Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

O hayal kırıklığı çok üzücü canım. bende o hayal kırıklığını yaşadım bugün.. Keşke öyle filmlerdeki gibi olsa da hemen hamile kalabilsek..Amin canım duana katılıyorum yürekten..

canım beni silebilirsin(((
erken geldi benim adetim.

slm kızlar ya anlayamadıgım seyler oluyor bı akılverın suphe ıcerısınde kaldım dogrusu
sımdı ben aralıgın 2 sınde hastalandım dokuz on on bırınde esımın yanına gıttım ve beraber olduk ayın on bırındekı beraberlıkden sonra kasıklarım cok agrıdı ama acayıp bır agrı sonra bu haftaya gelelım ayın 16 sı 17 sı ve on sekızınde acayıp bır gogus agrısı kasık agrısı ve ardından akıntıda lekeler kahverengı bugun yıne akıntı geldı pecete ıle sıldım kahverengı geldı sımdı okuyorum nette yumurtlama zamanım mı yoksa hamılemıyım anlamadım hıc yumurtlama zamanı boyle olmamıstım ama ılk defa oluyorum bu ay aynı zamanda ayın 16 sından berı dusuk tansıyonum sanırım bugun sabah kalktıgımda kulaklarım cınladı gozlerım karardı bembeyaz oldum cok kotu oldum ne olduguna sasırdım kaldım dogrusu yardımcı olun

Kızlar bu testi yaptıktan sonra da şikayetlerim artarak devam etti. mide bulantısı, kasıklarda müthiş bir ağrı.. adetime 3 gün var ve ben bugün test yaptım, ve çok şükür pozitif çıktı. çok sılık ama biliyorum ki o çizgi netleşecek. buradan okuduklarım bu durumun farkına varmama neden oldu, mesela çizgi silik dahi olsa hamileliğin gerçek olduğu gibi.
mutlu muyum heyecanlı mıyım, hayır..çünkü daha inanamıyorum :)

TEBRİK EDERİM CANIM... ÇOK SEVİNDİM ADINA UMARIM BİZLERDE EN KISA ZAMANDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜRÜZ YAA....(AMİN)

cicekdemeti MRB CANIM SEN NE DURUMDASIN YA MERAK ETTİM REGL TARİHİMİZ AYNI GÜN .BENDE PEK Bİ ANORMALLİK YOK SEN NE DURUMDASIN Bİ BELİRTİN VAR MI ?

cicekdemeti MRB CANIM SEN NE DURUMDASIN YA MERAK ETTİM REGL TARİHİMİZ AYNI GÜN .BENDE PEK Bİ ANORMALLİK YOK SEN NE DURUMDASIN Bİ BELİRTİN VAR MI ?

canım özelden msj atacaktım sana ama malesef 100 msj olmadığı için atamıyorum daha
bende göğüs sızlaması başladı birde birkaç gündür adet olacakmışım gibi bir ağrı kasıklarımda ama en fazla 20 dk sürüyor artık tamam olacağım galiba diyorum geçiyor onun haricinde birşey yok ama sanmıyorum ben bu ayda gelecek kırmızılar bence

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık
ilksen.........................18 aralık
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
esraefe80...................26 aralık

Son düzenleme:

kizlar birsey merak ediyorum.. (oncedende yazdim)
ben bu ay bebis dusunup planlamayi birakmistim gercektende kafama takip merak etmiyordum ama 1 haftadir (yumurtlama doneminden beri) acayiplesti sanki vucudum :S
yumurta catlamadan 2 gun once kahverengimsi hafif lekeler geldi yumurtanin catladigi gun ufacik kan geldi ve dunde cok cok az t.kagidina geldi. bu durum bende onceden hic olmadi internette baktim bu tur insanlarda oluyormus ama bu kadar az degilmis fazla gelirmis. Acaba dedim yerlesme kanamasi falanmi ?
1 haftadir cok asiri uyuyorum.. sabahlari 10.30a kadar uyuyorum normalinde 7.30da kalkarim ve buna ragmen aksamlari 11 dedinmi yine uykum geliyor
duzenli olarak vucut isimi olcmedim ama yumurtlama doneminden once 3 gun boyunca 35di ve yumurtlama gunu 36.3du bugun baktim 36.7.
gecen gece esimle 2ye kadar oturduk cunku midem berbatti ve belim cok agriyor. unutmadan en cok garibime giden sey ise kasiklarimda igne batar gibi agrilar oluyor. goguslerimde pek birsey yok ama bugun uclari biraz aciyor..
uzun uzun yazdim ama acaba yumurta catlamadan once hamilemi kaldim ben :S
dusunun bu kendimi dinlemedigim halim yani hepsinin farkina varmisim. hic kendimi dinleyip streste yapmiyorum dedigim gibi bu ay planlamayi felan birakmistim tabiki olsun isterim ama son adetimden beri boyle bi karar aldim ve uyguluyordum nezaman nasipse ozaman gelir diye. bu yazdiklarim cok garibime geldigi icin ve fark ettigim icin sormak istedim..

canım çatlamış yumurta döllenir ancak sanmıyorum ama bekle gününü test yap bakalım ilk korunmayı bıraktığımız ay benim o kadar çok belirtim vardı ki kesin hamileyim diyordum ama hepsi psikolojik şimdi takmıyorum pek o belirtileri günümü bekliyorum

ya kızlar günü gelenlerden haber alamıyoruz ne oldu bunlara

berkerim.....................18 aralık ?
ilksen.........................18 aralık ?

hiç ümidim yok ama beni de ekler misiniz? 24 aralık

hemen ekliyorum canlar

berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
dilekce61....................24 aralık
gizemsami...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık

liste kabardı:)

Evet canım kabardıda kabardı liste bakalım kaç tane hamiş çıkcak listemizden... buarada ilksen den haber yok ne durumda acaba? ilksen nerdesiiiiiinnnnnnnnnnn canım haber ver durumunu bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…