Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

bence ilacı akşama iftardan sonra alın etkisi olabilir koruyuculuğu azalmaz hemen sonrası da artık Allah'a kalmış birşey ne güzel işte olsa fena mı olur biz burada kendimizi yiyoyruz bebek bebek diye :) e tabi şartlar imkanlar ruhsal yönden de hazır hissetmiyorsanız birşey diyemem forest :KK66:

henüz 2.5 aylık evliyim. bebek için çok erken. mecbur bi iftarda, bi de normal günü olan ilacı gece yatmadan alıcam. teşekkürler :)

inş. canım hayırlısı olsun dediğin gibi test bozukmuş inş. güzel haberlerini alırız bence bekle biraz tabi dayanabiliyosan:)
sorma valla nasıl dayancam bilmiyorum bide bendeki test pek kaliteli bişey değil 3tl falan sanırım ücreti bunların marka matrka değişiyo bildiğim kadarıyla 20 tl ye kadar fiyat var galiba geçenlerde yazmıştı forumdaki ark.lar olmassa 3 gün kadardaha beklerim zaten kırmızı kartı yersek gerek kalmaz :) inş. hayırlı haberleri veririm size sende kendine dikkat etbundan sonra bol bol suiç radyasyona maruz kalmamaya çöalış:80:

bence ilacı akşama iftardan sonra alın etkisi olabilir koruyuculuğu azalmaz hemen sonrası da artık Allah'a kalmış birşey ne güzel işte olsa fena mı olur biz burada kendimizi yiyoyruz bebek bebek diye :) e tabi şartlar imkanlar ruhsal yönden de hazır hissetmiyorsanız birşey diyemem forest :KK66:

henüz 2.5 aylık evliyim. bebek için çok erken. mecbur bi iftarda, bi de normal günü olan ilacı gece yatmadan alıcam. teşekkürler :)

Kızlar kafam bir dünya idrar testi yapıyorum pozitif, kan testi yapıyorum değer 2 yani negatif akabinde erkenden ağrılı bir şekilde adet oluyorum ve 2 gün sürüp kesildi. Endişelenmeye başladım :S Bebek istemeye başladığımız ilk ayda bünyem kafayı yedi :KK43:

canım benim de aynısı oldu adet gecikti 2 testte pozitif cıktı 2 kez kan testi 1,80 / 2 arası çıktı adetimde 3 gün sürdü doktor bişey yok dedi normal adet oluyorsun dedi ama ben okuduklarımdan sonra bile psikolojik olarak hala olabilir belki adet olmuşumdur da gebeyimdir diye düşünüyorum ama tamamen psikolojik yavaş yavaş atıyorum kafamdan bütün gün aklımda olduğu sürece olmuyor inan bana eğer insan kafaya koyduysa en ufak belirti gebelik gibi geliyor insana ama 2 gün sürdü diyorsun miktarı nasıldı şiddetli mi lekelenmemi bence biraz daha bekle varsa bile elbet gösterecek kendini merak etme :)

merhaba kızlar bızde 2 haftadır korunmuyoruz.fakat son 5 gundur mıdem bulanıyor sabahları bile üşüttümmü yoksa :) bıde adetıme 10 gun var .test alsammı bellı olurmu ne iş anlamadım yaa..

merhaba kızlar bızde 2 haftadır korunmuyoruz.fakat son 5 gundur mıdem bulanıyor sabahları bile üşüttümmü yoksa :) bıde adetıme 10 gun var .test alsammı bellı olurmu ne iş anlamadım yaa..

korunmayı bıraktığım ilk ay 5günüm geçmişti ve benim adet günüm hiç geçmezdi...ne bulanmıştı midem bel kasık ağrıları vb..yani insan psikolojisi böyle işte sahte belirtiler yaratıyor o yüzden düşünme bekle sadece...oladabilir ama olmayadabilir...
10gün önce testte cıkmıyor da 1hafta kala kan testinde cıkıyormuş..

benim daha var ama o kadar yorgunum ki karnım kasılıyor midem ara ara ağrıyor belim ağrıyor anlamadım gitti

topic hayırlı olsun bize bebişler getirsin :) benim 2 gün kaldı yanı 20 kasımda hasta olmam lazım dogru hesap yaptıysam ama umarım bebiş vardır da olmam gecen ay 10 gun gecıktı zaten korunuyodum bu ay umarım tutmuşturrrrrrrr idrar testi yapıorum ama negatıf gecmesını beklıcem yada pazar sabahını hemen ıdrar testı yapıcam dua edelım nolur ıkıncı cızgı cıksın bebeiş tutunsun ve 40 hafta sora doğsun sağlığıyla hayırıyla Allah'ımın izniyle ve hepimizin olsun kucaklarımız dolsun bebiciklerimleee..:emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlarrrrr.... ben yeni katıldım aranıza öncelikle topic hayırlı olsun diyorum benimde adetime 9 gün var ama belim ve yumurtalıklarım ağrıyo ve kimi zaman ağrı bacaklarıma vuruyo daha bu ilk ayım ve çok istiyorum bi bebişim olmasını .. gün sayıyorum ve umarım ben ve bütün anne olmak isteyen arkadaşlarım sonunda kırmızıları görmezzz.... AMİNNNNN

daha 11 günüm var....:KK70:
bekle babam bekle...
klomen+çatlatma iğnesi yaptırdım...
şimdi progestana devam...:KK70:
11. ayım bu hayırlısı olur inşallah...
allah isteyen herkese versin bebişini

kızlar 5 günüm var bu ay çok umutluyum inşallah çift çizgiyi görürüz isteyen herkesle beraber

inşallah canım saol 5 aydır uğraşıyoruz ne gelmez şeymiş bu ya artık kormaya başlayacağım olmayacak diye ama allah büyük eğer olmazsa 1 2 ay sonra dr a gitmeyi düşünüyorum

Meraba kızlarr benımde bugun adet günüm ama henüz bişe yok zaten sürekli 3-5gün atar bekliyorum sabırsızlıkla test yapmadım herzaman günler öncesinden test yapan negatifi görünce ertesi gün yine yine :KK70: test yapan ben bu ay çok korkuyorum:18: tek çizgiden nefreeeet ediyorummm Allahım hayırlısı ver aminn

arkadaşlar merhaba..benim adetime daha 1- 2 gün var...normalde 33 günde oluyorum.bugün 32. günüm. gerçi son 2 aydır birinde 38, birinde 36.günlerimde oldum..2 aydır düzenim iyi değil ama..bugün iki tane test yaptım...ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı..umutlanmak da istemiyorum ama..olabilir mi gebelik sizce..yanıltıcı bi sonuç oolmasından korkuyorum..

X