Bitlis iyi yine canım ya yüksek ihtimalle deprem bölgelerine gönderilecez. Ev bark sıkıntı nasıl olacak bilmiyorumAaa nereye mesela? Ben de Bitlis'teyimbizzat kendim buraya atandım eşim de ben dolayısıyla geldi
Korkunun ecele faydası yok demişlerBiz de bu sene gidebiliriz belki eş tayin durumundan. Gebe kalırsam sıkıntı çekerim diye korkuyorum
İmkanlar çok sınırlı kuzum. Hele de bak İstanbul'dasın sonra böyle bir yere gelince çok sıkılıyorsun. Bir de prenses vardı galiba sizdeBitlis iyi yine canım ya yüksek ihtimalle deprem bölgelerine gönderilecez. Ev bark sıkıntı nasıl olacak bilmiyorum
Aynen öyle kalp atışı için en az 7. Haftada falan gitmek gerek sanırım. Daha önce gitmek istemem. Yok kese var bebek yok falan hep sıkıntı stresBen kimyasaldan sonra kalp atışı duymadan inanmıcam şahsen
Canım benim de 2 kimyasalım var doktor onu gebelikten saymıyoruz demişti. Buz kesilmiştimKorkunun ecele faydası yok demişlerben de korkuyorum ama gerçekten söylemek gerekirse. Burada yalnız olmak da korkutuyor beni bir de tecrübesizlik de var tabi. Kimyasal olduğu zaman çok korktum hiçbir şey bilmiyorum tabi o zaman
Evet sanki ikisi de gerçi ikisinin de belirtisi aynı ne bilelimBacaklarının ikisi de mi ağrıyor benim sadece sol bacak ağrısı var. Onun dışında pek bir ağrı yok
Bitlisi biliyorum canım çöl gibi. Ama tatvan güzeldi sanki. Ama bi Van gibi olamaz tabiİmkanlar çok sınırlı kuzum. Hele de bak İstanbul'dasın sonra böyle bir yere gelince çok sıkılıyorsun. Bir de prenses vardı galiba sizdeçocuklar için çok daha zor bir şehir bence burası hiç imkan yok
Kuzu sendemi öğretmensnBitlisi biliyorum canım çöl gibi. Ama tatvan güzeldi sanki. Ama bi Van gibi olamaz tabi
Yok canım nerdeeKuzu sendemi öğretmensn
Hahaha bende yaYok canım nerdeeDiplomalı ev hanımı diyebiliriz
Canım sen bu göbek yapan kadına tekrar gitmeyi düşünüyor musunHahaha bende ya
Şuan hayır biraz kendimiz denicez İnşAllah gerek kalmadan olurCanım sen bu göbek yapan kadına tekrar gitmeyi düşünüyor musun
Haklısın canım inşallah gerek kalmazŞuan hayır biraz kendimiz denicez İnşAllah gerek kalmadan olur
İnşAllah kuzum İnşAllah Rabbim kimseyi aratmasn evlatlarımızı bizlere bağışlasın AminHaklısın canım inşallah gerek kalmaz
Amin canım inşallahİnşAllah kuzum İnşAllah Rabbim kimseyi aratmasn evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin
Amin kuzum çok saolAmin canım inşallahSen bugün oruçlu ağzınla bol bol dua etmişsindir canım Rabbim kabul etsin
Evet kuzu sezeryanlıyımsevdaxx45 canım senin daha önceki topiğini gördüm de hamilelikte sorun yaşamışsın heralde sezeryan mi oldun
Çok sağol canım benimAmin kuzum çok saolsenin bat ne zamn kaç günün var cnm seninde hamile kalmanı çok istiyorum
Test yaptınmı hiç cnm belirtin varmı hiçÇok sağol canım benim3 günüm kaldı bat 6 mart genelde günü gününe adet olurum ama beklemedeyim şu an streste var azıcık