Hayırlısı olsun kuzum üzülme önümüzdeki aylara bakıcazKızlarcım an itibariyle regl oldum. Nasip başka aylara artık
nasip canım, adet gecikmesi silik çizgi derken umut olmuştu ama nasipte yokmuş demek ki bu ayHayırlısı olsun kuzum üzülme önümüzdeki aylara bakıcaz
Kuzu geçen ay ben net şekilde silik çizgi gördüm ona rağmen regl oldumnasip canım, adet gecikmesi silik çizgi derken umut olmuştu ama nasipte yokmuş demek ki bu ay
Üzülme canım bi dahakine daha planlı şekilde denersin ve hamiş kalırsın inşallahKızlarcım an itibariyle regl oldum. Nasip başka aylara artık
Kuzu senin kız kaç yaşındaydıÜzülme canım bi dahakine daha planlı şekilde denersin ve hamiş kalırsın inşallah
Ne zamandır istiyorsunÜzülme canım bi dahakine daha planlı şekilde denersin ve hamiş kalırsın inşallah
Bu haziranda 4 e girecek canım yaKuzu senin kız kaç yaşındaydı
MaşAllah Rabbim bağışlasın hayırlı evlat olsunBu haziranda 4 e girecek canım ya
Valla eylülden beridir istiyorum biraz fazla ara verdim galiba pişman da oldum kızcağız büyüdü ve tek olduğu için çok sıkılıyorNe zamandır istiyorsun
Amin canım hepimizin evlatları hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallahMaşAllah Rabbim bağışlasın hayırlı evlat olsun
Amin kuzum Amin AminAmin canım hepimizin evlatları hayırlı ve sağlıklı olurlar inşallah
önümüzdeki aydan itibaren regl gecikmesi 1 hafta olmadığı sürece test yapmazsam sanırım daha iyi olacak gibiKuzu geçen ay ben net şekilde silik çizgi gördüm ona rağmen regl oldum
Canım benim de kızım haftaya 4 yaşına girecek. Aslında çok sosyaldir o da. Evde canı sıkıldığı için şuan kreşe gidiyor. Kreş sonrası da evde etkinlik saati sonrada dışarıya çıkarıyorum. Bir şekilde oyalanıyor. Ben hep yaş farkı yakın olsun istemiştim. Ama öyle afacan bir kızdı ki maşallahValla eylülden beridir istiyorum biraz fazla ara verdim galiba pişman da oldum kızcağız büyüdü ve tek olduğu için çok sıkılıyor
Olsun canım üzülme o zamanını bekliyodurKızlarcım an itibariyle regl oldum. Nasip başka aylara artık
Aynen canım çok haklısın benimki de çok hareketli muzur bi prensesCanım benim de kızım haftaya 4 yaşına girecek. Aslında çok sosyaldir o da. Evde canı sıkıldığı için şuan kreşe gidiyor. Kreş sonrası da evde etkinlik saati sonrada dışarıya çıkarıyorum. Bir şekilde oyalanıyor. Ben hep yaş farkı yakın olsun istemiştim. Ama öyle afacan bir kızdı ki maşallahben kızımdan sonra yeni bir bebeğe hiç cesaret edemedim.Son birkaç aydır azıcık beni salınca yeniden kardeş hissine kapılabildim. Sende ara verdysen elbette vardır bir sebebi. Kendine yüklenme derim
Aaa neden kıEvet cnm doktorlar veriyo onu ama sen sakın doktordan izinsiz kullanma
Bilemezsin ne kadar kullanıcanı yada ne zaman kullanıp bırakıcanıAaa neden kı
Kuzu hamilesin bence sen gebelik testi yap niye bekliyosunKızlar bugün bir tane daha ovulasyon testi yaptım ama dünki gibi çıktı yine.. Bir de siz bakınEki Görüntüle 3210382
Yaa açıkcası eşime durumu anlattım böyle bi ihtimalin olabileceğini de söyledim ama üzülürüm diye test almıyo ben de al demiyorum utanıyorum artık istemekten.. Bilmiyorum ne olucak halim..Kuzu hamilesin bence sen gebelik testi yap niye bekliyosun