Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

bende böyle agrılar olmamıştı yerleşme kanamasını duydum yaşadım da ama yerleşme agrısını duymadım canım
iltihaptan süpheleniyorsan dr git belki hamilesindir önlemini alırsın

hmm anladım benim ilk evliliğimde hamile kaldığımı öğrenmeden önce kasıklarımda ağrım oluyodu 8 haftalıkken bebeğimi kaybetmiştim
şimdide ağrım var ama doktora gittim gitmedim değil muayene etti hatta iltihabım ve küçük bi yaram varmış ilaç verdi kullandım ama benim aklıma gelen ben doktora gitmeden önce döllenme olmuş muydu acaba olmuşsa bile doktor hemen görümez kese çok küçük olduğu zamanlar görünmüyo ama bende bilmiyorum doktor da pek bişey söylemedi

ya aslında benimde bugün yarın adet olmam gerekiyo tam günümdeyim ama bi tuhaflık seziyorum sanki yada öyle hissetmek istedğim için mi bilmiyorum ama göğüslerimin ağrısı daha 10 gün önceden başladı geceleri uyandırıyo ağrısı ve taş gibi oldular. Onun dışında bir sürü karışık rüyalar görmeye başladım, aşırı yemek yeme eylemim var, kasıklarım ve karnım arada ağrıyo, sık idrara çıkmaya başladım. Henüz bi bulantı veya baş dönmesi, tansiyon düşmesi falan yok. Gerçekten bilemiyorum dediğim gibi bu hafta adet olmam lazım aslında sebebler bunlardan dolayı da kaynaklanıyo olabilir ama eğer bu hafta regl olmassam gidip bi test alıcam.:103:

Son düzenleme:
Meraba kızlarrr bende yeniyim aranızda ama bebek istemekte yeni diilim maaleseff... 1 yıl olcak nerdeyse aylardır benimde olmuyorrr.
Dr gittim bi sorunun yok dediler sadece geç yumurtluyorsun denildi onun için ilaçta vermediler.anlamadım bişeyy ama son 3 üç aydır düzenli adet görüyorum (önceden 35-40 gün arası adet olurdum ) sizce olurmu artık ?....

olur inşallah ya üzülme tıp çok ilerledi artık zaten biz çatlasakta patlasakta rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak bizim beklemekten ve dua etmekten başka yapacağımız birşey yok ben ayın 24 ünü bekliyorum günler geçmek bilmiyor

birkaç gün sonra test yap canım bugün yarın adetim demişsin belirtilerin dogruysa yani psikolojık falan değilse hamıleleik belirtisi kalbine göre olur inş.

eşinde sende iyi bir doktora görünün canım eşim sperm tahlili yaptırsın emin olun bir sorun olmadıgına 1 yıl cok bir zaman değil ama bir sorun varsa erkenden önleminizi almanız daha iyi olur sizin için

kızlar kiloda bazı kadınların hamıle kalmasını engelliyor ben cok kilolu biri değildim 65 ile 70 arasıydı hep kilom ama ne zaman spor yapıp biraz daha zayıfladıysam hamıle kaldım hemen bu 3 kez böyle oldu zayıfladım ertesi ay hamıleydim :))

bende çok kilolu değilim ama evlendikten sonra aldığım kilolar beni rahatsız ediyor ve bu kiloyla hamilede kalmak istemiyorum aslında ama olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

adet için son sekiz gün..21 aralık doğum günüm inşallah rabbim bana hediye verir.ama bu sefer geri almasın ne olur dua edin.

adet için son sekiz gün..21 aralık doğum günüm inşallah rabbim bana hediye verir.ama bu sefer geri almasın ne olur dua edin.

herşeyde vardır bir hayır canım bende 2 tane kaybettim bu 3. bebegim inş. kucagıma alırım ama herşeyde de vardır bir hayır inş. bebeğin senınledir dogum günü hediyen olur

bende çok kilolu değilim ama evlendikten sonra aldığım kilolar beni rahatsız ediyor ve bu kiloyla hamilede kalmak istemiyorum aslında ama olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

canım dikkat et biran önce ver kilolarını öyle hamıle kal derim ben 68 le kaldım 5 ayımız bitmek üzere 73,5 oldum dr buna bile fazla diyor fazla kılo dogumu zorlaştırır diyor en saglıklı şeklide hamıle kalmaya bak

hayırlısı olsun canım drumunu yaz arada inş. güzel haberler verirsin

inş.yazarım canım,adet olacakmışım gıbı karnım sızlıyor arada..bı de bı ıslaklık hıssedıyorum arada su gıbı akıntı gelıyor azcık azcık neden acaba? kasımın 13 ünde adet olmuşum tam telefonuma kaydetmıştım pek aklımda tutamamda unuturum dıye

adetlerin düzenlimidir gününde mi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…