- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
canım dikkat et biran önce ver kilolarını öyle hamıle kal derim ben 68 le kaldım 5 ayımız bitmek üzere 73,5 oldum dr buna bile fazla diyor fazla kılo dogumu zorlaştırır diyor en saglıklı şeklide hamıle kalmaya bak
adet için son sekiz gün..21 aralık doğum günüm inşallah rabbim bana hediye verir.ama bu sefer geri almasın ne olur dua edin.
inşallah canım yaa.... benim adetime son 10 gün ama bugün çok hafif 1-2 damla açık pembe renkte kanamam oldu anlamadım bişey acaba yerleşme kanamsı olabilir mi ?
inşallah sende bende hamileyizdir....
kızlar kafayı yiyorum sanırsam rüyamda kendimi hamile görüyorum karnım bile şişmiş biraz kimse bana inanmıyor ama test getiriyorlar önüme yapıyoruz negatif 5 6 tane test yaptılar yapanlarda arkadaşlarım bu arada ya saçmalamayın ben yaptım bakın diyorum hem karnım şişti görmüyormusunuz diyorum kızıyorlar değilsin diye
inşallah canım yaa.... benim adetime son 10 gün ama bugün çok hafif 1-2 damla açık pembe renkte kanamam oldu anlamadım bişey acaba yerleşme kanamsı olabilir mi ?
inşallah sende bende hamileyizdir....
adet için son sekiz gün..21 aralık doğum günüm inşallah rabbim bana hediye verir.ama bu sefer geri almasın ne olur dua edin.
benim bugun adet günümm:18::18::18:
benimde 10 gün var dua edelim listeyi yapıyorum küçükten büyüğe
merhametli 14 aralık
berkerim 18 aralık
filozofcan 22 aralık
medne 24 aralık
cicekdemeti 24 aralık
isim yazdırmak isteyenler tarihlerini yazsınlar kalabalık bir listeden inşallah kimsecikler kalmaz bu listede bize uğurlu gelir inşallah
benimde 10 gün var dua edelim listeyi yapıyorum küçükten büyüğe
merhametli 14 aralık
berkerim 18 aralık
filozofcan 22 aralık
medne 24 aralık
cicekdemeti 24 aralık
isim yazdırmak isteyenler tarihlerini yazsınlar kalabalık bir listeden inşallah kimsecikler kalmaz bu listede bize uğurlu gelir inşallah
oh oh maşallah listelerde yapılmış
güzel haberlerinizi tek tek alırız inş.
iyi düsün iyi olsun canim ayrica hayir olsun insallah diyelim.. ister istemez bilincaltimiza yerlesiyor ve psikolojimen cok etkileniyoruz tabiki kolay degil seni cok iyi anliyorum ama cok stres yapmamaya ve kendini biraz olsun soyutlamaya calis canim.. allah yardimcimiz olsun hepimizin ve tez zamanda hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallah..AMIN..
hic yasamadim ama burada bircok yerde okudum,yerlesme kanamasi olabilir.. insallah hamilesindir canim..hayirli haberlerini bekliyoruz..
İnşallah canım ya çok istiyorum ama nebilim kasıklarımda acayip gurultu var adet olcam sanırım yine...yinede umutluyum işte inşallah olur bu sefer.......umarım sende bende gebeyizdir bu ayaminnnnnnn
oh oh maşallah listelerde yapılmış
güzel haberlerinizi tek tek alırız inş.
inaşallah canım yaa bu ay nedense çok bebeğim olsun istiyorum belkide bu sitede okuduklarımden çok etkilendim bilmiyorum:)... Kesin olarak bildiğim artık bebişim olsun istiyom.. olur inşallah bu ay. cicekdemeti aynı gün adet tarihimiz inşallah hamişizdir hepimizMevla dileyen herkese nasip etsin tombiş tombiş bebişler (amin): hadi bakalım takipteyim sizleri inşallah güzel haberler duyarım hepinizden ...
inşallah canım benim ama nedense ben değilmişim gibi geliyor hiç belirtim yok ya
ALLAH isteyen herkese nasip etsinn....
ilksen çok teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin için inşallah hepimiz alacağız yavrularımızı kucağımıza listeyi yenliyorum canım inşallah hepimiz hamiş çıkarız bu listeden
bu arada bende hiç hamilelik belirtisi falan yok galiba kırmızılar gelecek yine
merhametli..................14 aralık
berkerim.....................18 aralık
ilksen.........................18 aralık
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
iyi düsün iyi olsun canim ayrica hayir olsun insallah diyelim.. ister istemez bilincaltimiza yerlesiyor ve psikolojimen cok etkileniyoruz tabiki kolay degil seni cok iyi anliyorum ama cok stres yapmamaya ve kendini biraz olsun soyutlamaya calis canim.. allah yardimcimiz olsun hepimizin ve tez zamanda hayirli saglikli bebisler nasip etsin insallah..AMIN..
hic yasamadim ama burada bircok yerde okudum,yerlesme kanamasi olabilir.. insallah hamilesindir canim..hayirli haberlerini bekliyoruz..
İnşallah canım ya çok istiyorum ama nebilim kasıklarımda acayip gurultu var adet olcam sanırım yine...yinede umutluyum işte inşallah olur bu sefer.......umarım sende bende gebeyizdir bu ayaminnnnnnn