Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

vermeye çalışıyorum canım bende inşallah bebişin hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

kızlar kafayı yiyorum sanırsam rüyamda kendimi hamile görüyorum karnım bile şişmiş biraz kimse bana inanmıyor ama test getiriyorlar önüme yapıyoruz negatif 5 6 tane test yaptılar yapanlarda arkadaşlarım bu arada ya saçmalamayın ben yaptım bakın diyorum hem karnım şişti görmüyormusunuz diyorum kızıyorlar değilsin diye

adet için son sekiz gün..21 aralık doğum günüm inşallah rabbim bana hediye verir.ama bu sefer geri almasın ne olur dua edin.

inşallah canım yaa.... benim adetime son 10 gün ama bugün çok hafif 1-2 damla açık pembe renkte kanamam oldu anlamadım bişey acaba yerleşme kanamsı olabilir mi ?
inşallah sende bende hamileyizdir....

inşallah canım yaa.... benim adetime son 10 gün ama bugün çok hafif 1-2 damla açık pembe renkte kanamam oldu anlamadım bişey acaba yerleşme kanamsı olabilir mi ?

benimde 10 gün var dua edelim listeyi yapıyorum küçükten büyüğe

merhametli 14 aralık
berkerim 18 aralık
filozofcan 22 aralık
medne 24 aralık
cicekdemeti 24 aralık

isim yazdırmak isteyenler tarihlerini yazsınlar kalabalık bir listeden inşallah kimsecikler kalmaz bu listede bize uğurlu gelir inşallah

Son düzenleme:

iyi düsün iyi olsun canim ayrica hayir olsun insallah diyelim.. ister istemez bilincaltimiza yerlesiyor ve psikolojimen cok etkileniyoruz tabiki kolay degil seni cok iyi anliyorum ama cok stres yapmamaya ve kendini biraz olsun soyutlamaya calis canim.. allah yardimcimiz olsun hepimizin ve tez zamanda hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallah..AMIN..

hic yasamadim ama burada bircok yerde okudum,yerlesme kanamasi olabilir.. insallah hamilesindir canim..hayirli haberlerini bekliyoruz..

adet için son sekiz gün..21 aralık doğum günüm inşallah rabbim bana hediye verir.ama bu sefer geri almasın ne olur dua edin.

insallah Rabbim gönlüne göre versin canim.. hepimizin duasi ayni insallah dualarimizi eksik etmeyelim birbirimzden..Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..AMIN..

benim bugun adet günümm:18::18::18:

hayirli haberlerini bekliyoruz canim..insallah bebisin seninledir

hadi hayirlisi insallah..beni de yazarsan sevinirm canim BAT'im 18 aralik..

Slm kizlar benimde adet tarihim normalde 20 aralik ama düzensiz olduğu için bilmiyom tam olarak ayrıca çatlama iğnesi vuruldum hayırlısı artık

ilksen çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için inşallah hepimiz alacağız yavrularımızı kucağımıza listeyi yenliyorum canım inşallah hepimiz hamiş çıkarız bu listeden
bu arada bende hiç hamilelik belirtisi falan yok galiba kırmızılar gelecek yine

merhametli..................14 aralık
berkerim.....................18 aralık
ilksen.........................18 aralık
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık

oh oh maşallah listelerde yapılmış
güzel haberlerinizi tek tek alırız inş.

inaşallah canım yaa bu ay nedense çok bebeğim olsun istiyorum belkide bu sitede okuduklarımden çok etkilendim bilmiyorum:)... Kesin olarak bildiğim artık bebişim olsun istiyom.. olur inşallah bu ay. cicekdemeti aynı gün adet tarihimiz inşallah hamişizdir hepimiz Mevla dileyen herkese nasip etsin tombiş tombiş bebişler (amin): hadi bakalım takipteyim sizleri inşallah güzel haberler duyarım hepinizden ...

inşallah canım benim ama nedense ben değilmişim gibi geliyor hiç belirtim yok ya

inşallah canım benim ama nedense ben değilmişim gibi geliyor hiç belirtim yok ya

Banada değilmişim gibi geliyor ama umut işte hep içimden bi ses acabaa diyor... bide dün 1-2 damla pembe akıntım oldu aslına bakarsan en çok o umutlandırıyor beni inşallah oluruz hamiş ne diyim... ama adet sancım başladı bile bugünden :2:

Amin canim insallah ben de tesekkür ederim,rabbim dualarimizi kabul etsin insallah..benim belim felaket agriyor normalde adetimden önce de agrirdi aama bu kadar siddetli olmazdi ve sagg kasigimdada yogun bir batma var bugün.. gerci ben 2 gün önce kan testi yaptirmak zorunda kaldim doktor tedavisine basladigim icin ama sonuc negativti.. Dr.um eger gec döllenme olduysa test icin erken olabilir ama icin rahat olacaksa yapalim demisti cok aceleci davrandim sanirim yine de umutluyum cünkü bu denli agrilarim olmazdi..hayirlisi insallah hepimiz hamisizdir

seni cok iyi anliyorum canim hepimiz cok istiyoruz.. üzülme insallah hamisizdir.. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..AMIN..dualarimizi eksik etmeyelim insallah..

selam kizlar bende araniza yeni katildim benim de bat im 23 aralik ve hafif akintim var , kasiklarimda zaman zaman sanci oluyor ve sol tarafimda cok asiri bir batma hissediyorum arasira ayrica oturum kalkarkende sanki yumurtaliklarim kopacakmis gibi aciyor acaba hamis miyim yoksa usuttummu anlayamadim daha teste de cok var ....ama cok agrilarim ve sancim oluyor zaman zaman daha oncesi olmuyordu bu ay korunmadim bu ay bu agrilarim var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…