Selam arkadaslar.. Birkac gündür kafama takilan bazi durumlar var sizlerle paylasmak istedim bilgisi olanlarin yorumlarina ihtiyacim var.. Benim SAT'im 23 Kasim, yumurtlama günüm tahminimce 4 ya da 5 aralikti ( akintimdan ve sag kasigimdaki agridan anliyorum,genelde sag yumurtam daha aktiftir ). 2-3-4-6 aralik tarihlerinde calismalarimiz oldu ve yumurtlama günümden bu yana gögüslerimdeki gerginlik ve dolgunluk gittikce artti, kasiklarimda ara ara batmalar oluyor ve bir dolgunluk var sanki , belimde ve bacaklarimda agrilar artti hele ki bugün belimin tam ortasi cok daha fazla agriyor. son iki gündür bir halsizlik yorgunluk uyumasam da uzanip yatma istegim var. Yüzüme ara ara ates basiyor. BAT 18 Aralik yani daha 10 gün var ama ben sanki bugün yarin adet olacakmisim gibi belirtiler yasiyorum yumurtlama günümden bu yana ki ben genelde bu tür belirtileri adetime 2-3 gün kala yasardim. Benim gibi yumurtlama gününden adet gününe kadar anlattiklarimi yasayip adet olaniniz oldu mu yoksa erken hamilelik belirtileri olabilir mi ?? :26: Ilgilenip cevap yazan arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum.. Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah..