Canım adete 1 gün kala kanama olursa bu adet olur kimyasal için bikaç gün gecikmesi ve kanda çıkması lazımGünaydın kızlar.
Ben dun iki tane guzel kirmizi cizgi gordukten sonra suan adete 1 gun kala kahverengimsi bir kanamam basladi. Dun vajinamda cekilip gerilme ve cimdiklenme hissettim canim acimisti. Dedim heralde buda gidiyor sanirim 3.cu kimyasalim da geldi.
bu yerlesme felan degildir heralde ya.
Sen çatlamazsan yakında biz çatlayacağızKızlar bnm yumurtlama devam ediyor ne zaman çatlıcam
Ama bu sefer tam pik olmuş gibi canım bence yarın çatlarKızlar bnm yumurtlama devam ediyor ne zaman çatlıcam
Bencede kuzu tabi işe yararsa bu aydaAma bu sefer tam pik olmuş gibi canım bence yarın çatlar
O zaman en geç yarın sabah değerlendir canım. Tam çatlamaya yakın olur belkiBencede kuzu tabi işe yararsa bu aydadünü değerlendirdim darısı bu iki güne
Canım bende yerleşme kanamasını adete 1 gün kala yaşamıştım ve adet olcagim gün karnım kasıklarım aşırı agrimisti . Umutsuzluğa kapılma. Kanama miktarı çok mu?Günaydın kızlar.
Ben dun iki tane guzel kirmizi cizgi gordukten sonra suan adete 1 gun kala kahverengimsi bir kanamam basladi. Dun vajinamda cekilip gerilme ve cimdiklenme hissettim canim acimisti. Dedim heralde buda gidiyor sanirim 3.cu kimyasalim da geldi.
bu yerlesme felan degildir heralde ya.
yani akşam ve sabh mı değerlendireyimO zaman en geç yarın sabah değerlendir canım. Tam çatlamaya yakın olur belki
Ya ben biliorum kimyasal dedim sana ama bilmiorum sabah pozitfti iki testte.Çok üzüldüm kuzu tekrardan bi test daha yap istersen cnm
Bence o kadar sık yapma kuzu bu sefer sperm kalitesi düşmesi riski var. Zaten 5 güne kadar yaşıyor diyolaryani akşam ve sabh mı değerlendireyim
Yok cok degil ama kahveli kirmixili sekilde devsm ediyor 1 ped dolmadi bile sabahtandir misal .Canım bende yerleşme kanamasını adete 1 gün kala yaşamıştım ve adet olcagim gün karnım kasıklarım aşırı agrimisti . Umutsuzluğa kapılma. Kanama miktarı çok mu?
aynn kuzu bnce yerleşme kanamasıdırYa ben biliorum kimyasal dedim sana ama bilmiorum sabah pozitfti iki testte.
Yarun yapayım duruma bakayim
Erken dollendi ya benimki ondan dusundum daha once de olmuştu kimyasalim boyleCanım adete 1 gün kala kanama olursa bu adet olur kimyasal için bikaç gün gecikmesi ve kanda çıkması lazım
Kırmızılık varsa o sıkıntı kahve yada pembe olması diyolar yerleşme kanaması için. Benimki siyaha yakın koyu kahveydiYok cok degil ama kahveli kirmixili sekilde devsm ediyor 1 ped dolmadi bile sabahtandir misal .
Hmmmm ozaman bekleyim az daha
Tamamdir beklicem canim. Allah isteyene versin inşallah.aynn kuzu bnce yerleşme kanamasıdır
sen şuan gebesin sence nasıl yapayım dün pikti değerlendirdim bugünde pik yarın çatlar büyük ihtimalleBence o kadar sık yapma kuzu bu sefer sperm kalitesi düşmesi riski var. Zaten 5 güne kadar yaşıyor diyolar
Yok kahve ama arada boyle pembe vwr dedigin gibi yogun kirmizi gorsem dicem adet xaten beklicem artikKırmızılık varsa o sıkıntı kahve yada pembe olması diyolar yerleşme kanaması için. Benimki siyaha yakın koyu kahveydi
kuzu bebeğin kaç aylıkYok kahve ama arada boyle pembe vwr dedigin gibi yogun kirmizi gorsem dicem adet xaten beklicem artik
sen şuan gebesin sence nasıl yapayım dün pikti değerlendirdim bugünde pik yarın çatlar büyük ihtimalle
tm kuzu bkıcaz artıkBence yarın sabahtan değerlendirin kuzum dün de yapmışsın zaten. Bu birazda eşinde sperm sorunu olma ihtimaliyle alakalı aslında. Benim hamile kalisimda da yumurtlama zamanı 1 gün arayla denedik. Ovulasyon yapmadım takvimden tahmini baktım.