Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

D vitamini özellikle gebelikte çok önemli eksikliği gebelik zehirlenmesine sebep olabiliyor ileriki aylarda. İlk çocuğumda aile hekimi rutin kan testi sonucu bir sürü vitamin vermişti bunda d vitamin de vardı kadın doğumcuma gidip sorduğumda bunların hepsine gerek yok ama d vitamini önemli hap alma ama calcimax kullan kemik ağrıların varsa da magnezyum yazayım demişti kadın doğum dr um çok ilaç veren seven bir dr değildi ama buna rağmen böyle bir yöntemi tercih etmişti

Kesinlikle haklısın. Sanırım ben doktor açısından pek şanslı değilim. Özelde göründüğüm doktor bile vitaminler eksik mi bir sorun var mı diye bakmadı. Herşeye geçiştirerek cevap verdi. Devlet desen daha kötü randevu da bulunmuyor zaten.

Özele git daha çok mümkünse canım. Ben herşeyi soruyorum şahsen eşim de soruyor biz herhalde doktoru bıktırıypruz

Ben de soruyorum canım ama bana iyisi denk gelmiyor.Eşim yanımda olmuyor bazen acaba ondan mı ciddiye almıyolarGenelde özele gidiyorum canım zaten Medipolu biliyorsundur Fahreddin kocanın hastanesi ordaki doktoru bile hiç beğenmedim.

İstanbul'da mısın kuzum? Anadolu mu Avrupa mı neresinde oturuyorsun

Evet canım Anadoludayım Pendikte
Kuzum ben bekarken oradaydım arkadaşlarım da hamileydi. Ümraniye de hisar hastanesi var orada Ayşe Kayaya gitti hepsi çok memnundu. Hala orada mı nerede bilmiyorum. Ama biri memnun kalınca hepsi ona gitmişti aklıma geldi söylim dedim

Tamam canım aklımda bulunsun çok saolAilen burda mı yoksa başka şehirde mi

Kızlar batı yakın olanlar belirtileriniz var mı ? Benim kasıklar belim ve bacaklarım çok ağrıyor

Bacaklarının ikisi de mi ağrıyor benim sadece sol bacak ağrısı var. Onun dışında pek bir ağrı yok
Yaa kızlar biz böyle şu oldu bu oldu diyoruz ya ben regl oldum. Şu an tüm bacaklarım kopuyor. Kasıklarımda sancı var yani o kadar değişik ki her belirtisi iki durumda da var

Yaa kızlar biz böyle şu oldu bu oldu diyoruz ya ben regl oldum. Şu an tüm bacaklarım kopuyor. Kasıklarımda sancı var yani o kadar değişik ki her belirtisi iki durumda da var
Zaten ben bu belirtilere hiç güvenmiyorum. Testi pozitif görsem bile keseyi görmeden inanmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…