Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

canım topğin hayırlı olsun inş bize uğur getirirde bu ay hepimiz hamile kalırız benimde 20 kasım gibi bekliyorum canımcım
sagol canım benım senınde güzel haberlerini beklıyorummmm
tostimm güzell yüreklii arkadaşım topikinde senin gibii güzell olurr inşallahh adett günüm yaklaşmadıı yaklaşıncaa yazarım cnmm daha cokk varr 25 dee öptüm haa bu arada inşallah yiğenimizz geliyordurr aminnnnnnnnnnnnnnnn.....

canım arkadasım sagol inş. hepimizinki gelir ....:KK49:

evet kendiliginden geliyor ama hamilelikten oldugunu sanmiyorum cünkü yaklasik 4 aydir ara ara geliyor ama hamile degilim. benim gögsümde kistte var (iyi huylu tümör) acaba ondanmi diye düsündüm ama aslinda bi kontrole gitsem iyi olur

ebrucum aksatma benım cok fazla bilgim yok bu konuda ama kadında gögüs ve rahim önemli ve tehlikeli kulak arkası etme kuşum

Bende bugün jinekoloğa gideyim dedim. Hazırlandım çıktım yola. sonra geri döndüm.

Göğüs ağrılarımı söyleyip USG çektireyim istemiştim. Hem kan testi yapar da gebelik varsa çıkar belki düşünmüştüm.
Ama cesaret edemedim.

Bende bugün jinekoloğa gideyim dedim. Hazırlandım çıktım yola. sonra geri döndüm.

Göğüs ağrılarımı söyleyip USG çektireyim istemiştim. Hem kan testi yapar da gebelik varsa çıkar belki düşünmüştüm.
Ama cesaret edemedim.

ekincim bekle biraz daha derim ben günün gecsin idrarada bak önce
kızlar kaç yasındasınız ve kaç yıllık evlisiniz

Ama cesaret edemedim.

bazen bende hic birseye cesaret edemiyorum :KK43:(

ekincim bekle biraz daha derim ben günün gecsin idrarada bak önce
kızlar kaç yasındasınız ve kaç yıllık evlisiniz

Haklısın benimde asıl niyetim o. Ama şu içimi kemiren sabırsızlık var ya. Hakim olamıyorum. Kendimle savaşıyorum resmen.

evet kızlar bende tam 11 günüm gectikten sonra test yapmıştım anca cesaretimi toplamıştım :))

şekerler buray benide alır mısınız
biz 2.bebeğimiz için uğraşıyoruz allah sağlık versin bir kızım var 5 yaşında bu ay 2.denememiz olucak ovulasyon testi yapıyorum bugün 2.çizgi az silik çıktı herhalde 2 gün içinde yumurtluycam haftasonu çalışmalar hız veririz yaklaşık 1 hafta on gün sonra buraya bol bol takılırım beklenen adet tarihim 28 kasım bu arada

düzenliydi ama geçen ay erken oldum 4 gün birde ölüyodum o derece ağrım vardı midem bulandı ve soguk soguk terledim yaklaşık 1 saat sonra söküldü şimdide oyüzden tam kestiremiyorum 15-16 en geç olmam lazım birde kızlar bişey diycem ya yumurtladığınızda pembe sıvı gelen varmı bende hiç olmamıştı öyle bişey en son ilişkiden sonra vcye gittiğimde spermler top top dökülüyü bu sefer bitanesi pembeydi bende acaba yumurtlamadanmı yoksa 1 kaç gün öncesindende denememz olmuştu ondan kaynaklı bişeymi anlamadım ya böyle açık açıkda yazdım ama kaç gündür kendi kendime düşünüyorum :S

şekerler buray benide alır mısınız
biz 2.bebeğimiz için uğraşıyoruz allah sağlık versin bir kızım var 5 yaşında bu ay 2.denememiz olucak ovulasyon testi yapıyorum bugün 2.çizgi az silik çıktı herhalde 2 gün içinde yumurtluycam haftasonu çalışmalar hız veririz yaklaşık 1 hafta on gün sonra buraya bol bol takılırım beklenen adet tarihim 28 kasım bu arada

tabi ki kulum hoşgeldin hadi bakalım senden de güzel haberler beklıyoruz allah uzun ömürler versin kızına bir tanede bize versin inş. hayırlısıyla :KK49:

X