Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

tşk kızlar darısı tüm isteyenlerin basına inş. bizde hayırlısıyla kucagımızı alırız bu sefer

kan testi yaptırabildin mi canım

yok canım yaptırmadım ama ilk kez günüm geçti ve 2 kere test yaptım ikisinde de 2. çizgi cıktı saglık ocagındada pozitif dediler daha yaptırmıycam ben annemlerdeyım istanbulda evime gidince dr giderim pazar günü evimde olucam kocamın haberi yok pazar günü doğum günü doğum günü hediyesi olacak inş.

ay canım çok sevindim hadi hayırlısı inşallah kucağımızada almayı nasip eder rabbim sağ salim...

amin canım seninde 2. değilmi

evet canım. yarın tekrar dr.a gidicem kalp atışını duyarız belki pzt.si keseyi görmüştük çok şükür ama daha erken dedi kalp atışı için inşallah duyarım canım kalp atışlarını içim içime sığmıyor Allah korusun meleklerimizi...

inş. duyarsın canım bende evıme gidince kendi dr gidicem inş. bana müsade grş yıne öpüyorum

allah razı olsun canım banada kızmıştır dileğim anne olmak topiğindeki kızlar evıme gidince bol bol grş inş.artık sporda yok

eeeeeeeeee bizimle paylaşmanı isterdik ama sen mutlu ol o bize yeter hayatım sen bu günlerin tadını çıkar gerisi boş

tosticiğim ne yaptın merak ettim inşallah hayırlı haberler verirsin

kizlar gecen ay 2subatta regl oldum simdiye gelemsi lazimdi hep 1hafta yada 5gün öncesini atardi ama hala olmadim.13,14 gün önce gögüslerim ,disim agridi tabi kasiklardada var.benim 2yasinda bi oglum var.onda olan belirtilere yakin seyler yasiyorum,saclarim cok dökülüyor.yani anormal derecede 3gündür falan mide eksimesin yasiyorum bide.gögüslerimin agrisi kesildi.akintim aynen devam ediyor.gögüslerimde ne büyüme falanda olmadi.2gün önce test yaptim cikmadi.öglen yapmisitm sabah ac karna yapsaydim keske.sizce bi hamilelik belirtisimi bunlar.testi nezaman tekrarlim.

canım ben bebek isteyip istemediğini anlayamadım...bence adetin 4-5 gün geçsin öyle yap testi son adetin 2 şubatmış bence ayın dolmasını ve eğer olmazsan bir kaç günde geçmesini bekle derim...tabi sen daha iyi bilirsin...istediğin ne ise onun olması dileğiyle...

benimde 2 gün kaldı beklenmeyen adetime...bakalım artıkk

hadi bakalım istediğin olur inşallah...

merhabalar buraya ilk kez yazıyorum.

benimde yarın olmam gerekiyor. bu sabah benden akıntı gibi pembe pembe birşeyler geldi sonrada kesildi. çok umutluydum bu ay. hala umudumu kaybetmedim ama sanırım hasta olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…