- 10 Ocak 2022
- 110
- 49
Amin inşallahAllah kavuştursun tez zamanda
İlk gebeliğinizmiydi
Ben de B12, OMEGA 3, folik asit, d vitamini, pholicaps ve duphaston kullanıyorumYa bizim tükettiğimiz gıdalar sağlıklı olmadığı için ben kullanılması taraftarıyımdüzenli b12 kullanıyorum eksik çünkü gebeliğe hazırlık döneminde de multivitamin ve folik asit kullanmıştım
Maşallah gayet iyiBen de B12, OMEGA 3, folik asit, d vitamini, pholicaps ve duphaston kullanıyorum
b12 eksikliği hamileliğimde bndede vardı cnmYa bizim tükettiğimiz gıdalar sağlıklı olmadığı için ben kullanılması taraftarıyımdüzenli b12 kullanıyorum eksik çünkü gebeliğe hazırlık döneminde de multivitamin ve folik asit kullanmıştım
ne kadardır kullanıyorsun kaç aydırBen de B12, OMEGA 3, folik asit, d vitamini, pholicaps ve duphaston kullanıyorum
Bende önceden beri var o yüzden kullanıyorum canım biraz faydasını da gördüm hala devam ediyorumb12 eksikliği hamileliğimde bndede vardı cnm
Çok kötü bi ilaçBende önceden beri var o yüzden kullanıyorum canım biraz faydasını da gördüm hala devam ediyorum
Duphastonu çocuk olursa tutunsun diye verdi. Pholicaps de yumurtalıklarım kaliteli olsun diye. Doktor verdi bunları kuzumMaşallah gayet iyison iki yazdığını ne için kullanıyorsun canım ilk defa duydum
Bir sene oldu kuzumne kadardır kullanıyorsun kaç aydır
bende ara kullandım bir seneye yakındır ama vitamnlerime baktırmadm hiç bu ay gidicem bakalm doktora bebiş için nerde neyi eksik yapıyoruzBir sene oldu kuzum
Canım ne güzel doktor bana folik asit dışında bişey vermemiştiDuphastonu çocuk olursa tutunsun diye verdi. Pholicaps de yumurtalıklarım kaliteli olsun diye. Doktor verdi bunları kuzum
Ben sprey şeklinde kullanıyorum daha rahat oluyor canımÇok kötü bi ilaç
Kuzu yumurtlama olmuşmu sence oruçluyum geceden beri su içmedim malum ondan pik çıkmamıştır dimi kuzu çünkü normalinden 4 5 gün önce yumurtlama olduCanım ne güzel doktor bana folik asit dışında bişey vermemişti
En kısa zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin rabbimDuphastonu çocuk olursa tutunsun diye verdi. Pholicaps de yumurtalıklarım kaliteli olsun diye. Doktor verdi bunları kuzum
Su içmediysen daha doğru çıkıyomuş sanırım canım. Pike çok yakın görünüyor. Yumurtlama her zaman aynı günlerde olmuyor canım. Belki erken yunurtluyorsundur bu sefer. Sen yine de akşam değerlendir bence. Bu arada Allah kabul etsin canımKuzu yumurtlama olmuşmu sence oruçluyum geceden beri su içmedim malum ondan pik çıkmamıştır dimi kuzu çünkü normalinden 4 5 gün önce yumurtlama oldu
Amin kuzum çok teşekkür ederimSu içmediysen daha doğru çıkıyomuş sanırım canım. Pike çok yakın görünüyor. Yumurtlama her zaman aynı günlerde olmuyor canım. Belki erken yunurtluyorsundur bu sefer. Sen yine de akşam değerlendir bence. Bu arada Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin canımAmin kuzum çok teşekkür ederimDeğerlendirecm artık zor olsada
Olmadım canım hiç adet belirtisi de yok şimdilikAdet oldun muu
Çok saol kuzuKolay gelsin canım