• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Aaa nereye mesela? Ben de Bitlis'teyim 🙈 bizzat kendim buraya atandım 🙈 eşim de ben dolayısıyla geldi
Bitlis iyi yine canım ya yüksek ihtimalle deprem bölgelerine gönderilecez. Ev bark sıkıntı nasıl olacak bilmiyorum

Biz de bu sene gidebiliriz belki eş tayin durumundan. Gebe kalırsam sıkıntı çekerim diye korkuyorum😒
Korkunun ecele faydası yok demişler 😂 ben de korkuyorum ama gerçekten söylemek gerekirse. Burada yalnız olmak da korkutuyor beni bir de tecrübesizlik de var tabi. Kimyasal olduğu zaman çok korktum hiçbir şey bilmiyorum tabi o zaman

Bitlis iyi yine canım ya yüksek ihtimalle deprem bölgelerine gönderilecez. Ev bark sıkıntı nasıl olacak bilmiyorum
İmkanlar çok sınırlı kuzum. Hele de bak İstanbul'dasın sonra böyle bir yere gelince çok sıkılıyorsun. Bir de prenses vardı galiba sizde 🌺 çocuklar için çok daha zor bir şehir bence burası hiç imkan yok

Ben kimyasaldan sonra kalp atışı duymadan inanmıcam şahsen 😪😔
Aynen öyle kalp atışı için en az 7. Haftada falan gitmek gerek sanırım. Daha önce gitmek istemem. Yok kese var bebek yok falan hep sıkıntı stres🙄

Korkunun ecele faydası yok demişler 😂 ben de korkuyorum ama gerçekten söylemek gerekirse. Burada yalnız olmak da korkutuyor beni bir de tecrübesizlik de var tabi. Kimyasal olduğu zaman çok korktum hiçbir şey bilmiyorum tabi o zaman
Canım benim de 2 kimyasalım var doktor onu gebelikten saymıyoruz demişti. Buz kesilmiştim😐

İmkanlar çok sınırlı kuzum. Hele de bak İstanbul'dasın sonra böyle bir yere gelince çok sıkılıyorsun. Bir de prenses vardı galiba sizde 🌺 çocuklar için çok daha zor bir şehir bence burası hiç imkan yok
Bitlisi biliyorum canım çöl gibi. Ama tatvan güzeldi sanki. Ama bi Van gibi olamaz tabi 😍

İnşAllah kuzum İnşAllah Rabbim kimseyi aratmasn evlatlarımızı bizlere bağışlasın Amin 🙏🙏🙏🙏🥰❤️
Amin canım inşallah 🤲🏻Sen bugün oruçlu ağzınla bol bol dua etmişsindir canım Rabbim kabul etsin

sevdaxx45 sevdaxx45 canım senin daha önceki topiğini gördüm de hamilelikte sorun yaşamışsın heralde sezeryan mi oldun

Amin kuzum çok saol ❤️🙏senin bat ne zamn kaç günün var cnm seninde hamile kalmanı çok istiyorum 🙏
Çok sağol canım benim😘 3 günüm kaldı bat 6 mart genelde günü gününe adet olurum ama beklemedeyim şu an streste var azıcık😊

Back