Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

benimde adetim bir gün gecikti 5 gündür kasıklarım belim ve bacağıma ağrılar giriyordu 2-3 gündür de sarı akıntım var aceba gebelik belirtisi midir ...

herkese merhaba..bende yeni üye oldum ama 2 aydır okuyorum sürekli...benimde bat 26-27 kasım bu ay bayağı umutlu olduğum için bugün dayanamadım kantesti yaptırdım sabah..2.00 (( dilerim herkes bebişlerine kavuşur bende..içimden geçen değerlerin artması:))

Cok sevindim adınıza benim BAT da sizinki ile aynı tarihte ama yine karın agrılarım başladı bu ayda olmayacak sanırım.Regl sancınız oluyormu suanda yani herzamanki agrıları hissediyormusunuz hamile olsanız bile.
Tesekkürler

inşallah

benim olmadı tek çizgi bayanlar.. umarım diğer aya tutar. ama arkadaşım senin yanlış sonuç diildir hadi Allah tamamına erdirsin diyorum bence pozitifff :))

ben dün ve bugün idrar testi yaptım yine..ikinci çizgi çıktı hepsinde de ..silik ama görülebiliyor..ama dün akşam bir tıp merkezine gitmiştim..küçük bir yerde yaşadığım için kan testi sonuçlarını 1 gün sonra anca verebiliyorlar..neyse işte bu tıp merkezindeki bayan iki tane testimiz var dedi..birini burda kendimiz yapıyoruz 10 dkda sonuç çıkıyor.ama güvenilirliği %70 doğru %30 yanlış sonuç verir haberiniz olsun dedi..diğerinin sonucu da bir gün sonra belli olur dedi..tabi ben tez canlıyımya 10 dklık kan testinden yaptırdım..ama şuan bir gebelik görünmüyor dedi sonuç olarak..bilmiyorum yaa ..kafam karıştı..o zaman idrar testlerinde nie çıkıyo bu çizgi..bi de karnım ağrımaya başladı bugün..stresten mi bilmem....

SELAM KIZLAR. BİSORUM OLACAK:
32-34 günde bir adet görüyorum. bu ay 1 kasımda adet oldum .4 gün sürdü. hesaplarıma göre 13-19 kasım arası
yumurtlama günüm. ben bu süreci iyi kullandım. ama şimdi bir sorun var. hiiiiç böle birşey yaşmadım. şuan lekenmeler başladı.akıntı kahve rengi.
gün içinde değişik ağrılar giriyor kasıklarıma. ben bu ay hamile kalmak istiyorum .ama adet mi olcam. adetime daha 9 gün var:26::26::26:

Gecen ay yasadım sizin yasadıgınız durumun aynısını ama sonuc olumsuz:) İşallah bu ay olursunuz.

adet belirtilerin 9 gün önceden başlamış olamaz...belki yerleşme kanaması gibi bişeydir..adet gününü bekle..beklemek zor ama mecburen..

benimde adetime 10 gün gibi bi süre var ..yogun kasık agrılarıma dayanarak test yaptım haliyle negatif cıktı..
belki de adet belirtisi ama artık vücudumu dinlemekten normaldeki adet belirtilerimi unuttum:S hayırlısı bakalım beklemekten baska care yok..

daha 11 günüm var....
bekle babam bekle...
klomen+çatlatma iğnesi yaptırdım...
şimdi progestana devam...
11. ayım bu hayırlısı olur inşallah...
allah isteyen herkese versin bebişini

klomen ve çatlatma ignesini doktor kontrolünde oldun değil mi_?benim de 11. ayım o yüzden soruyorum..11 ay önce gitmiştim doktora ozaman tamam bebek sahibi olabilirsin demişti ha olacak de olacak derken 11 ay geçti bi daha da gitmedim doktora. O yüzden soruyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…