Benim de bat aynı canım sende başka belirtiler var mıKızlar kasıklarınızda kımıl kımıl hareketlilik var mı bat 6 mart
Canım senin göğüs uçların kahverengiye döndü mü?Topigin hamilesi konuşuyor o kımıl kımıl hareket günlerdir var bendeağrılar eksik olmuyor sagolsunlar
Maşallah maşallah. Sayenizde bizim de şansımız artıyor gibi hissediyoruz. Çok güzel bi enerji var bu gruptaTopige bı güzel haber de benden o zaman4+3 den selam kizlar çok şükür keseyi gördük bugün
Hayırlı olsun kuzu Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllahTopige bı güzel haber de benden o zaman4+3 den selam kizlar çok şükür keseyi gördük bugün
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de çok dua etTopige bı güzel haber de benden o zaman4+3 den selam kizlar çok şükür keseyi gördük bugün
Allah razı olsun kuzumMaşallah maşallah. Sayenizde bizim de şansımız artıyor gibi hissediyoruz. Çok güzel bi enerji var bu grupta
Amin kuzum Allah razı olsunHayırlı olsun kuzu Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Allah razı olsun kuzumMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlere de çok dua et
Yumurtlamadan sonra çok yoğundu ama şu an hiç bişe yok sanki sadece hareketlilik ve gerginlikBenim de bat aynı canım sende başka belirtiler var mı
Aynı şekilde canımYumurtlamadan sonra çok yoğundu ama şu an hiç bişe yok sanki sadece hareketlilik ve gerginlik
Hayırlı olsunnnnn çok sevindim. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinTopige bı güzel haber de benden o zaman4+3 den selam kizlar çok şükür keseyi gördük bugün
Evett bel ağrısı, karın ağrısı, koku hassasiyeti, bir hafta önce kalp çarpıntısı inşallah psikolojik değildirKızlar kasıklarınızda kımıl kımıl hareketlilik var mı bat 6 mart
İnşallahEvett bel ağrısı, karın ağrısı, koku hassasiyeti, bir hafta önce kalp çarpıntısı inşallah psikolojik değildir
Çok bariz bi koyulaşma olmadı canım ama onla mi alakalı bilmiyorum genelde hep sert uclariCanım senin göğüs uçların kahverengiye döndü mü?
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahTopige bı güzel haber de benden o zaman4+3 den selam kizlar çok şükür keseyi gördük bugün
Ben günlerdir bu başlığı takip ediyorum. Sen yazınca sanki ünlü biri konuşuyormuş gibi bir his geldi bak şimdihayran hayran gebelik haberlerinizi okudum hep. Allah kucağınıza almayı nasip etsin canım.
Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahTopige bı güzel haber de benden o zaman4+3 den selam kizlar çok şükür keseyi gördük bugün