düzenliydi ama geçen ay erken oldum 4 gün birde ölüyodum o derece ağrım vardı midem bulandı ve soguk soguk terledim yaklaşık 1 saat sonra söküldü şimdide oyüzden tam kestiremiyorum 15-16 en geç olmam lazım birde kızlar bişey diycem ya yumurtladığınızda pembe sıvı gelen varmı bende hiç olmamıştı öyle bişey en son ilişkiden sonra vcye gittiğimde spermler top top dökülüyü bu sefer bitanesi pembeydi bende acaba yumurtlamadanmı yoksa 1 kaç gün öncesindende denememz olmuştu ondan kaynaklı bişeymi anlamadım ya böyle açık açıkda yazdım ama kaç gündür kendi kendime düşünüyorum :S
tabi ki kulum hoşgeldin hadi bakalım senden de güzel haberler beklıyoruz allah uzun ömürler versin kızına bir tanede bize versin inş. hayırlısıyla
şekerler buray benide alır mısınız
biz 2.bebeğimiz için uğraşıyoruz allah sağlık versin bir kızım var 5 yaşında bu ay 2.denememiz olucak ovulasyon testi yapıyorum bugün 2.çizgi az silik çıktı herhalde 2 gün içinde yumurtluycam haftasonu çalışmalar hız veririz yaklaşık 1 hafta on gün sonra buraya bol bol takılırım beklenen adet tarihim 28 kasım bu arada
Hoşgeldin canım. Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.
Canım küçük bir tavsiye, Yumurtama gününe 2 gün kalıdığına göre, yumurtlama tarihinden önce çalışmalara başlasan daha iyi olur. Yani yumurta çatladığı zaman sperm hazır bulunsun. Biliyorsun ki sperm nasılsa minimum 2 gün canlı kalırken, Yumurta 24 saat canlı kalıyor.
ebru32 15 kasım
bahark 15 kasım
ekin 13-15 kasım
tosti 16 kasım
siyahdüş 16 kasım
kan diildi canım ya dikkatli zaten çok az bişeydi bende anlamadım inşlh hepimiz mutlu haberleri alırız ya ben bu ateş ölçmeyide deniym dedim ama benim normalde ateşim en yüksek 35.9 oluyodu normalde bi haftadir benim yüzümü ateş basıyo ateşimi ölçüyorum 36.2 çıkıyo off şu 16sı gelsede kurtulsak :18:
slmm iyi akşamlarr tostimm datlımm hayırlı olsun topiğinn inşalahh burdan bas bas bağırısın hamileyim die
meloşum hoşgeldin canım inş. hayırlısı
ebru32 15 kasım
bahark 15 kasım
ekin 13-15 kasım
tosti 16 kasım
siyahdüş 16 kasım
ebru32,bahark, tosti, siyahdüş ; arkadaşlar hepimizin tarihi hemen hemen aynı.
Son günlerde neler hissediyorsunuz? Yaşadığınız değişik belirtiler var mı?
inş. canım belirtilerin cok fazla hadi bakalım ne zamandır istiyorsunuz
düzenliydi ama geçen ay erken oldum 4 gün birde ölüyodum o derece ağrım vardı midem bulandı ve soguk soguk terledim yaklaşık 1 saat sonra söküldü şimdide oyüzden tam kestiremiyorum 15-16 en geç olmam lazım birde kızlar bişey diycem ya yumurtladığınızda pembe sıvı gelen varmı bende hiç olmamıştı öyle bişey en son ilişkiden sonra vcye gittiğimde spermler top top dökülüyü bu sefer bitanesi pembeydi bende acaba yumurtlamadanmı yoksa 1 kaç gün öncesindende denememz olmuştu ondan kaynaklı bişeymi anlamadım ya böyle açık açıkda yazdım ama kaç gündür kendi kendime düşünüyorum :S
ebru32,bahark, tosti, siyahdüş ; arkadaşlar hepimizin tarihi hemen hemen aynı.
Son günlerde neler hissediyorsunuz? Yaşadığınız değişik belirtiler var mı?