- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
ekliyorum hemen canım
merhametli..................14 aralık (haberini bekliyoruz dört gözle)
berkerim.....................18 aralık
ilksen.........................18 aralık
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
kızlar bu arada merhametliden haber alan varmı ?
Amin canim insallah ben de tesekkür ederim,rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..benim belim felaket agriyor normalde adetimden önce de agrirdi aama bu kadar siddetli olmazdi ve sagg kasigimdada yogun bir batma var bugün.. gerci ben 2 gün önce kan testi yaptirmak zorunda kaldim doktor tedavisine basladigim icin ama sonuc negativti.. Dr.um eger gec döllenme olduysa test icin erken olabilir ama icin rahat olacaksa yapalim demisti cok aceleci davrandim sanirimyine de umutluyum cünkü bu denli agrilarim olmazdi..hayirlisi insallah hepimiz hamisizdir
seni cok iyi anliyorum canim hepimiz cok istiyoruz.. üzülme insallah hamisizdir..Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..AMIN..dualarimizi eksik etmeyelim insallah..
benide benide ekleyiinn.. bende varım. yumurtlama tarihini kaçırdık ama kısmet. 23 aralığa da beni yazarmısınnnn
benide 25 ARALIK'a eklermisiniz bu heyecanlı süreçte birlik olalım dua edelim birbirimize Rabbim hepimize nasip etsin inş.
demir mineralinin vücutta emilimini arttırmak için c vitamini ile birlikte almak faydalıdır.yani portakal mandalina gibi bir şeyle.ancak süt ürünleri ile birlikte alırsanız bu seferde olumsuz yönde etkilemiş olusunuz.folik asit için böyle bir kısıtlamak yok yani besinlerle birlikte alınabilir sorun olmaz
canım bende 6 aylık evliyim bizim ikinci denememiz ayrıca 2 aydır düzenli olarak folik asit kullanıyorum doktor mecburi değil ama hamilelikten 3 ay önce başlanılması iyi olduğu söyleniyor. İnsan korunmayı bırakınca hemen hamile kalacak sanıyor geçen ay kırmızılar gelince eşim yıkıldı resmen beşik filan bakmış yavrucumamin canım inşallah rabim tüm isteyenlere verir. bizim ilk denememiz. 6 aylık evliyiz. folik asit ve demir takviyesine bugün başladım. Eczacı c vitaminiyle birlikte demir alma demişti ama sanırım yanlış söyledi. benim bildiğim Demir alırken portakal suyu kivi gibi bişeyler de alınır. folik asit alırken varmıydı böyle bi etkileşim bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarmı bu yolun başındaki arkadaşlarınaaaa
İnşallah =_iLKSeN cim ama hiiiççç umudum kalmadı bugün niyeyse.sanki yine hayal kuruyor gibiyim çünkü hiçbir belirti yok bende 8 gün kaldı kırmızılara ama ne göğüs ağrısı nede başka bişey yok bende. yine döl tutmadım sanırsamhiç olmıcakmış gibi geliyor yaaa....
umudunu yitirme canim daha var gününe..hem herkeste belirtiler olacak diye birsey yokki,bircok kisi varki hicbir belirti yasamadan adetlerinin gecmesiyle ögreniyorlar hamis olduklarini..biz kendimizi cok fazla dinledigimiz icin psikolojik belirtiler yasiyoruz..bende taaki yumurtlama günümden bu yana belirtiler vardi ama maalesef kirmizilar göründü bugün..napim saglik olsun..sIkma sen de canini insallah bu ay olmazsa diger ay calismalara devam canim,Rabbim en kisa zamanda güldürür insallah yüzümüzü.. ben zaten doktor kontrolündeydim,gerekli tüm tetkikler yapilmisti..esimde hersey normal benim de yumurtlamam,yumurta rezervim yumurtalarimin kalitesi,rahmim falan cok güzel hicbir enfeksiyon kist vs.. hicbisey yok tertemiz dedi doktorum ama guatr hormonlarimdan biri ve prolaktinim sinira yakin yüksek cikmis onlar icin ilac ve folik asit verdi bu asamadan sonra tek bir ihtimal var o da tüplerinin tikali olmasi,ocak ayinda rahim filmi cekelim eger tikaliysa zaten bu islem sirasinda acilir ardindan da asilama yapariz dedi.. hayirlisi artik takmiycam kafama,Rabbim ol dediginde olur..