Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

şu 4 gün hangi günler canımmmmmmmmm

Allah dan çalışıyorum işle meşgulüm evde olsam bu ay geçmek bilmezdi, acaba yine mi hayal kırıklığı olucak önümüzdeki ayda diye. Şuan yeni yeni kendime geliyorum. Bu ay nasip değilmiş diyorum sakinleşmeye çalışıyorum. Sana da çok geçmiş olsun canım, bebeğin ve sen koskoca 9 ayı çok çok rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirir kavuşursunuz birbirinize inşallah. Darısı isteyen herkesin başına...

Xeda dualarım senin içinde geçerli, en hayırlı zamanda inşallah.

canım ben 5 yıllık evliyim geçen nisanda başladım denemeye aralıkda hamile kalmışım regli olmadan önce kahverengi lekelenmem geldi aklınızda bulunsun diye yazıyorum kahverengi lekelenme aynı zamanda düşük belirtiside olurmuş tabi ben bilmiyordum hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra düşük yaptım sakın ihmal etmeyin canlarım en ufak bişeyde gidin doktora bende gittim ihmal etmedim ama böyle olması gerekiyormuş canım o yüzden sıkma kendini hem olumlu olmaya çalış daha çok yeni denemeye başlamışsın Allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebek nesaip etsin sanada ve herkeseeeeeeeeee:)

Merhaba kizlar
bu ay akintim cok yogundu ve hamileyim sandim kendimi. hapta kullaniyorum ama
ne biliyim seytan durttu gittim test aldim negatif cikti aradan 2-3 saat gecti bir daha bakayim dedim
silik cizgi vardi bende umutlandim acikcasi. ertesi gun tekrar yaptim ve negatif saatler sonra bile cikmadi silik
cizgi. ve tam hapin bitiminde 4. gunun sabahi kirmizilar gorundu. hicde sasirmadim ama bir aksam onceden beri
bende acayip bir yorgunluk var kizlar cok yogun degil reglim spiralliyken daha yogun oluyrodu hatta.
Ama suan ihtahsiz yorgun ve bitkin gozlerle etrafa bakiyorum burda saat aksam 6
ben saat 5 e kadar yataktan kendimi alamadim Allahtan kizimlada esim ilgilendi biraz
kendimi cok kotu hissediyorum yani yokluyorum canim birsey istiyormu diye cit istemiyor
niye boyle oldum anlamiyorum. sersem gibiyim. bana bir oneriniz var mi kizlar ???

guncekiz evet test yapmıştım evde 2.çizgim cıktı ama silik çıktı akşamı özel hastaneye gittik doktor ultrasona baktı sanırım suan düşük yapıyorsun dedi işte o an eşim ve ben ağlama krizine girdik doktor üzülmeyin hemen dedi hcg istedi yaptırdık sonuç 1,82 çıktı dediki normal adet görüyorsun bir sorun yok dedi dedim nasıl olur ama 2.çizgi silikte olsa cıktı dedim ve testi gösterdim silik çıkması pozitif anlamına gelmez dedi tam net çizgi çıkması lazım dedi boşuna endişelendik sanırım birazda psikolojik oldu galiba çok üstünde durduğumuz için etkilendik tabi ama yılmak yok çalışmaya devam Allah'ım hayırlısı ne zamansa o zman nasip eder inşallah bize de bir bebiş

kizlar bende bu sene 3. ayda korunmadan iliskiye girmeye basladim,
her adet olmama yakin her gun gittim idrar testi aldim hemde en pahslisindan,
saydim artik

3. ayda= 4 idrar testi ~ 50€
4. ayda= 3 idrar testi ~ 35€
5. ayda= 3 idrar testi ~ 35€
6. ayda= 5 idrar testi ~ 60€

ve sonra umidim kestim cunku turkiyeye ucucaktim
14.07.2011 tarihinde. ve 08.07 gunu adetim gelmeyince gittim test aldim
hamile oldugumu ogrendim

kizlar size sadece sunu tavsiye edeyim!

bebek yapmak icin iliskiye girmeyin,
hic dusunmeyin umudunuzu yitirmeye calisin piskolojin cok etkisi var,
kendi kendinizi adet gunune kadar kandirin hic dusunmeme calisin insallah olur

arkadaşlar benimde daha birkaç gün öncesine kadar acaba hamile miyim gibi sorularım vardı.. adet günüm gelmeden karnımda belimde ağrı, midemde bulantı vardı içimdeki his doğru çıktı çok şükür ben sabırsızlıktan adet günümde test yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra hastaneye gittim kan testi yapıldı b-hcg düşük çıktı riskli dış gebelik olabilir dediler bayağı korktum. tam sat tan 5 hafta sonra gittim ultrasonda bebeğim göründü bence sakın acele etmeyin o bikaç gün içinde ne yaşadığımı ben bilirim erken gidince net bişey belli olmadığı için riskli görünüyo ve bazen kanama şeklinde dışarıda atılabiliyomuş bence en doğrusu adet tarihinizden 1 hafta geçtikten sonra test yapın yada bol su içip sıkışıp doktora gidin mercimek kadar olan bebeğinizi direk görün:) kendinizi hiç üzmeyin...
birde hamile kalmayı düşündüğünüz dönemlerde istekli olun, duanızı edin, hayalinizi kurun:) ve sabahın erken saatlerinde uyandığınız zaman yataktan kalkmadan yahut işten döndükten sonra gün aşırı gibi ilişkiye girin ve hemen yataktan kalkmayın bacaklarınızı yukarı doğru dik konumda tutun biz ilk denememizde başarlı olduk döllenme zamanlarına denk getirmeye çalıştık ve Rabbimiz nasip etti... Allah tüm isteyenlere nasip etsin güzel haberlerinizi duymak ümidiyle:)

her silik çizgi de hamile olduğumu öğrendim...çok çok açık pembeydi çizgi...hamileliğin başlarında 2. çizgi silik çıkar...hamilelik ilerledikçe çizgi belirginleşerek koyulaşır...
yok silik çizgi pozitif demek değilmişmiş..bıdı bıdı bıdı.. dr. asistan falanmıydı ??

Evde yapılan hamilelik testleri ne kadar güvenilirdir? - UZMANTV

valla ne bileyim dediğin gibi de olabilir de adet oldum zaten bakalım bende yılmak yok olana kadar devam :) beta hcg de 2,82 cıktı ama ne bileyim belki tutunamadı adetle söküldü bende rahimde iltihaplanmada var ondan olmamış olabilir doktorum öyle demişti gitiiğim doktor özel hastanenin doktoruydu asistanda değildi hakkımızda hayırlısı ben cok strs yaptım belki onunda etkisi olabilir son günlerde iyi şeyler yaşamadım diyebilirim

tebrik ederim canım benimde bugün beklenen adet günüm idrarda yaptımama testtehiç bir değişiklik olmadı birinci çizgide çıkmadı yanbi bozyukmuş test anlıycan ama bendede bel karın ağrısı gecenin biyarısı acıktım geçenlerde pek böyle şeyler yaşaömadım ilk kez oldu olmassa bitane daha yapçam allah nasip eder inş.

inş. canım hayırlısı olsun dediğin gibi test bozukmuş inş. güzel haberlerini alırız bence bekle biraz tabi dayanabiliyosan:)

ysmnozgr selam, nasılsın canım?
Regl oldun mu merak ettim seni?
Ben hala regl olmadım ve dün olmam lazımdı. Bugünü de bekleyeceğim, olmazsam sanırım kan testi yaptırmaya gideceğim.

inş.olumlu sonuç alırsın merakle bekliyoruz yaz buraya...hadi inş...bebecik gelir...

son 4 gün kaldı kızlar umutla bekliyorum ilk kez klomen içtim çatlatma iğnesi olmadı,iltihabım hala tam olarak bitmedi ama doktor şansınız var bu ay yine de demişti...
artık bıktım beklemekten ama olmazsa da sabredicem eninde sonunda gelecek inş...

canım bende de rahimde iltihap var..doktor ilaçlarla bayagı azalttı ama sıfırlanmadı...yine de hamile kalabiliriz inş..doktorum iltihap engel olmuş bu zmaana kadar dedi benim iltihabım kistleşmişti coktu yani....su an bayagı azaldı dikkat ediyorum sacını bile kurut corap giy...
tek dert bu olsun en azından caresi kolay ...sen kaç aydır bekliyordun?iltihap oldugunu ne zaman öğrendin?

yasmin kullanıyorum ve gece yatmadan önce içiyorum. ama dün içmeyi unuttum eşimle de birlikte olduk dün. oruç tutuyorum, bu yüzden unuttuğum ilacı gündüz de alamiycam tam da hamilelik için uygun olan dönemdeyim offfff stres yaptım

ben evleneli 1 sene oldu fakat son 3 aydır korunmuyoruz ondan öncesinde d.kontrol hapı kullanıyordum ondan öncesinde hiç bir problem yoktu bıraktıktan sonra kanamalarım çoğaldı ağrılarım kilolalarım selülit varis birde baş ağrısı miras bıraktı bana bu ilaç bende bıraktım artık korunmuyoruz fakat bir problem olmadığını duyduğumda sevindim jinekoloğumdan geçen ay yumurtlama gününü tutturamadım adetler dengesiz olunca zor oluyor :)
birde ben yaz kış çorapsız dolaşamam üşüme yapıyor bende giyiyorum düşünsenize deniz kenarında güzelim havada ben çoraplar ev terlikleri falan komik :) iltihabım olduğunu da 3 ağustosta kasık ağrısı ve akıntı şikayetiyle gittiğimde öğrendim osırada da adetim gecikti test yaptım evde fakat kanda ultrasonda bişey çıkmadı yanlış alarm yani

bence ilacı akşama iftardan sonra alın etkisi olabilir koruyuculuğu azalmaz hemen sonrası da artık Allah'a kalmış birşey ne güzel işte olsa fena mı olur biz burada kendimizi yiyoyruz bebek bebek diye :) e tabi şartlar imkanlar ruhsal yönden de hazır hissetmiyorsanız birşey diyemem forest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…