canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bende takmıcam belirti falan diyorum ama göğüs uçlarım çok gerilmiş ya:) dokunamıyorum ha unutmadan bu arada sıcağı direk uygulamıcaksın aklında bulunsun ayaklarının altına koy olur mu iltihap varsa sıcak uygulayınca pişiyor ayak altına koyarsan daha iyi
aaaaaaaa........ Valla ben akşam direk kasıklarıma uyguladım.. tühhhhh ''''' gördün mü? yaaa anamın aklına uydum valla ama çok iyi geldi ölcem sandım yaa .ya kızlar Kimbilir doğum ne zordur dimi ? ama bebiş için herşeye değer yeter ki o gelsin
aaaaaaaa........ Valla ben akşam direk kasıklarıma uyguladım.. tühhhhh ''''' gördün mü? yaaa anamın aklına uydum valla ama çok iyi geldi ölcem sandım yaa .ya kızlar Kimbilir doğum ne zordur dimi ? ama bebiş için herşeye değer yeter ki o gelsin
adetime 9 gun kaldi :)
ah ahh bende 2 yıldır bekliyorum sevgili bebğimibu ay aşılama yaptık olmadı sanırım ki adet belirtilerim başladı ..umarım tüm isteyenler en kısa sürede bebişlerine kavuşur..
ah ahh bende 2 yıldır bekliyorum sevgili bebğimibu ay aşılama yaptık olmadı sanırım ki adet belirtilerim başladı ..umarım tüm isteyenler en kısa sürede bebişlerine kavuşur..
canlarım adetime 4 gün var ben dayanamayıp test yaptım azönce yaklaşık 5 saattir tutmuştum teste uygularken önce T çizgisi kıpkırmızı oldu sonra kayboldu sıvı ilerledikçe C nin çizgisi ortaya çıktı yanlış görmediğime eminim ne demek bu şimdi 2. testim yokk acil yorum yapın acaba stres yaptığım için kafayımı yedim yaaa Allahım aklıma mukayyet ol(((((
benimde 4 gün kaldı çok heyecan yapıyorum ya:)
Hayırlısı olsun cnm.Allah isteyen herkese nasip etsin evladını kucağına almayı.Bende çok istiyorum ama hazirandan beri bekliyorum her ay hüsran 2 gün sonra adet olcam tüm b elirtiler mevcut olacağım kesin bu ayda hüsran
canlarım adetime 4 gün var ben dayanamayıp test yaptım azönce yaklaşık 5 saattir tutmuştum teste uygularken önce T çizgisi kıpkırmızı oldu sonra kayboldu sıvı ilerledikçe C nin çizgisi ortaya çıktı yanlış görmediğime eminim ne demek bu şimdi 2. testim yokk acil yorum yapın acaba stres yaptığım için kafayımı yedim yaaa Allahım aklıma mukayyet ol(((((
Canım sende benim gibi kafayı yolcu etmişin...valla test konusunda hiç bilgim yok maalessef ...olsada yorum yazsaydım sana canım ama sakin ol bebeiğim inşallah hamişsindir belirtin var mı?
bende kesin olcaam sanırım.... yine hüsrann..
canım şuan 2 çizgide kırmızı mı peki
Allahım nolur şu listeden hamişler çıksında bizlere moral olsun
merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık
hayır canım dedim ya testi uyguladıktan hemen sonra önce t kıpkırmızı oldu bayılacak gibiydim orda gel-git oldum yani sonra sıvı gittikçe kayboldu hiç iz kalmadı bu nasıl bişey ya Allahım sana geliyorum :)delirecem dua edin bana yaa
Allahım nolur şu listeden hamişler çıksında bizlere moral olsun
merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık