Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

merhaba arkadaşlarım size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
1buçuk senelik evliyim yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş bu ay adetimin 5 gününden 5 gün klamen kullndım ve yumurta takibine başladık sol yumurtalığım 20mm olmuş bu gün çatlatma iğnesi yaptırdım yarın akşam ilişki deddi doktor bu şekilde 1 yumurtayla hamile kalan varmı
yumurtalarının yavaş çalıştığını nereden anladı,? Ne tahlili yaptı ?

Kötü düşünme canım. Testlerin de hassasiyetleri farklı olabiliyor. İnşallah kimyasal değildir♥️
2 3 kimyasalim var dogumdan sonra o yuzden cok uzuluyorum bebek kayiplarina doktor henuz bebek yok bile diyo hucre diyo ama insan iste anaclik duygusu ile üzülüyor. Ya ciksin ya cikmasin ama kimyasal olunca uzuluyorum cidden bebek beklentim yok ama sanki kaybediyomus gibi hissediyorum 😑

2 3 kimyasalim var dogumdan sonra o yuzden cok uzuluyorum bebek kayiplarina doktor henuz bebek yok bile diyo hucre diyo ama insan iste anaclik duygusu ile üzülüyor. Ya ciksin ya cikmasin ama kimyasal olunca uzuluyorum cidden bebek beklentim yok ama sanki kaybediyomus gibi hissediyorum 😑
Doğru diyorsun canım… Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durum🤲🏻

İdrar enfeksiyonumun belirtileri şunlar: Kasıklarım ağrıyor üst karın bölgem ağrıyor ve bazen bu ağrı belime de vuruyor. Hamilelik düşündüğüm için ve bu bana zarar vereceğini düşündüğüm için acile gittim. İdrar testi yaptırdım
Geçmiş olsun canım idrarda enfeksiyonun kaç çıktı mesela +++ gibi?

Ben de 2 kimyasal geçirdim canım insan çok üzülüyor hücre de olsa canlı sonuçta

Çok geçmiş olsun😞 karnımı yarıyorlar gibi hissettim kımıldayamadım bile yatakta ilkten lekelenme gibi 2 damla kahverengi kan gördüm yerleşme kanaması diyip çok sevindim uyudum sonra uykumdan şiddetli bir ağrıyla uyandım çok terlemiştim bende. Siyaha yakın çok koyu gelmişti reglim o dönem. Sonra regli olduğum için çok ağlamıştım 😞 Hepimize dua ediyorum ve inşallah burada hepinizin gebelik haberini okurum 🥰
amiinn canımm inşallah bu olacak diye ümit edelim :anneadayı:

Ayyyy maşAllah minik kurabiye ❤️
Minik kurabiye daha küçük çıktı ben anlamadım ya 🤔 6+2 son adet tarihime göre ama şuan 5+6 görünüyor. 30unda 20mm yumurtam vardı 1 gibi çatlaması lazımdı. Daha mı geç çatladı acaba 3 gün daha küçük bizim bebiş anlamadım 🤔 Doktor normal dedi inşallah bir sorun yoktur :KK43:

Minik kurabiye daha küçük çıktı ben anlamadım ya 🤔 6+2 son adet tarihime göre ama şuan 5+6 görünüyor. 30unda 20mm yumurtam vardı 1 gibi çatlaması lazımdı. Daha mı geç çatladı acaba 3 gün daha küçük bizim bebiş anlamadım 🤔 Doktor normal dedi inşallah bir sorun yoktur :KK43:
Bu kadar canını sıkma bu hiç bi sorun teşkil etmez, doktor sana geriden geliyor demediği sürece sorun yok canım. Anlıyorum seni hamilelikte insan çok tedirgin oluyor.

İdrar enfeksiyonumun belirtileri şunlar: Kasıklarım ağrıyor üst karın bölgem ağrıyor ve bazen bu ağrı belime de vuruyor. Hamilelik düşündüğüm için ve bu bana zarar vereceğini düşündüğüm için acile gittim. İdrar testi yaptırdım
Anladım canım. Benim kaşıntım ve yanmam var ama mantar değilmiş. İdrar enfeksiyonu mı acaba diye endişelendim ama başka ağrım falan da yok… idrar tahlili yaptıracağım bende.

Bu kadar canını sıkma bu hiç bi sorun teşkil etmez, doktor sana geriden geliyor demediği sürece sorun yok canım. Anlıyorum seni hamilelikte insan çok tedirgin oluyor.
Haklısın canım ya, bir şey olsa doktor illa ki söylerdi. Özellikle sordum da zaten. Her şey normal dedi. Pozitif düşüneyim ben 🥰

Anladım canım. Benim kaşıntım ve yanmam var ama mantar değilmiş. İdrar enfeksiyonu mı acaba diye endişelendim ama başka ağrım falan da yok… idrar tahlili yaptıracağım bende.
Enfeksiyon ihtimali yüksek canım bir de kokulu akıntı varsa🙄

X