inşallah güzel haberler :)Olmadım canım hiç adet belirtisi de yok şimdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah güzel haberler :)Olmadım canım hiç adet belirtisi de yok şimdilik
Ben de baktırcam inşallah. Benim d düşüktü iştebende ara kullandım bir seneye yakındır ama vitamnlerime baktırmadm hiç bu ay gidicem bakalm doktora bebiş için nerde neyi eksik yapıyoruz
Kimyasal olunca verdi bunları kuzum. Yoksa sadece folik asit vermişti baştaCanım ne güzel doktor bana folik asit dışında bişey vermemişti
Amin kuzum. İnşallah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin RabbimEn kısa zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim
merhaba kızlar; ben bir şey sormak istiyorum incir suyu hamile kalmayı etkiliyor muKızlar herkese merhaba ben 10 yıllık evliyim 22 aylık kızım var elhamdulillah çok şükür 7 sene sonra oldu ve şimdi. Tekrar Rabbim nasip ederse istiyoruz2 aydır deniyoruz geçen ay pozitif testlerime rağmen adet oldum ve ovulasyon testleriyle takip yapıyorum 2 ve 3 Şubat yumurtlamayı gördüm 4 Şubat çatlamayı adetime 16 Şubat bat tarihim İnşAllah bu ay olur
Bu arada bende hiç belirti yok
Bu ayki ovulasyon testlerimide atıyorum buraya
Sizler kaç yıllık evlisiniz..ne zamandır istiyorsunuz.bat’lar ne zaman..belirtileriniz varmı varsa neler hadi bu süreçleri hep beraber takip edelim.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşAllah Amin
TOPİĞİMİZİN GEBELERİ
@kirpii
@Chyjinx
@Minnakk1
crn_21
@bebishazirligi
@Lmntbrdgi
@kendimdebilmiyorum
@Tuhayyy
Ha bi de benim aile hekimim d vitaminini gebelere önermiyoruz demişti. Bende de eksiklik var.Kimyasal olunca verdi bunları kuzum. Yoksa sadece folik asit vermişti başta
İlk kez duydum bunu hatta ben d vitamini kullanımını gebelerde sağlık bakanlığı zorunlu tutuyor diye bir yazı okumuştum geçen hafta genel tahlil verdim bende ve d düşük çıktı kullan dedi benim doktorumHa bi de benim aile hekimim d vitaminini gebelere önermiyoruz demişti. Bende de eksiklik var.
Valla canım ben de anlamadım ki. O zaman gebelik şüphem vardı diye vermedi doktor. Gebe değilsen o zaman vericem dedi. Ben de sonra gitmedim. Herhalde hemen hemen çoğu kişide d vitamini eksikliği var.İlk kez duydum bunu hatta ben d vitamini kullanımını gebelerde sağlık bakanlığı zorunlu tutuyor diye bir yazı okumuştum geçen hafta genel tahlil verdim bende ve d düşük çıktı kullan dedi benim doktorum
Kime güvenicez bilemedim ama mantıken eksik olan şeyi desteklemek gerekmez mi hamilelik süresinceValla canım ben de anlamadım ki. O zaman gebelik şüphem vardı diye vermedi doktor. Gebe değilsen o zaman vericem dedi. Ben de sonra gitmedim. Herhalde hemen hemen çoğu kişide d vitamini eksikliği var.
Aynen ben de öyle düşünüyorum canım. Ama ilk çocukta zararlı olur diye folik asit bile kullanmamıştım hangi akla hizmetse Fakat şöyle de düşünüyorum annem onca çocuk doğurdu. Ne folik asit ne vitamin hiçbişey kullanmadı. Maşallah hepimiz de sağlıklıyız. Acaba yediğimiz içtiğimiz şeylerde eskisi gibi vitamin mineral yok diye mi böyle oluyorKime güvenicez bilemedim ama mantıken eksik olan şeyi desteklemek gerekmez mi hamilelik süresince
Aaaa ilk kez duyuyorum böyle birşeyi. Ama benim bildiğim d vitamini önemli. Yani eksikliği gebeliğe engelHa bi de benim aile hekimim d vitaminini gebelere önermiyoruz demişti. Bende de eksiklik var.
yumurta büyütüyor galiba cnm yanlış bilmiyorsammerhaba kızlar; ben bir şey sormak istiyorum incir suyu hamile kalmayı etkiliyor mu
Aynen öyle vitamin minarel olmasa yine iyi bide herşeyin genetigiyle oynanmış durumda artıkAynen ben de öyle düşünüyorum canım. Ama ilk çocukta zararlı olur diye folik asit bile kullanmamıştım hangi akla hizmetse Fakat şöyle de düşünüyorum annem onca çocuk doğurdu. Ne folik asit ne vitamin hiçbişey kullanmadı. Maşallah hepimiz de sağlıklıyız. Acaba yediğimiz içtiğimiz şeylerde eskisi gibi vitamin mineral yok diye mi böyle oluyor
Kız yoksa ondan mı gebe kalamıyom Sanki bende kansızlık da var kireç gibiyimAaaa ilk kez duyuyorum böyle birşeyi. Ama benim bildiğim d vitamini önemli. Yani eksikliği gebeliğe engel
Valla olabilir kuzum. Aile hekimibi boşver kadın doğum ne diyor ona bak. Benim doktorum çok önem veriyor d vitaminine. Hatta hem iğne hem ilaç verdi bana. Çünkü 9du değerimKız yoksa ondan mı gebe kalamıyom Sanki bende kansızlık da var kireç gibiyim
çok teşekkür ederim yanıt için:)yumurta büyütüyor galiba cnm yanlış bilmiyorsam
Sorma ya heralde ilerde sebze meyve de kalmaz. Uzay filmlerindeki gibi ufacık haplarla doyacağızAynen öyle vitamin minarel olmasa yine iyi bide herşeyin genetigiyle oynanmış durumda artık
Jetgiller gerçek olacakSorma ya heralde ilerde sebze meyve de kalmaz. Uzay filmlerindeki gibi ufacık haplarla doyacağız
Valla olabilir kuzum. Aile hekimibi boşver kadın doğum ne diyor ona bak. Benim doktorum çok önem veriyor d vitaminine. Hatta hem iğne hem ilaç verdi bana. Çünkü 9du değerim
Rica ederim canımçok teşekkür ederim yanıt için:)