Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Canım adete 1 gün kala kanama olursa bu adet olur kimyasal için bikaç gün gecikmesi ve kanda çıkması lazım

Canım bende yerleşme kanamasını adete 1 gün kala yaşamıştım ve adet olcagim gün karnım kasıklarım aşırı agrimisti . Umutsuzluğa kapılma. Kanama miktarı çok mu?

Canım bende yerleşme kanamasını adete 1 gün kala yaşamıştım ve adet olcagim gün karnım kasıklarım aşırı agrimisti . Umutsuzluğa kapılma. Kanama miktarı çok mu?
Yok cok degil ama kahveli kirmixili sekilde devsm ediyor 1 ped dolmadi bile sabahtandir misal .

Hmmmm ozaman bekleyim az daha

Yok cok degil ama kahveli kirmixili sekilde devsm ediyor 1 ped dolmadi bile sabahtandir misal .

Hmmmm ozaman bekleyim az daha
Kırmızılık varsa o sıkıntı kahve yada pembe olması diyolar yerleşme kanaması için. Benimki siyaha yakın koyu kahveydi

Bence yarın sabahtan değerlendirin kuzum dün de yapmışsın zaten. Bu birazda eşinde sperm sorunu olma ihtimaliyle alakalı aslında. Benim hamile kalisimda da yumurtlama zamanı 1 gün arayla denedik. Ovulasyon yapmadım takvimden tahmini baktım.
sen şuan gebesin sence nasıl yapayım dün pikti değerlendirdim bugünde pik yarın çatlar büyük ihtimalle

tm kuzu bkıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…