- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
Kuzum kadın doğuma danış bu konuda. Çünkü benim bildiğim gebelik oluşsa dahi tutunamıyormuş. Bana bu değerlerle hem iğne hem damla vermişti işteBenim de 9 yaziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum kadın doğuma danış bu konuda. Çünkü benim bildiğim gebelik oluşsa dahi tutunamıyormuş. Bana bu değerlerle hem iğne hem damla vermişti işteBenim de 9 yaziyor
Çok haklısın canımKuzum kadın doğuma danış bu konuda. Çünkü benim bildiğim gebelik oluşsa dahi tutunamıyormuş. Bana bu değerlerle hem iğne hem damla vermişti işte
Kesinlikle haklısın. Sanırım ben doktor açısından pek şanslı değilim. Özelde göründüğüm doktor bile vitaminler eksik mi bir sorun var mı diye bakmadı. Herşeye geçiştirerek cevap verdi. Devlet desen daha kötü randevu da bulunmuyor zaten.D vitamini özellikle gebelikte çok önemli eksikliği gebelik zehirlenmesine sebep olabiliyor ileriki aylarda. İlk çocuğumda aile hekimi rutin kan testi sonucu bir sürü vitamin vermişti bunda d vitamin de vardı kadın doğumcuma gidip sorduğumda bunların hepsine gerek yok ama d vitamini önemli hap alma ama calcimax kullan kemik ağrıların varsa da magnezyum yazayım demişti kadın doğum dr um çok ilaç veren seven bir dr değildi ama buna rağmen böyle bir yöntemi tercih etmişti
Özele git daha çok mümkünse canım. Ben herşeyi soruyorum şahsen eşim de soruyor biz herhalde doktoru bıktırıypruzKesinlikle haklısın. Sanırım ben doktor açısından pek şanslı değilim. Özelde göründüğüm doktor bile vitaminler eksik mi bir sorun var mı diye bakmadı. Herşeye geçiştirerek cevap verdi. Devlet desen daha kötü randevu da bulunmuyor zaten.
İstanbul'da mısın kuzum? Anadolu mu Avrupa mı neresinde oturuyorsunBen de soruyorum canım ama bana iyisi denk gelmiyor.Eşim yanımda olmuyor bazen acaba ondan mı ciddiye almıyolarGenelde özele gidiyorum canım zaten Medipolu biliyorsundur Fahreddin kocanın hastanesi ordaki doktoru bile hiç beğenmedim.
Evet canım Anadoludayım Pendikteİstanbul'da mısın kuzum? Anadolu mu Avrupa mı neresinde oturuyorsun
Kuzum ben bekarken oradaydım arkadaşlarım da hamileydi. Ümraniye de hisar hastanesi var orada Ayşe Kayaya gitti hepsi çok memnundu. Hala orada mı nerede bilmiyorum. Ama biri memnun kalınca hepsi ona gitmişti aklıma geldi söylim dedimEvet canım Anadoludayım Pendikte
Tamam canım aklımda bulunsun çok saolAilen burda mı yoksa başka şehirde miKuzum ben bekarken oradaydım arkadaşlarım da hamileydi. Ümraniye de hisar hastanesi var orada Ayşe Kayaya gitti hepsi çok memnundu. Hala orada mı nerede bilmiyorum. Ama biri memnun kalınca hepsi ona gitmişti aklıma geldi söylim dedim
Canım kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'ne Ünal isaoglu nu öneririm ben ona gidiyorum riskli gebeliklerde de uzman aynı zamanda doçentEvet canım Anadoludayım Pendikte
Çok iyiymiş canım saol öneri içinCanım kurtkoyde lokman hekim Hastanesi'ne Ünal isaoglu nu öneririm ben ona gidiyorum riskli gebeliklerde de uzman aynı zamanda doçent
Evet canım ailem oradaTamam canım aklımda bulunsun çok saolAilen burda mı yoksa başka şehirde mi
Bacaklarının ikisi de mi ağrıyor benim sadece sol bacak ağrısı var. Onun dışında pek bir ağrı yokKızlar batı yakın olanlar belirtileriniz var mı ? Benim kasıklar belim ve bacaklarım çok ağrıyor
Biz de bu sene gidebiliriz belki eş tayin durumundan. Gebe kalırsam sıkıntı çekerim diye korkuyorumEvet canım ailem orada
Yaa kızlar biz böyle şu oldu bu oldu diyoruz ya ben regl oldum. Şu an tüm bacaklarım kopuyor. Kasıklarımda sancı var yani o kadar değişik ki her belirtisi iki durumda da varBacaklarının ikisi de mi ağrıyor benim sadece sol bacak ağrısı var. Onun dışında pek bir ağrı yok
Aaa nereye mesela? Ben de Bitlis'teyim bizzat kendim buraya atandım eşim de ben dolayısıyla geldiBiz de bu sene gidebiliriz belki eş tayin durumundan. Gebe kalırsam sıkıntı çekerim diye korkuyorum
Zaten ben bu belirtilere hiç güvenmiyorum. Testi pozitif görsem bile keseyi görmeden inanmam heraldeYaa kızlar biz böyle şu oldu bu oldu diyoruz ya ben regl oldum. Şu an tüm bacaklarım kopuyor. Kasıklarımda sancı var yani o kadar değişik ki her belirtisi iki durumda da var
Ben kimyasaldan sonra kalp atışı duymadan inanmıcam şahsenZaten ben bu belirtilere hiç güvenmiyorum. Testi pozitif görsem bile keseyi görmeden inanmam heralde