülüyodum ama şimdi eskisindende fitim sadece iki üç gün çok ağrın oluyo yatıp kalkmakta öksürmekte hapşırmakta vs. O kadar sütümde hemen geldi çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ben
Ben de kızımda baş dönmesiyle şüphelenmiştim. Onun dışında belirtim yoktu. 1 hafta gecikmeyle test yapmıştım kopkoyu çıkmıştı Sen ne zaman test yapmıştın canımKuzu bnm kızımda sol bacağım ağrıyordu bide kasık ağrım ve ağzımda metalimsi bir tat vardı ama bunlar hep pozitif gördükten sonra başladı
Kuzu bn kontrole diye gitmiştim doğuma girdim suyum bitmek üzereymiş eve gelip eşyamı bile alamadım eşimi aradım getirdiler ve 42 haftaya girmiştim nerdeyseMaşallah canım ya ben 3 ay iyileşemedim. Alttan da dikiş vardı çok kötüydü. Sonradan çok pişman olmuştum. Bi daha sancım olmadan hastanenin kapısına varmam
Ayy bu kızların hiç çıkmaya niyeti olmuyor. Benimki de gecikmişti doktor zehirlenir falan demişti korkmuştumKuzu bn kontrole diye gitmiştim doğuma girdim suyum bitmek üzereymiş eve gelip eşyamı bile alamadım eşimi aradım getirdiler ve 42 haftaya girmiştim nerdeyse
Kuzu benimki bayağı karışık olmuştu ben adete 4 gün kala akşam yaptım gölge gibi çıkmıştı sonra neyse varsa yarın ilk idrrla yaparım varsa daha koyu çıkar dedm ve sabah yaptım kocaman negatif çıkmıştı tm neyse dedm daha sonra adetim iki gün geçince akşam üstü ezan okurken içime bi tane ovulasyon testi yap koyu çıkar belki diye ve ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı ve hemn aynı idrrla gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı ve hemen kız kardeşimi aradım galiba hamileyim dedim ve ertesi günü kan verdim ondan sonra eşime söyledimBen de kızımda baş dönmesiyle şüphelenmiştim. Onun dışında belirtim yoktu. 1 hafta gecikmeyle test yapmıştım kopkoyu çıkmıştı Sen ne zaman test yapmıştın canım
Benim bat bugündü. Bir belirtim yok bugün. Dün Göğüs hassasiyetim ve akıntım vardı. Bugün azaldı hatta yok gibi. Pek umutlu değilim ama bir ümit bekliyorumKızlar batı yakın olanlar belirtileriniz var mı ? Benim kasıklar belim ve bacaklarım çok ağrıyor
Kuzum testin varsa yapsanaBenim bat bugündü. Bir belirtim yok bugün. Dün Göğüs hassasiyetim ve akıntım vardı. Bugün azaldı hatta yok gibi. Pek umutlu değilim ama bir ümit bekliyorum
Ayy çok güzelmiş canım yaaKuzu benimki bayağı karışık olmuştu ben adete 4 gün kala akşam yaptım gölge gibi çıkmıştı sonra neyse varsa yarın ilk idrrla yaparım varsa daha koyu çıkar dedm ve sabah yaptım kocaman negatif çıkmıştı tm neyse dedm daha sonra adetim iki gün geçince akşam üstü ezan okurken içime bi tane ovulasyon testi yap koyu çıkar belki diye ve ovulasyon testi yaptım kopkoyu çıktı ve hemn aynı idrrla gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı ve hemen kız kardeşimi aradım galiba hamileyim dedim ve ertesi günü kan verdim ondan sonra eşime söyledim
Bence de adet ağrın yoksa test yap canımBenim bat bugündü. Bir belirtim yok bugün. Dün Göğüs hassasiyetim ve akıntım vardı. Bugün azaldı hatta yok gibi. Pek umutlu değilim ama bir ümit bekliyorum
Kuzu bak kızımdada buraya atmıştım Rabbim tekrar atmayı nasip etsin inşAllahAyy çok güzelmiş canım yaa
O kadar hain ki o doktor sana anlatamam kuzum.Ha bi de benim aile hekimim d vitaminini gebelere önermiyoruz demişti. Bende de eksiklik var.
Yok canım pazar yapacağım.Kuzum testin varsa yapsana
Tm kuzu hakkında hayırlısı olsunYok canım pazar yapacağım.
Ayni suan yasadigim durum bakalim nolcak son 2 :)Ayy çok güzelmiş canım yaa
Yok yok kuzum bu sefer erkenci davranmayacağım. Pazar inşallah güzel haberi veririm sizeBence de adet ağrın yoksa test yap canım