Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlaaaaar napıyorsunuuuuuz? Ay ben şimdi doktordan geldim. Yumurta takibi için gidiyordum ya. Boş geçen hafta cuma gittim adetim bitikten iki gün sonraydı o zaman 12mm imiş yumurtam öyle dedi yani. Bir de bu hafta cuma yani bugün çağırdı beni. Hocam ben 11 i ile 15 i arasında yumurtluyorum desem de yok yok 16. Gün gel dedi bana. Neyse gittim bugün. Yumurta yok meydanda. Gelişti de mi çatladı gelişmeden mi çatladı ne oldu bilmiyorum. Adetini bekleyeceğiz dedi sadece. Yumurtalık takibi için bir hafta arayla kontrol az değil mi sizce ? Doktoru mu değiştirsem. Medicalparka gidiyordum Bahçelievler’e. Bi fikir verin bana.
Ayy bu doktorların bazılarının çok bilmiş tavırları ve hiç bişey kabul etmemeleri🤦‍♀️ bence doktor değiştirmekte fayda var canım

Kanim isinmadi doktoruna. Burda bi kişi vardi yazmıştı ki 1 sene doktor takibi ile denedik. Ama doktor hep bilmem kaçıncı günde gel diyormuş. Ben de biktim artik kendim ovu testi yaptim ve regl bittigi gun yumurtladigimi anladim ayni gun iliskiye girdik ve ilk aydan tutturduk dedi. Yani boyle şeyler cok oluyor. Doktorun boyle bi yaklasimi olmasini kesinlikle sevmedim
Kızlaaaaar napıyorsunuuuuuz? Ay ben şimdi doktordan geldim. Yumurta takibi için gidiyordum ya. Boş geçen hafta cuma gittim adetim bitikten iki gün sonraydı o zaman 12mm imiş yumurtam öyle dedi yani. Bir de bu hafta cuma yani bugün çağırdı beni. Hocam ben 11 i ile 15 i arasında yumurtluyorum desem de yok yok 16. Gün gel dedi bana. Neyse gittim bugün. Yumurta yok meydanda. Gelişti de mi çatladı gelişmeden mi çatladı ne oldu bilmiyorum. Adetini bekleyeceğiz dedi sadece. Yumurtalık takibi için bir hafta arayla kontrol az değil mi sizce ? Doktoru mu değiştirsem. Medicalparka gidiyordum Bahçelievler’e. Bi fikir verin bana.

Anac ana Anac ana canım sen de var mı bi belirti ya da bir his? Umudum gerçekten yok ama olan şeylerini yazıyorum 🤲🏻
Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma valla belirti var açıkçası ama sürekli değil yani bi gün var bi gün yok şeklinde ama dün gece böyle gaz sancısı gibi ağrı vardı karnımda mesela baya da sıkışmıştım ondan mı bilmiyorum ama benim akıntı önce çoğaldı sonra kesilir gibi oldu şu an çok az bunlar belirti mi bilmiyorum 🤷 sende neler var canım 🙄

Kanim isinmadi doktoruna. Burda bi kişi vardi yazmıştı ki 1 sene doktor takibi ile denedik. Ama doktor hep bilmem kaçıncı günde gel diyormuş. Ben de biktim artik kendim ovu testi yaptim ve regl bittigi gun yumurtladigimi anladim ayni gun iliskiye girdik ve ilk aydan tutturduk dedi. Yani boyle şeyler cok oluyor. Doktorun boyle bi yaklasimi olmasini kesinlikle sevmedim
Bende test yaptım. Öyle gördüm adetin 13. Gün yumurtladığımı. Allahtan yapmışım. Sanırım değiştireceğim doktoru. Bi garip zaten dinliyor mu beni dinlemiyor mu anlamadım. Bu ay bir çok günü değerlendirdim. İnşallah olur :KK43:

Canım yeni gördüm mesajını kusura bakma valla belirti var açıkçası ama sürekli değil yani bi gün var bi gün yok şeklinde ama dün gece böyle gaz sancısı gibi ağrı vardı karnımda mesela baya da sıkışmıştım ondan mı bilmiyorum ama benim akıntı önce çoğaldı sonra kesilir gibi oldu şu an çok az bunlar belirti mi bilmiyorum 🤷 sende neler var canım 🙄
Estağfurullah kuzum. Ya benim normal regl belirtileri gibi. Farkını anlayamıyorum. Ama ben kimyasal geçirdiğimde yani o hamileliği öğrendiğim zaman bi gece ağrıyla uyanmıştım bel ve kuyruk sokumu deli gibi ağrımıştı. Şuan belimde ağrı var karnım geriliyor ara ara sancı giriyor. İnşallah belirtidir bunlar 🤲🏻

Estağfurullah kuzum. Ya benim normal regl belirtileri gibi. Farkını anlayamıyorum. Ama ben kimyasal geçirdiğimde yani o hamileliği öğrendiğim zaman bi gece ağrıyla uyanmıştım bel ve kuyruk sokumu deli gibi ağrımıştı. Şuan belimde ağrı var karnım geriliyor ara ara sancı giriyor. İnşallah belirtidir bunlar 🤲🏻
İnşallah canım sağlıkla olsun 🤲🏻

Dayanamayıp birkaç saat tuttuğum idrar ile test yaptım. Gecikmenin 2. Günü bugün. Olsa çıkardı sanırım. Artık önümüzdeki aylara bakicaz. Bu ay elendim:KK14:
IMG_20230224_213824.jpg

Kızlarcım, bende günlerdir sessiz takipçilerinizdenim. Bir kızım var 4 yaşında. Nasipse 2. yi düşünüyoruz. Kasım ayında denemiştik ilk olarak.Sonra araya durumlar girince şubat ayına sarktı. Şuan yurtdışındayım kan veremiyorum hemen. Kendi sürecimden bahsedecek olursak adet bitiminden sonraki zamanları değerlendirdik. Yumurtlama günüm 8 şubat görünüyor. Bu tarihten önce 4 şubatta denedik. Sonra malum ülkemizdeki depremler derken psikolojik olarak yumurtlama haftası değerlendiremedik. Sadece 11 şubatta değerlendirdik. SAT tarihi 22 şubattı. Sabah ilk idrar ile test yaptım tek çizgi.Ancak saatler sonra çıkan sanırım 2-3 saat sonra kadar. İkinci çizgi belirdi. 2 gün geçti hala adet olamadım. Yoğun karnımda gaz sancısı var. Ama normal adetlerde de bu belirtiyi bazen yaşadığım için çok tahmin edemiyorum. Siz ne dersiniz yumurtlama sonrası yapılan birliktelikte hamilelik durumu olabilir mi :)
Hoşgeldin kuzu bende ikinciyi istiyorum testin varsa atarmısın

Her iki pencerede de çizgi olması gerekiyor canım. Küçük çizgi kontrol paneli. Büyük alanda çizgi olursa da hamile olduğu anlamına geliyor. Benim büyük alandaki çizgi en az kalbim kadar tertemiz ve beyaz . Ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Gecikince umutlandim ama inşallah altından sağlık sorunu çıkmasa bari 😁
Aa ne değişik bi test o mavi çizgi olmadığı anlamına mı geliyor

X