Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

selam tosticiğim hayırlı olsun topiğin inşallah o listedeki arkadaşlarımıza ,hepimize uğur getirsin inşallah

benim ki ne çok var ama olsun 23 kasım hadi listeye kat beni bacım öptüm

Son düzenleme:
tostim hayırlı olsun topiğin canım ..uğur getirsin hepimize
listeye benide ekle bakalım..20 _21 kasım

tostim canım kardeşim topicin hayırlı olsun
dilerim sana uğurlu gelir sende hamişim diye haykırırsın burda çok öptüm bitanem

selam kızlar benimde 19 kasım, ama fazla heyecan kapladı bir an önce regli günüm gelsin istiyorum.bu bir de benim ilk denemem olduğu için mi öyle bilemiyorum sürekli gün sayıyorum

bide hamileysek egerki tabi insallah heralde 3 haftalik hamileyizdir ve bir baska sayfada söyle birsey okumustum.
Hamileliğin 3. haftasında fiziksel ve ruhsal olarak çok fazla değişiklik olmaz. Hatta bu dönemde göğüsleriniz bile büyümeye başlamaz. Kısacası 3. haftada siz de dahil olmak üzere hamileliğinizi farkedemezsiniz.:nazar:

Canım aslında çok haklısın. Fazla bir belirti (en azından adet belirtileri dışında) olmuyor. Benim 2 düşüğüm oldu.(ikisininde kalp atışı duyulmadı). İkiside planlı değildi. Sözde korunuyorduk.
İlkinde normal adetimi bekliyordum gecikince arkadaşım test yapmamı söylemişti öyle öğrenmiştim.Tabi acemilikte var işin içinde. Aslında belirti vermişti. Göğüslerim her zamankinden çok çok fazla acıyordu.
İkincisinde ise içime doğmuştu. Bariz bir belirti yoktu. Adet günümde yaptığım testle öğrenmiştim.

Tabiki öncelikle herkese günaydın.

Ben ne yazık ki bu sabah kırmızıları gördüm. Günümden önce oldu gerçi.
Bu ay umutluydum aslında. Göğüslerim ilk gebeliğimdeki gibi çok sızladı.
3.günü dr.a gitmeye karar verdim.
Hormonlarıma bir baksın. Yumurta takibi yapsın. ne bileyim ne gerekiyorsa yapsın artık.
5 aydır dr.a gitmekten gına geldi aslında.
Her gittiğim dr. herşey normal diyor.
Gerçi düşüklerimden dolayı yaptırdığım testler sonucunda kan pıhtılaşması çıkmıştı bende.
Dr.lar gebe kaldıktan sonra iğneye başlamam gerektiğini, gebe kalmamı engelliyecek bir durumun gözükmediğini söylemişlerdi.
Ama işte Allahın takdiri.
Olmayınca olmuyor.

Birde çok ilginçtir ki,
Hiç adet sancısı çekmedim.
Benim normalde adet olmadan önce, kasıklarım, karnıma ağrı girerdi.

selam kızlar benimde 19 kasım, ama fazla heyecan kapladı bir an önce regli günüm gelsin istiyorum.bu bir de benim ilk denemem olduğu için mi öyle bilemiyorum sürekli gün sayıyorum

slm canım benimde ilk denemem ve 19 kasım beklenmeyen günüm,,,,beraber gün sayalımmmm

Birde çok ilginçtir ki,
Hiç adet sancısı çekmedim.
Benim normalde adet olmadan önce, kasıklarım, karnıma ağrı girerdi.

canim adetin baya erken gelmis heralde cok üzüldüm senin adina ama galiba benimde adetim gelecek gibi eger gelirse öbür ay olur insallah ikimizdede

Hormonlarıma bir baksın. Yumurta takibi yapsın. ne bileyim ne gerekiyorsa yapsın artık.
Gerçi düşüklerimden dolayı yaptırdığım testler sonucunda kan pıhtılaşması çıkmıştı bende.
Dr.lar gebe kaldıktan sonra iğneye başlamam gerektiğini, gebe kalmamı engelliyecek bir durumun gözükmediğini söylemişlerdi.
Olmayınca olmuyor.

bende cok umutluydum her ay tüm gebelik belirtileri oluyordu, iste bu sefer hamilegim dedigimde bile sonunda göz yaslarima boguluyordum o yüzden bidaha kafaya takmicam olursa olur zaten dedim kendi kendime ve bu ay hatta belkide bundan sonra kendimi dinlemicem herseyi oluruna birakcam yapacak baska birsey yok

Selam arkadaşlar adeti yaklaşanlar hamilelik şüphesi olanlar şüphelerimiz paylaşalım buyrum beraberce bekleyelim bol sohbetli günler diliyorum ve bol hamiş haberli günler ...:KK49::KK49::KK49::KK49:

:KK49:ya canım yaaa öncelikle inşallah en kısa sürede hamiş kalırısınız senin şu profildeki resmin varyaaa :KK56: ufff öyle bir canım çekti ki anlatamam izin verirsen ben onu yemek istiyorum çok lezzetli görünüyo:KK68:

Olmayınca olmuyor.

canım inşallah bi daha ki ay hamiş kalırısın üzülme ben bu ay takmıyodum kafama bak hamiş kaldım haftalar öncesinden hissetmiştim çünkü göğüslerimde acı yok ama daha öncede yamıştım 80 beden takıyodum 85 takıyorum şimdi acayip şişti hissettim şimdi hamileyim tahminimce 3-4 haftalık daha doktora gitmedim bayramdan sonra gidicem.

canim adetin baya erken gelmis heralde cok üzüldüm senin adina ama galiba benimde adetim gelecek gibi eger gelirse öbür ay olur insallah ikimizdede

İnşallah senin gelmez canım. Gelirsede dediğin gibi önümüzdeki ay inşallah.

bende cok umutluydum her ay tüm gebelik belirtileri oluyordu, iste bu sefer hamilegim dedigimde bile sonunda göz yaslarima boguluyordum o yüzden bidaha kafaya takmicam olursa olur zaten dedim kendi kendime ve bu ay hatta belkide bundan sonra kendimi dinlemicem herseyi oluruna birakcam yapacak baska birsey yok

Haklısın en iyisi oluruna bırakmak canım. Ama ben beceremiyorum işte.

canım inşallah bi daha ki ay hamiş kalırısın üzülme ben bu ay takmıyodum kafama bak hamiş kaldım haftalar öncesinden hissetmiştim çünkü göğüslerimde acı yok ama daha öncede yamıştım 80 beden takıyodum 85 takıyorum şimdi acayip şişti hissettim şimdi hamileyim tahminimce 3-4 haftalık daha doktora gitmedim bayramdan sonra gidicem.

Canım senin adına çok sevindim. Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah. :nazar:

selamlar tosticim topiğin hayırlı olsun canım umarım herkese uğurlu gelir
benim adet zamanım 20 kasım :KK3:

selam kızlar sanırım adet olucam hafif karnım ağrıyor ama çok hafif daha 4 gün var adetime anlamadım gitti...hiç hamile olupta adet tarihine yakın karnı adet sancısı gibi hafif hafif ağrıyan var mı cicişler?

Merhaba arkadaşlar benim tarihim 17 kasım ama sanırım olmayacak çünkü hiç bir belirti yok. Göğüslerimde hiç bir şey yok, ne dedikleirniz gibi şişme ne de acıma yok..İdrara sık çıkma da yok..Hiç hamile olacak gibi hissetmiyorum...:KK43:(

Merhaba arkadaşlar benim tarihim 17 kasım ama sanırım olmayacak çünkü hiç bir belirti yok. Göğüslerimde hiç bir şey yok, ne dedikleirniz gibi şişme ne de acıma yok..İdrara sık çıkma da yok..Hiç hamile olacak gibi hissetmiyorum...:KK43:(

selam canım benimde 17 Kasımda olcak bende belirtiler var ama adet belirtilerim başladı 9 gün kala.arkadaşım 14 haftalık hamile adeti 10 gün geçene kadar bişey anlamamış sonra sadece sık idrara çıkma ve biraz fazla uyku olmuş başka hiç belirtisi yok hala kişiden kişiye değişiyor yanii umarım gelmezz beklenen

X