Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

ekliyorum hemen canım

merhametli..................14 aralık (haberini bekliyoruz dört gözle)
berkerim.....................18 aralık
ilksen.........................18 aralık
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık

kızlar bu arada merhametliden haber alan varmı ?

ekliyorum hemen canım

merhametli..................14 aralık (haberini bekliyoruz dört gözle)

kızlar bu arada merhametliden haber alan varmı ?

ben de merak ettim ve gördümki dün yeni bir topic acmis günü gelmemis daha ama gününden bir gün önce kan tahlili yaptirmis negativ cikmis.. sonrasinda yasadigi üzüntü nedeniyle rahatsizlanip hastaneye kaldirilmis.. :KK43: allah yardimcisi olsun.. bu da konunun linki http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/490221-adetim-yine-yolunu-sasirdipatliycammm.html#post22190874

Amin canim insallah ben de tesekkür ederim,rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..benim belim felaket agriyor normalde adetimden önce de agrirdi aama bu kadar siddetli olmazdi ve sagg kasigimdada yogun bir batma var bugün.. gerci ben 2 gün önce kan testi yaptirmak zorunda kaldim doktor tedavisine basladigim icin ama sonuc negativti.. Dr.um eger gec döllenme olduysa test icin erken olabilir ama icin rahat olacaksa yapalim demisti cok aceleci davrandim sanirim :KK25: yine de umutluyum cünkü bu denli agrilarim olmazdi..hayirlisi insallah hepimiz hamisizdir :KK49:

seni cok iyi anliyorum canim hepimiz cok istiyoruz.. üzülme insallah hamisizdir..:KK49: Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..AMIN..dualarimizi eksik etmeyelim insallah..

İnşallah =_iLKSeN cim ama hiiiççç umudum kalmadı bugün niyeyse.sanki yine hayal kuruyor gibiyim çünkü hiçbir belirti yok bende 8 gün kaldı kırmızılara ama ne göğüs ağrısı nede başka bişey yok bende. yine döl tutmadım sanırsam:KK43: hiç olmıcakmış gibi geliyor yaaa....:KK43:

benide benide ekleyiinn.. bende varım. yumurtlama tarihini kaçırdık ama kısmet. 23 aralığa da beni yazarmısınnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:

benide benide ekleyiinn.. bende varım. yumurtlama tarihini kaçırdık ama kısmet. 23 aralığa da beni yazarmısınnnn:KK52::KK52::KK52::KK52:

benide 25 ARALIK'a eklermisiniz bu heyecanlı süreçte birlik olalım dua edelim birbirimize Rabbim hepimize nasip etsin inş.

benide 25 ARALIK'a eklermisiniz bu heyecanlı süreçte birlik olalım dua edelim birbirimize Rabbim hepimize nasip etsin inş.

amin canım inşallah rabim tüm isteyenlere verir. bizim ilk denememiz. 6 aylık evliyiz. folik asit ve demir takviyesine bugün başladım. Eczacı c vitaminiyle birlikte demir alma demişti ama sanırım yanlış söyledi. benim bildiğim Demir alırken portakal suyu kivi gibi bişeyler de alınır. folik asit alırken varmıydı böyle bi etkileşim bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarmı bu yolun başındaki arkadaşlarınaaaa:KK19::KK19:

demir mineralinin vücutta emilimini arttırmak için c vitamini ile birlikte almak faydalıdır.yani portakal mandalina gibi bir şeyle.ancak süt ürünleri ile birlikte alırsanız bu seferde olumsuz yönde etkilemiş olusunuz.folik asit için böyle bir kısıtlamak yok yani besinlerle birlikte alınabilir sorun olmaz

demir mineralinin vücutta emilimini arttırmak için c vitamini ile birlikte almak faydalıdır.yani portakal mandalina gibi bir şeyle.ancak süt ürünleri ile birlikte alırsanız bu seferde olumsuz yönde etkilemiş olusunuz.folik asit için böyle bir kısıtlamak yok yani besinlerle birlikte alınabilir sorun olmaz

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Folik asit ve Demiri (folidoce,Ferplex fol.) sabah aç karnına alıyorum.2 saat veya 2.5 saat sonra da kahvaltımı ediyorum. Rabbim doğru zamanda Sağlıklı bebekler versin inşallah..

amin canım inşallah rabim tüm isteyenlere verir. bizim ilk denememiz. 6 aylık evliyiz. folik asit ve demir takviyesine bugün başladım. Eczacı c vitaminiyle birlikte demir alma demişti ama sanırım yanlış söyledi. benim bildiğim Demir alırken portakal suyu kivi gibi bişeyler de alınır. folik asit alırken varmıydı böyle bi etkileşim bilmiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarmı bu yolun başındaki arkadaşlarınaaaa:KK19::KK19:
canım bende 6 aylık evliyim bizim ikinci denememiz ayrıca 2 aydır düzenli olarak folik asit kullanıyorum doktor mecburi değil ama hamilelikten 3 ay önce başlanılması iyi olduğu söyleniyor. İnsan korunmayı bırakınca hemen hamile kalacak sanıyor geçen ay kırmızılar gelince eşim yıkıldı resmen beşik filan bakmış yavrucum :KK43: hani hep filmlerde görürdük ya bir gecelik ilişkiyle hamile kalıp adamın önüne çıkarlardı bende kolay bir şey der daha çok erken hemen kalmasam filan derdim korkardım ama şimdi burdaki yazıları görünce senelerece bir sorun olmadığı halde hamiş olamayanları görünce deli gibi bir an önce bebeğim olsun istiyorum hayırlısı bakalım inş. bu liste full hamiş olarak yeniyıla girer Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...VE ŞU GÜNLER ÇABUK GEÇSİNNNNNNN....

İnşallah =_iLKSeN cim ama hiiiççç umudum kalmadı bugün niyeyse.sanki yine hayal kuruyor gibiyim çünkü hiçbir belirti yok bende 8 gün kaldı kırmızılara ama ne göğüs ağrısı nede başka bişey yok bende. yine döl tutmadım sanırsam:KK43: hiç olmıcakmış gibi geliyor yaaa....:KK43:

umudunu yitirme canim daha var gününe..hem herkeste belirtiler olacak diye birsey yokki,bircok kisi varki hicbir belirti yasamadan adetlerinin gecmesiyle ögreniyorlar hamis olduklarini..biz kendimizi cok fazla dinledigimiz icin psikolojik belirtiler yasiyoruz..bende taaki yumurtlama günümden bu yana belirtiler vardi ama maalesef kirmizilar göründü bugün.. :KK14: napim saglik olsun..sIkma sen de canini insallah bu ay olmazsa diger ay calismalara devam canim,Rabbim en kisa zamanda güldürür insallah yüzümüzü.. ben zaten doktor kontrolündeydim,gerekli tüm tetkikler yapilmisti..esimde hersey normal benim de yumurtlamam,yumurta rezervim yumurtalarimin kalitesi,rahmim falan cok güzel hicbir enfeksiyon kist vs.. hicbisey yok tertemiz dedi doktorum ama guatr hormonlarimdan biri ve prolaktinim sinira yakin yüksek cikmis onlar icin ilac ve folik asit verdi bu asamadan sonra tek bir ihtimal var o da tüplerinin tikali olmasi,ocak ayinda rahim filmi cekelim eger tikaliysa zaten bu islem sirasinda acilir ardindan da asilama yapariz dedi.. hayirlisi artik takmiycam kafama,Rabbim ol dediginde olur..

Herkese merhaba,

Regl olmam gereken zamandan üç gün geçti. Ama test yapmayacağım daha. Çift çizgiyi görmezsem çok üzülürüm. Geçen ay yıkıldım resmen. Ama sanki kırmızılar gelecek gibi karnım çok ağrıyor. İnşallah olmam. İnsan ne çok üzülüyor sonuç negatif olunca...:KK43:

arkadaşlar iyi geceler 2 gündür uyuyamıyorum.kaç aydır bir umutla bekliyorum.Rabbim kimsenin ümidini yitirtmesin.Hamilelik belirtilerini okudum, belim ve yanımdaki kemiklerim 3 gündür çok ağrıyor normalde sadece karnım ağrır,5-6 gün önce kahverengi leke geldi,yerleşme kanaması olabilir mi dedim ve 4 gün kadar sürdü,göğüs uçlrm genelde hassaslaşır adet dönemi yaklaştığında bu yüzden ayırt edemiyorum.İDRAR TESTİ YAPTIM BUGÜN NEGATİF ÇIKTI:KK43:
1 gün kala hamilelik olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum ama yine de bir umut sanırım. yarın regl günüm normalde bakalım nolacak lütfen dua edin.Rabbim bu muradı içimizde bırakmasın

kizlar birsey merak ediyorum..
ben bu ay bebis dusunup planlamayi birakmistim gercektende kafama takip merak etmiyordum ama 1 haftadir (yumurtlama doneminden beri) acayiplesti sanki vucudum :S
yumurta catlamadan 2 gun once kahverengimsi hafif lekeler geldi yumurtanin catladigi gun ufacik kan geldi ve dunde cok cok az t.kagidina geldi. bu durum bende onceden hic olmadi internette baktim bu tur insanlarda oluyormus ama bu kadar az degilmis fazla gelirmis. Acaba dedim yerlesme kanamasi falanmi ?
1 haftadir cok asiri uyuyorum.. sabahlari 10.30a kadar uyuyorum normalinde 7.30da kalkarim ve buna ragmen aksamlari 11 dedinmi yine uykum geliyor
duzenli olarak vucut isimi olcmedim ama yumurtlama doneminden once 3 gun boyunca 35di ve yumurtlama gunu 36.3du bugun baktim 36.7.
gecen gece esimle 2ye kadar oturduk cunku midem berbatti ve belim cok agriyor. unutmadan en cok garibime giden sey ise kasiklarimda igne batar gibi agrilar oluyor. goguslerimde pek birsey yok ama bugun uclari biraz aciyor..
uzun uzun yazdim ama acaba yumurta catlamadan once hamilemi kaldim ben :S
dusunun bu kendimi dinlemedigim halim yani hepsinin farkina varmisim. hic kendimi dinleyip streste yapmiyorum dedigim gibi bu ay planlamayi felan birakmistim tabiki olsun isterim ama son adetimden beri boyle bi karar aldim ve uyguluyordum nezaman nasipse ozaman gelir diye. bu yazdiklarim cok garibime geldigi icin ve fark ettigim icin sormak istedim..

hepinizi ekliyorum arkadaşlar hayırlısı olsun bakalım

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
sweetwitchhh..............22 aralık
AlxFa.........................23 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
esraefe80...................26 aralık

bu arada merhametliye çok üzüldüm:KK43: allah yardımcısı olsun
ama ne yapalım rabbim bize nasip ettiyse bir evlat inşallah hayırlı zamanda olacak etmediysede yapacak birşey yok Allahtan gelen herşeye boynumuz kıldan ince

Son düzenleme:
bu arada berkerim ilksen ne durumdasınız

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık ?
ilksen.........................18 aralık ?
sweetwitchhh..............22 aralık
AlxFa.........................23 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
esraefe80...................26 aralık

umudunu yitirme canim daha var gününe..hem herkeste belirtiler olacak diye birsey yokki,bircok kisi varki hicbir belirti yasamadan adetlerinin gecmesiyle ögreniyorlar hamis olduklarini..biz kendimizi cok fazla dinledigimiz icin psikolojik belirtiler yasiyoruz..bende taaki yumurtlama günümden bu yana belirtiler vardi ama maalesef kirmizilar göründü bugün.. :KK14: napim saglik olsun..sIkma sen de canini insallah bu ay olmazsa diger ay calismalara devam canim,Rabbim en kisa zamanda güldürür insallah yüzümüzü.. ben zaten doktor kontrolündeydim,gerekli tüm tetkikler yapilmisti..esimde hersey normal benim de yumurtlamam,yumurta rezervim yumurtalarimin kalitesi,rahmim falan cok güzel hicbir enfeksiyon kist vs.. hicbisey yok tertemiz dedi doktorum ama guatr hormonlarimdan biri ve prolaktinim sinira yakin yüksek cikmis onlar icin ilac ve folik asit verdi bu asamadan sonra tek bir ihtimal var o da tüplerinin tikali olmasi,ocak ayinda rahim filmi cekelim eger tikaliysa zaten bu islem sirasinda acilir ardindan da asilama yapariz dedi.. hayirlisi artik takmiycam kafama,Rabbim ol dediginde olur..

Canım maşallah nekadarda metanetlisin. bende çabalıyorum takmamaya ama neyapim takıyom valla ne yalan söylim. dün eşimle gittiğimiz A.V.M.de o kadar tatlı bebişller gördüm ki anlatamam yaa gözlerim doldu sürekli ,o zaman bidaha anladım anne olmayı nekadar çok istediğimi ama hayırlısı kısmet işi tabikide bunlar üzülmek neçare......Bendede şükür bi problem yok yumurtlamamda yumurtalar ve rahmimde pırıl pırıl dedi dr um bütün tahlilleriim iyi şükür RABBİME sadece eşimin tahlili kaldı oda buhafta olcak inşallah ondada yüzümüzü güldürür MEVLAM inşallah bakalım dua et canım sende bana bende sana ve herkese ediyrum inşallah MEVLA hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın İNŞH. (AMİN)....

X