- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
benımde 5 gunum kaldı cnm ınsallah bebıslerımız olur
ben geldim.. hafta ya bugun regl günüm acep sonuc ne ola ki
herkese merhaba..bende yeni üye oldum ama 2 aydır okuyorum sürekli...benimde bat 26-27 kasım bu ay bayağı umutlu olduğum için bugün dayanamadım kantesti yaptırdım sabah..2.00(( dilerim herkes bebişlerine kavuşur bende..içimden geçen değerlerin artması:))
işallah olur bebeğiniz...
Cok sevindim adınıza benim BAT da sizinki ile aynı tarihte ama yine karın agrılarım başladı bu ayda olmayacak sanırım.Regl sancınız oluyormu suanda yani herzamanki agrıları hissediyormusunuz hamile olsanız bile.
Tesekkürler[/QU
kan tahlil sonucum negatif 0-5 arası değerler hamile değilsin demek ama işte ümit bende de..belki diyorum içimden geç döllenme olmuştur vb..beklemedeyim..çünkü forumlarda kan tahlili negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var...bende bekliyorum.belki diyorum bu ay kırmızları görmem
benim 8 günüm var..
yapsam çıkarmıki idrarda...
beklemek çok zor....
SELAM KIZLAR. BİSORUM OLACAK:
32-34 günde bir adet görüyorum. bu ay 1 kasımda adet oldum .4 gün sürdü. hesaplarıma göre 13-19 kasım arası
yumurtlama günüm. ben bu süreci iyi kullandım. ama şimdi bir sorun var. hiiiiç böle birşey yaşmadım. şuan lekenmeler başladı.akıntı kahve rengi.
gün içinde değişik ağrılar giriyor kasıklarıma. ben bu ay hamile kalmak istiyorum .ama adet mi olcam. adetime daha 9 gün var:26::26::26:
daha 11 günüm var....
bekle babam bekle...
klomen+çatlatma iğnesi yaptırdım...
şimdi progestana devam...
11. ayım bu hayırlısı olur inşallah...
allah isteyen herkese versin bebişini