- 29 Kasım 2011
- 1.286
- 11
bende böyle agrılar olmamıştı yerleşme kanamasını duydum yaşadım da ama yerleşme agrısını duymadım canım
iltihaptan süpheleniyorsan dr git belki hamilesindir önlemini alırsın
testlerde 10 dakikayı geçince ikinci çizgi koyulaşır mı,bunlar durdukça pembeleşiyor
Meraba kızlarrr bende yeniyim aranızda ama bebek istemekte yeni diilim maaleseff... 1 yıl olcak nerdeyse aylardır benimde olmuyorrr.
Dr gittim bi sorunun yok dediler sadece geç yumurtluyorsun denildi onun için ilaçta vermediler.anlamadım bişeyy ama son 3 üç aydır düzenli adet görüyorum (önceden 35-40 gün arası adet olurdum ) sizce olurmu artık ?....
testlerde 10 dakikayı geçince ikinci çizgi koyulaşır mı,bunlar durdukça pembeleşiyor
ya aslında benimde bugün yarın adet olmam gerekiyo tam günümdeyim ama bi tuhaflık seziyorum sanki yada öyle hissetmek istedğim için mi bilmiyorum ama göğüslerimin ağrısı daha 10 gün önceden başladı geceleri uyandırıyo ağrısı ve taş gibi oldular. Onun dışında bir sürü karışık rüyalar görmeye başladım, aşırı yemek yeme eylemim var, kasıklarım ve karnım arada ağrıyo, sık idrara çıkmaya başladım. Henüz bi bulantı veya baş dönmesi, tansiyon düşmesi falan yok. Gerçekten bilemiyorum dediğim gibi bu hafta adet olmam lazım aslında sebebler bunlardan dolayı da kaynaklanıyo olabilir ama eğer bu hafta regl olmassam gidip bi test alıcam.:103:
Meraba kızlarrr bende yeniyim aranızda ama bebek istemekte yeni diilim maaleseff... 1 yıl olcak nerdeyse aylardır benimde olmuyorrr.
Dr gittim bi sorunun yok dediler sadece geç yumurtluyorsun denildi onun için ilaçta vermediler.anlamadım bişeyy ama son 3 üç aydır düzenli adet görüyorum (önceden 35-40 gün arası adet olurdum ) sizce olurmu artık ?....
kızlar kiloda bazı kadınların hamıle kalmasını engelliyor ben cok kilolu biri değildim 65 ile 70 arasıydı hep kilom ama ne zaman spor yapıp biraz daha zayıfladıysam hamıle kaldım hemen bu 3 kez böyle oldu zayıfladım ertesi ay hamıleydim :))
adet için son sekiz gün..21 aralık doğum günüm inşallah rabbim bana hediye verir.ama bu sefer geri almasın ne olur dua edin.
bende çok kilolu değilim ama evlendikten sonra aldığım kilolar beni rahatsız ediyor ve bu kiloyla hamilede kalmak istemiyorum aslında ama olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
benim bugun adet günümm:18::18::18:
hayırlısı olsun canım drumunu yaz arada inş. güzel haberler verirsin
inş.yazarım canım,adet olacakmışım gıbı karnım sızlıyor arada..bı de bı ıslaklık hıssedıyorum arada su gıbı akıntı gelıyor azcık azcık neden acaba? kasımın 13 ünde adet olmuşum tam telefonuma kaydetmıştımpek aklımda tutamamda unuturum dıye
adetlerin düzenlimidir gününde mi gelir