Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Herkes erken test yapıyor, ben beklemeyi düşünüyorum. Bat 6 Mart. En erken 7sinde yapmayı düşünüyorum testi. Umarım pozitif olur bu ay. Lütfen birbirimize dua edelim. Sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş için 🌺
Tweetim ben negatifim, sen güzel haberle gel inşallah💐🤲🏻🤍

Eklentiler

• Screenshot_20230301_103837.jpg
    Screenshot_20230301_103837.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 45
Ayy sevindim canım 🥰💖 Ben de az önce kalp atışını duydum. Ama aklıma takıldı. Benim hesabıma göre 6+2 olması gerekiyor doktorum 5+5 dedi. Geriden mi geliyor dedim geriden geliyor demek için hiç gelişme olmaması lazım dedi. Kalbi atıyorsa zaten sağlıklı diyebiliriz dedi. Ama aklıma takıldı yeni olmuşmaya başlamış bebek. Kalbini duyduk endişe etmeli miyim bilmiyorum. 10 gün sonra tekrar gideceğim kan değerlerime bakacaklar. Korkuyorum ya. Israrla sordum her şey normal mi diye normal dedi. Bir şey olsa söylerdi herhalde değil mi 😔
Doktor normal demiş kuzum niye korkuyorsun. Bir de o bizim hesaplarımız başta öylesine asıl hesap ultrason. Sonradan düzenleniyormuş yani 🌺

Ah kuzum dur daha erken değil mi? Bat gelsin önce. Bak ben bat günü bile yapmayacağım. Umudumuzu kırmızıları görene kadar yitirmeyelim kuzucum 🌺
Umudum ikinci yumurtlamamdan yana 😍 iyikide bırakmamışım ilişkiyi diyorum ama ateş tablom bugün birden düşüş yaptı onuda yerleşme düşüşü saydım 🤣

Ayy sevindim canım 🥰💖 Ben de az önce kalp atışını duydum. Ama aklıma takıldı. Benim hesabıma göre 6+2 olması gerekiyor doktorum 5+5 dedi. Geriden mi geliyor dedim geriden geliyor demek için hiç gelişme olmaması lazım dedi. Kalbi atıyorsa zaten sağlıklı diyebiliriz dedi. Ama aklıma takıldı yeni olmuşmaya başlamış bebek. Kalbini duyduk endişe etmeli miyim bilmiyorum. 10 gün sonra tekrar gideceğim kan değerlerime bakacaklar. Korkuyorum ya. Israrla sordum her şey normal mi diye normal dedi. Bir şey olsa söylerdi herhalde değil mi 😔
Normaldir canım endişe etme asıl ne kadarlık olduğunu ultrason söylüyor zaten bizde daha ultrasonda bebeği görmediğimiz için tahmini hesaplar yapıyoruz.

Tam cekemiyorum ama orda silik mi silik cizgi mevcut kızlar.

Dunden bugune koyulmasi gerekmiyormuydu?

Bence buda kimyasal bata 4 gun kaldi.

Eklentiler

• 20230301_111855.jpg
    20230301_111855.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 52
  • 20230301_111808.jpg
    20230301_111808.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 53
Normal canım ne zaman döllendiğini bilemezsin. Ben de kızımda benzerini yaşamıştım. Zaten bu bizim hesapladığımız son adet tarihinden itibaren olduğu için tahmini bir hesap oluyor.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Şimdi ultrason fotoğrafında 5+6 diyor hesabıma göre 3 gün fark ediyor yani 3 gün normaldir herhalde değil mi

Vallahi ben de bırakmadım 2 günde olmasa da 3 günde bir devam ediyorum 😂
Bende 1 günde bir devam 🤣 artık bırakırım ama yeter yoruldum sudan aşındı tenim🤣 hatta dün akşam karnım çok ağrıdı dedim harelde regl geliyor kesildi birden bire şimdi arada bir çok içerde ağrılarım var rahatsız etmiyor ama

Bir gebenin gunlugunu kullandim dun yine boyle çıkmıştı.

Bu artimed vardi elimde buda boyle oldu. 🥴
Allah Allah😵‍💫 bak benim ilk testim çok çok silik çıkmıştı ama her gün adetime kadar yaptım ve gittikçe koyulaşmıştı. Adet gecikince de çok net çıkmıştı. Bu şekilde yapıp emin olabilirsin canım.

Bende 1 günde bir devam 🤣 artık bırakırım ama yeter yoruldum sudan aşındı tenim🤣 hatta dün akşam karnım çok ağrıdı dedim harelde regl geliyor kesildi birden bire şimdi arada bir çok içerde ağrılarım var rahatsız etmiyor ama
Benim de ağrım var kuzum. Regl olcak gibiyim 😔

X