Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Yaa açıkcası eşime durumu anlattım böyle bi ihtimalin olabileceğini de söyledim ama üzülürüm diye test almıyo ben de al demiyorum utanıyorum artık istemekten.. Bilmiyorum ne olucak halim..
İllaki alınacak o test böyle strese girceksin adet olcaksan da olamicaksin. Ama inşallah hamilesindir canım

Canım nasıl dayanıyorsun ya bu kadar zamandır adet olmuyorsun zaten kesin var bişey yakınlarda bi hastane varsa koş acile kan ver bence
Eşimde o heyecanı göremeyince bilmiyorum kuruntu yapıyorum heralde diyorum.. Belki de dediği gibi yoktur diyorum boş yere üzmüş olucam kendimi diyorum.. Çok kez hamileyim hissine kapıldım sonuç hep hüsran oldu her seferinde de eşime karşı boynum bükülmüş gibi hissettim yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum..

Canım senin hep gecikiyor mu böyle adetlerin bugün kaçıncı gün oldu? Ayrıca hiç mi belirti ya da bi farklılık hissetmiyorsun. Boynunu bükme bu senin elinde olan bir şey değil ki veren de Allah alan da.

Canım senin hep gecikiyor mu böyle adetlerin bugün kaçıncı gün oldu? Ayrıca hiç mi belirti ya da bi farklılık hissetmiyorsun. Boynunu bükme bu senin elinde olan bir şey değil ki veren de Allah alan da.
Normalde iki üç gün oynama yapıyordu adetim.. Geçen ay çok gecikti bi kaç kez idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı.. Sonra adet oldum ama her zamankinden farklıydı yine 5-6 gün sürmüştü ama toplasan bir ped bilemedin iki pedlik bişeydi.. Sonra bu ay telefonumdaki bi uygulamaya göre 12 gün gecikme var onu hesaba alaraktan iki kere ovulasyon testi yaptım sonucu öyle çıktı.. Testi aldığım kişiye attım resmini.. İlkine gebelik ihtimali var dedi.. İkinci ye ise yani bıgün attığıma da ovulasyon testiyle gebelik belli olmaz kan ver idrar testi yap dedi.. Yumurtlama yok mu peki dedim yok dedi.. Belirti olarak ise bı aralar aşırı halsizlik var yataktan çıkamıyorum çok üşüyorum ara sıra baş dönmelerim oluyor ama hastalığa yoruyorum hastalandım galiba diyorum.. Bir de göğüslerimde aşırı ağrı hassasiyet vardı el değmiyordu şimdi hafifledi ama..

Merhaba benim belirtilerim aynen bu şekildeyi uygulamaya göre beşinci benim döngüme göre sekizinci günde burda gün içinde gaza gelip test aldım ve şuan 7 haftalığız ben testi hep amaan hamile değilsem göreyim de regl olayım diyerek yapıyordum inanın o güzel haberi bir gün alıcaksınız lütfen kendinizi üzüp strese sokmayın

Daha önceki ayda adet düzeninin bozulması da gebeliğe yoruluyor genelde vücut kendini hazırlıyormuş. Yani bu belirsizliktense öğrenmek daha iyi bence canım.

Selam kizlar bende 3 senedir bebek istiyorum bu ay gonal f kullandim ve cuma günü catlama ignesi oldum.. igneden 12 gün sonra test yapicam yani 10 Mart'da belli olucak insallah hamile olup olmadigim simdilik bana sadece beklemek düsüyor.. Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin (günler gecmiyor beklemek en zoru)

Hanımlarr bende çocuk isteyenlerdenim bu ay gün aşırı iliski denedik acaba tuttu mu diye çok merak ediyorum ilk gebeligim olcak biseyde bilmiyorum o yüzden sadece reglıma 6 gün var regl geçmeden test yapmicam diyorum ama bi tarafımda acayip heyecanlı. Bi de bende çok susamak ağız kuruluğu içimin yanması çok fazla ateş de olçuyorum 36.5 di bugün 36.7 çıktı ve inanılmaz bir gaz problemim var bir kaç gündür hicbisey anlamıyorum gercekten

Kuzu test yapma sabret benm düştüğüm hataya düşme

Bende ovulasyon testlerini o niyetle yaptım aslında.. Regl olabiliyim diye.. Çoğu kez idrar testinde negatif görüp üstüne adet olduğum günleri biliyorum.. Bende bu taktiği uyguluyorum kendimebelki bugün yarın bende adet olurum

Daha önceki ayda adet düzeninin bozulması da gebeliğe yoruluyor genelde vücut kendini hazırlıyormuş. Yani bu belirsizliktense öğrenmek daha iyi bence canım.
İnşallah gebelik vardır yoksa da Allah kerim vardır bi hayır dicem.. Beklemeyi denicem.. Benim umudum kırılır mı kırılmaz ama eşimin umudu kırıldığı zaman hem üzülüyorum hemde suçlanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…