selam canım benimde 17 Kasımda olcak bende belirtiler var ama adet belirtilerim başladı 9 gün kala.arkadaşım 14 haftalık hamile adeti 10 gün geçene kadar bişey anlamamış sonra sadece sık idrara çıkma ve biraz fazla uyku olmuş başka hiç belirtisi yok hala kişiden kişiye değişiyor yanii umarım gelmezz beklenen
canım inşallah bi daha ki ay hamiş kalırısın üzülme ben bu ay takmıyodum kafama bak hamiş kaldım haftalar öncesinden hissetmiştim çünkü göğüslerimde acı yok ama daha öncede yamıştım 80 beden takıyodum 85 takıyorum şimdi acayip şişti hissettim şimdi hamileyim tahminimce 3-4 haftalık daha doktora gitmedim bayramdan sonra gidicem.
yok canım sadece göğüsleri ağrımış döneminde dönem geçince ufak belirtiler.ve hatta bebek düşünmüyolarddı 1 defa kaçamakla hamile kalmışşş millet deli gibi çalışıyo allah nasip ederse bi defada oluyor
bilmiyorum ama öle kişiler var ki tanıdığım bebeğe karar veriyor ve dediği zamanda hamile kalıyorlar ben anlayamadım nasıl iş bu
bilmiyorum ama öle kişiler var ki tanıdığım bebeğe karar veriyor ve dediği zamanda hamile kalıyorlar ben anlayamadım nasıl iş bu
bizimkiler kaliteli olacaklar ben eşime ööle diyorum en kaliteli spermi bekliyorlar :)))
ya kızlar 19 una çok var daha o zamana kadar çatlarım ben,ilk denemeden sabırsız oldum çıktım
İlk deneme hep öyle oluyor heralde ben de öyleydim