Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Arkadaşlar dün reglimin 30.günüydü kan testim negatif çıktı (<0.100) geçen ay 31.günümde regl olmustum ondan öncede 33.günde bu iki aydan once hep 28 gunde bir oluyordum. acaba dün kan testi yaptırmakla acelemi ettim? yorumlarda bat'tan 4-5 güm önce kan da çıkar deniliyor.bu arada reglimin 21. günü sol yumurtalığımda aşırı ağrı vardı gün boyu sızı gibi o gunu yumurtlama gunu sayarsak suan gözükmemiş olabilir mi?

canim ben 7. haftama giriyorum nerdeyse hala az az da olsa adet belirtisi gibi sancilar hissediyorum..beni süphelendiren su olmustu adetime 10gunden daha cok warken sancilar batmalar baslamisti..normalde adetimden önceki gün olurdu..insallah herkes bekledigi hayirli haberlerini alir..rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar ben de beklemedeyim. Son adet tarihim 5 kasım fakat ilk defa bu ay erken belirtiler yaşadım.Yumurtlama tarihimden itibaren göğsümde acı, ağrı ve dolgunlaşma oldu yan yatarken, giyinirken hatta birisiyle sarılırken bile çok acıyolardı hala da o hassasiyet devam ediyor. kasıklarımda çok şiddetli bir ağrı yok ama adet olacakmış hissi bazen daha çok oluyor..
Hamile kalan arkadaşlarda göğüs hassasiyeti ne zaman başladı acaba? Kişiden kişiye değişkenlik gösterir mutlaka ama göğüs hassasiyeti hemen hemen herkeste belirti verebiliyormuş..

benim de adetime günler var ama geçen gece uykumdan sancılarla uyandım;adet sancısıydı.Umarım aklımın bir oyunu değildri bu durum.

Ama neden kimse cevap vermiyo kii

canım bende öyle bir durum yasadım çok heycanlanmıstım ve adetimde gecikmişti herkes bacım sen hamilesin diyorlardı amaaaa malesef değildim.anlıyacağın kişilere göre değişiyor ama insaallah hamişsindir.

arkadaşlar yaa ben yumurtlama günümü tam olarak kestiremediğim için gün aşırı ilişkiye girdik eşimle
iki gündür süt kesiği gibi bem beyaz akıntım oluyor ve 4gündür falan ara ara kasıkta batmalarım oluyor hatta bazen öyle batıyorki rahimimde hissediyorum oturduğum yerden sıçrar gibi oluyorum
şimdi 1 haftam var adet görmeme nabcam ben beklemek çok zormuş cidden yaaa oooof

bu ay hemşire bi müşterim geldi şansıma kaynanamda yanımdaydı e hadi yapın artık bebek diye tutturdu kaynanamda valla bizde söylüyoruz hep ama dinlemiyorlar sen bastır bari dedi ben kimse tedirgin olmasın diye biraz daha düşünmüyoruz diyorum herkese çalışmaları bilen yok yaza doğru diyorum ama korkuyorum olmaz diye of neyse

Son düzenleme:
ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Benim son adetim kasım 5 ti. şuanda dünden beri kahverengi akıntım oluyor. Bazo arkadaşlar bunun yerleşme kanaması olduğunu söylüyorlar ama başka bi düşüncesi olan varmı? Yada nedir bu lütfen yardımmm

Merhaba arkadaslar,

bende iki ay önce kürtaj olmak zorunda kaldim... 9 haftalik hamileydim ikizlerim vardi -fakat karnimda öldüler.. :-(

Kürtajdan sonra iki kez regl oldum düzenli olarak yani 28 günde...

Simdi de reglime 6 gün kaldi-ve tekrar hamis olmayi coook istiyorum...

bakalim artik... aslinda su anda hic bi belirtilerim yok-hafifden gögüslerim sizliyor ama adetim yaklasdigi icin de sizlaya bilirler..normalde 3 veya 4 gün önce adet belirtilerim baslar ama tabii dogal olarak bu degise bililiyor...

Ayrica ben hamileyken , yani hamileliyim ilk haftasinda kahverengi kan lekelerim vardi... sonra bu lekeler bitmedi ve hamileyken ben bu hamileligimin sonu gelmiyecegini his ediyordum..

Belirti olarak, yani hamile oldugumu daha ögrenmeden asiri su iciyordum , devamli susuyordum ve gece uykumdan uyaniyordum.

ya kızlar birde bu kuru incir yumurtlamaya yardımcı oluyormuş benim bir arkadaşım 6 ay tedavi gördü sonuç olumsuz bu incir kürünü deneyecekti oda çok uğraştırıcı diye yapamadı
işyerinde çekmecesine atmış aklına geldikçe yiyormuş o ay hamile kaldı incirden biliyor tabi ama gördüğü tedavininde etkisi olabilir paylaşmak istedim sadece

incirin kesınlıkle faydası var..ben 17gundur adet olamıyodum aklıma geldı ıncır ıbrahım saraçoglundan.. ve ıkı gun yedım dun adet oldum..!!!
hem de hamılelıgı kolaylaştırıyo,dogumdan sonrada süt yapıyor..mucizevi besınlerden birisi..arkadaşın gördüğü tedaviyi desteklemiştır ıncır..bence boyle dusunun :))

benimde regli günüm yarın ama ben hep önce önce olurum adetimi yani şimdiye kadar olmam lazımdı ama hala tık yok aman olmasında :) yarını bekliyorum bakalım hayırlı haberler veririm inşAllah :)

benimde regli günüm yarın ama ben hep önce önce olurum adetimi yani şimdiye kadar olmam lazımdı ama hala tık yok aman olmasında :) yarını bekliyorum bakalım hayırlı haberler veririm inşAllah :)

arkadaşlar hamilelik belirtilerine kasık agrısı bel agrısııı yanii kısacasıı adett sancıları gıbımı oluyoo bırınızz bıseyy yazarmısınızzzzzz...

Selam arkadaslar.. Birkac gündür kafama takilan bazi durumlar var sizlerle paylasmak istedim bilgisi olanlarin yorumlarina ihtiyacim var.. Benim SAT'im 23 Kasim, yumurtlama günüm tahminimce 4 ya da 5 aralikti ( akintimdan ve sag kasigimdaki agridan anliyorum,genelde sag yumurtam daha aktiftir ). 2-3-4-6 aralik tarihlerinde calismalarimiz oldu ve yumurtlama günümden bu yana gögüslerimdeki gerginlik ve dolgunluk gittikce artti, kasiklarimda ara ara batmalar oluyor ve bir dolgunluk var sanki , belimde ve bacaklarimda agrilar artti hele ki bugün belimin tam ortasi cok daha fazla agriyor. son iki gündür bir halsizlik yorgunluk uyumasam da uzanip yatma istegim var. Yüzüme ara ara ates basiyor. BAT 18 Aralik yani daha 10 gün var ama ben sanki bugün yarin adet olacakmisim gibi belirtiler yasiyorum yumurtlama günümden bu yana ki ben genelde bu tür belirtileri adetime 2-3 gün kala yasardim. Benim gibi yumurtlama gününden adet gününe kadar anlattiklarimi yasayip adet olaniniz oldu mu yoksa erken hamilelik belirtileri olabilir mi ?? :26: Ilgilenip cevap yazan arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum.. Rabbim isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…