Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

tosticim,topiğin hayırlı olsun,inşallah bebeişlerde ardadrda gelsin canım.
diğer taraftada yazmıştım,bende döllenme olduktan bir hafta sonra başlamıştı sık idrara çıkma,sonra hamilelik sonlandı orası ayrı.
görüşürüz canım.

rica ederim tosticim ne dimekkk hadi bakalım başlamış sende de belirtiler inş. hamilesindir canommmmmmm..........

slm kızlar bende pukoluyum uc yıldır tedavı goruyordum 28 ekımde rahım fılmı cektırmıstım ve kıstlerım eskısı gıbı degıl yok denecek kadar az sadece bır yumurtalıgımda vardı onlarında gıttıgıne ınanıyorum nasıl dersenız rahım fılmı cektırdıkten sonra ıkı gun boyunca asırı kanamam oldu ve cok fazla buyuk parcalar dustu ve bu ay bızde calısmaları yogunlastırdık bu ay umutluyum gıbı olacakmıs gıbı hıssedıyorum

selam kızlarrr bende 17 kasımda olcam..ya da olmıcamm.2 gündür ağrıyor göğüslerim darbe almış gibi sık idrar bende hep var ordan anlayamam aşırı kabızlık var 5 gündür midem karnım çok aşırı şiş ondan dolayı bazen bağırcak kadar çok ağrı çekiyorum midemde yanma var.işin açığı çokta umutlu deilim başka şeylerde olabilir bu belirtiler mideyle ilgili....hepimiz için hayırlısı olsunnn bi an önce olsun inşallah bebeklerimiz

ama yumurtlama zamanımı bılmıyorum adet tarıhımı ele alacagım yoksa rahım fılmı cektırdıgım zamanı mı o zaman da kanam oldugu ıcın bılemıyorum su aralar akıntım cok kasıklarımda agrı var yumurtladıgımı hıssedıyorum ya bırde bır sey soracagım ben 18 ekımde doktora gıttım ve yumurtam cok buyuk ıdı doktor adet olacaksın dedı ve ben 21 ekımde hastalandım sımdı anlayamadıgım sey su yumurta ne zaman catlıyor adet olmadan ıkı gun once yumurtam vardı nasıl oluyor bu bana bır acıklar mısınız lutfen kafam karıstı

adet olmadan iki gün önce diyince aklima ilk gec döllenme geliyor

inş. yıne kavuşacagız canım meleklerımıze grş
rica ederim tosticim ne dimekkk hadi bakalım başlamış sende de belirtiler inş. hamilesindir canommmmmmm..........

ay inş. canommmmmm:)

hoşgeldin canım hadi bakalım bende güzel şeyler hissediyorum

fatoş ebruya katılıyorum canım benımde aklıma gec döllenme geldi

inş. canım belirtilerin cok fazla hadi bakalım ne zamandır istiyorsunuz

kizlar bisey sorcam benim gögüs uclarimdan genelde sol gögsümden cok az beyaz bi sivi geliyor sizce bunun fibrokistle bi alakasi varmidir neden oluyor bir bilgisi olan varmi???

kizlar bisey sorcam benim gögüs uclarimdan genelde sol gögsümden cok az beyaz bi sivi geliyor sizce bunun fibrokistle bi alakasi varmidir neden oluyor bir bilgisi olan varmi???

ploraktin in yüksekse gelebilir,ona baktırman lazım,yükseksede hamile kalman gecikir ilaçsız.

hoşgeldin ekincim hadi bakalım inş. melegin senınledir canım adetinde yaklaşmış
gecen adet günümden itibaren başlayan demişsin üstüne adet olmuş olmayasın:44:

Üstüne görme yok canım, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. En son test yaptırdığımda değerim 0.5 e düşmüştü. Adetim olduktan sonra da şişlik ve ağrılar başladı.

Canım, sıvı kendiliğinden mi geliyor?
Geçen hafta bendende sıvı geldi. Tabi kendiliğinden değil . ben sıkmıştım. (kontrol amaçlı yapmak istemiştim. Ama doğru değilmiş. dr. söyledi.)
Bende hemen meme cerrahına göründüm. muayene etti. USG çektirmemi istedi.(henüz çektirmedim) Ama gebelik varsa eğer ondan dolayıda olabilir dedi.

canım topğin hayırlı olsun inş bize uğur getirirde bu ay hepimiz hamile kalırız benimde 20 kasım gibi bekliyorum canımcım

evet kendiliginden geliyor ama hamilelikten oldugunu sanmiyorum cünkü yaklasik 4 aydir ara ara geliyor ama hamile degilim. benim gögsümde kistte var (iyi huylu tümör) acaba ondanmi diye düsündüm ama aslinda bi kontrole gitsem iyi olur

tostimm güzell yüreklii arkadaşım topikinde senin gibii güzell olurr inşallahh adett günüm yaklaşmadıı yaklaşıncaa yazarım cnmm daha cokk varr 25 dee öptüm haa bu arada inşallah yiğenimizz geliyordurr aminnnnnnnnnnnnnnnn.....

Canım, bencede kontrole gitmelisin. İhmal etmemek gerekiyor. Birde hamilelik beklentisi de eklenince stresle hormonlarımız sürekli tavan yapıyor.
prolaktin seviyeni mutlaka ölçtür canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…