- 28 Ocak 2023
- 823
- 284
Gordumm
Bak canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak canm
Canım benim yumurtlamayı değerlendirdim inzivaya çekildim bu hafta, nasılsınız bakalımLeviosaa canm nerelerdesin
Canm senn yumurtlama erken mi oluyoCanım benim yumurtlamayı değerlendirdim inzivaya çekildim bu hafta, nasılsınız bakalım
Benm daha 7 8 günüm varCanm senn yumurtlama erken mi oluyo
Valla ben adımı orda görünce ay evet hamileyim ben diye bi aydınlanma yaşamıştımBenim adimi neden yazmadinnn gebeler kisminaa
yok balım, adetimin 9. veya 10. günü oluyor , bakalım Allah büyüktürCanm senn yumurtlama erken mi oluyo
İnşAllah balımHadi inşallah bu ay topigin geri kalanininda gebelik haberini alcaz inanıyorum
Kendim adına ümitli bakamıyorum ama inşallah diğerlerinden güzel haberler alırızHadi inşallah bu ay topigin geri kalanininda gebelik haberini alcaz inanıyorum
bende aynı düşüncedeyimKendim adına ümitli bakamıyorum ama inşallah diğerlerinden güzel haberler alırız
öncelikle hoşgeldin kuzum inşAllah bu topik uğur getirir sana kiloya hiç takılma ben kızıma 90 kiloyla hamile kaldım bu arada kaç kilosun canmMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Burda ki diğer arkadaşlarım gibi bende yeni evli birisiyim ve anne olmak istiyorum. Ama ne yazık ki daha nasip olmadı. Evleneli tam 1 sene oldu ama 8 aydır deniyoruz. 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. 2 aydır da ovulasyon testi kullanıyorum. Adetime 10 gün var. Aşırı heyecanliyim. Ve her olmayisin da bir kez daha umudumu kaybediyorum. 2 gün sonra 35 yaşıma gireceğim. Doktora gittik esimle beraber onda da bende de sorun yok hersey normal. Bende sadece fazla kilo var. Doktor zayiflaman gerekiyor dedi. Sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorum spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Ama hala gebelik olmadı. Cok üzülüyorum artik.. Her ay belirtileri kovalamaktan acaba mi diye düşünmekten çok yoruldum.
Rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin canım eğer hamileysen tebrikler sağlıkla al kucağınaSelam kızlar guzel sonuclar alirsiniz umarim:)
20 aylik oglum var gebelik planlamiyorum ama 2 kez kimyasal yasadim. Birisi adetten hemen sonra kaldim biter bitmez.
Geri cekilme her ne kadar da korunma yontemi olmasa da ilac kullanamadigim icin mecburen geri cekiliyoruz. Bu ay da yine oyle oldu yumurtlama zamanimdi geri cekildik. Ben hemen hamile kalinca anliyorum yumurtladiktan 1 hafta sonra sonra belirtim basladi. Suan 5 gun kaldi haftayi belli eden bir gebelik tesyi cikmis yeni onu yaptim çizgi cikti 1 haftalik gosteriyor.
Erken gebelikler de bisiy yok. Kaset testlerde silik ama cok silik cizgi mevcut.
Ovulasyon testim vardi eskiden kalma yaptim belirginlesti epey ikinci cizgide.
Sanırım hamileyim. Kimyasal olurmu bilmiyorum ama geri cekilmeyle hamile kalan biri olabilirim aranizda
Allah isteyene verain bana da verdiyse epey sevinirim :)
Bekle canım sen daha yeni başlıyorsun hemen ümitsiz olmabende aynı düşüncedeyim
Kızıyorum sizeKendim adına ümitli bakamıyorum ama inşallah diğerlerinden güzel haberler alırız
Hg canım stres yapma hayırlısıyla doğru zamanda olacak inşallah burası sana uğur getirecek benceMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Burda ki diğer arkadaşlarım gibi bende yeni evli birisiyim ve anne olmak istiyorum. Ama ne yazık ki daha nasip olmadı. Evleneli tam 1 sene oldu ama 8 aydır deniyoruz. 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. 2 aydır da ovulasyon testi kullanıyorum. Adetime 10 gün var. Aşırı heyecanliyim. Ve her olmayisin da bir kez daha umudumu kaybediyorum. 2 gün sonra 35 yaşıma gireceğim. Doktora gittik esimle beraber onda da bende de sorun yok hersey normal. Bende sadece fazla kilo var. Doktor zayiflaman gerekiyor dedi. Sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorum spor yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Ama hala gebelik olmadı. Cok üzülüyorum artik.. Her ay belirtileri kovalamaktan acaba mi diye düşünmekten çok yoruldum.
Kötü düşünmek yok kızlarbende aynı düşüncedeyim
Hadi ya neden canım ben senden ümitliyim
Vücudum beni kaç aydır kandırıyor güvenemiyorum canım ama üzgün değilim herşeyin hayırlısı sizden güzel haberler geldikçe çok mutlu oluyorumKızıyorum size
Hg canım stres yapma hayırlısıyla doğru zamanda olacak inşallah burası sana uğur getirecek bence
Kötü düşünmek yok kızlar