Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Merhaba kızlar bizim de ikinci denememiz bu ay. Daha önce konu açmıştım belki hatırlarsınız. Benim adet günüm yarın. Iki gün önce adet sancılarım vardı ama bugün geçti. Yalnızca sol kasığımda sancı hissediyorum ve bacaklarım ağrıyor. Genelde adet olduktan sonra ağrım olur benim. Tuhaf ağrılar hissediyorum kasıklarımda. Ağrı olupta regl gelmediği hiç olmazdı. Ağrıları kesilip hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda. Bu arada belirtilerime çok dikkat ediyorum eğer hamileysem sizinle hepsini paylaşabilmek için. Bunu düşündüğüme inanamıyorum. Burası ne güzel bir yer.

zor olmaz mı ama herşeye katlanılır :)

ah ahh bende 2 yıldır bekliyorum sevgili bebğimi bu ay aşılama yaptık olmadı sanırım ki adet belirtilerim başladı ..umarım tüm isteyenler en kısa sürede bebişlerine kavuşur..

ah ahh bende 2 yıldır bekliyorum sevgili bebğimi bu ay aşılama yaptık olmadı sanırım ki adet belirtilerim başladı ..umarım tüm isteyenler en kısa sürede bebişlerine kavuşur..

canlarım adetime 4 gün var ben dayanamayıp test yaptım azönce yaklaşık 5 saattir tutmuştum teste uygularken önce T çizgisi kıpkırmızı oldu sonra kayboldu sıvı ilerledikçe C nin çizgisi ortaya çıktı yanlış görmediğime eminim ne demek bu şimdi 2. testim yokk acil yorum yapın acaba stres yaptığım için kafayımı yedim yaaa Allahım aklıma mukayyet ol(((((

Ayyyy amin canım yaaa... inşallah sende bu ay hamiş kalmışındır. Beklemek kadar kötü bi durum yok yaaa vallaa.Allah hepimize güç versin vede bebiş :))) (aminnn...)

Hayırlısı olsun cnm.Allah isteyen herkese nasip etsin evladını kucağına almayı.Bende çok istiyorum ama hazirandan beri bekliyorum her ay hüsran 2 gün sonra adet olcam tüm b elirtiler mevcut olacağım kesin bu ayda hüsran

Canım sende benim gibi kafayı yolcu etmişin...valla test konusunda hiç bilgim yok maalessef ...olsada yorum yazsaydım sana canım ama sakin ol bebeiğim inşallah hamişsindir belirtin var mı?

bende kesin olcaam sanırım.... yine hüsrann..

canım şuan 2 çizgide kırmızı mı peki

Canım sende benim gibi kafayı yolcu etmişin...valla test konusunda hiç bilgim yok maalessef ...olsada yorum yazsaydım sana canım ama sakin ol bebeiğim inşallah hamişsindir belirtin var mı?

10 gündür süren aşırı bel ağrılarım ve arasıra kasıklarıma iğne gibi batmalarım var uzun sürmüyo ama sık aralıklarla oluyor göğüslerimde mavi ve pembe damarlar görünüyor ama geçen ay hastalığımdan öncede olmuştu ama arttı sanki geçen ağzımda metal bir tad vardı ama sanki demir çiğniyorum gibi tükürük çok fazla oluyor ama göğüs hassasiyetim yok uçları kabarmamış bulantı kusma gibi birşey yok ama mide yanması var iştee böyle ama 10 günlük ağrılar umutlandırıyor çünkü adet olacağım zaman en erken 3 gün önce başlardı sence ne olabilir yarın gidip bir düzine test alıp sabah akşam yapacam vallaaaa

bende kesin olcaam sanırım.... yine hüsrann..

her ay takmayacağım diyorum ama olmuyor psikolağa gitmeyi düşünüyorum.Her adet dönemi bu ayda gitti diye üzülüyorum kendime gelemiyorum.aMA DİĞER FORMDA KIZLARLADA PAYLAŞTIM ARTIK DUA EDCEM ALLAH TAN BAŞKA KİMSEDEN UMUDUM YOK ŞU SALAT I TEFRİCİYE 4444 olana toplu başlayalım diyoruz ama tabi daha bayağı kişi lazım bu sefer bu dua olacak inş

canım şuan 2 çizgide kırmızı mı peki

hayır canım dedim ya testi uyguladıktan hemen sonra önce t kıpkırmızı oldu bayılacak gibiydim orda gel-git oldum yani sonra sıvı gittikçe kayboldu hiç iz kalmadı bu nasıl bişey ya Allahım sana geliyorum :)delirecem dua edin bana yaa

Allahım nolur şu listeden hamişler çıksında bizlere moral olsun

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık

Insallah cnm benim...

canımcım bence git bir tane daha al test yap bakalım

bende 22 sinde olacağım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…