bu bebek yapma işi ne kadar zormuş:) halbuki filmlerde ne kolay bir kere birlikte oluyorlar ondan sonra 9 ay sonra bebiş:) bizimde burda canımız çıkıyo bende filmlerdeki gibi hemen hamile kalmak istiyorummmmm Allahım bütün istiyenlerede banada en kısa zamanda hayırlı bebekler nasip et
cok hossunuz vallarabbim bütün isteyenlere versin:93:[/QUOço
çok teşekkür ederimaminn
tosti, ebru 32...Kızlar sonunda bende yazabiliyorum buraya bende hamileyim bugün adetimin gecikmesinin 12. gününü yaşıyordum sabah evde test yaptık kopkoyu kırmızı çıktı ikinci çizgide hemen kan verdim pozitif çıktışu an ne kadarlık olduğunu bilmiyoruz pzt.si dr.a gidicem...Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...
Belirtilerim;
adetten sonra 15. günde lekelenme
göğüslerde şişlik uçlarında acıma ve hassasiyet
adet gecikmesi (12.günde test yaptım pkolu olduğum için beklemiyordum)
devamlı tuvalete gitme ihtiyacı
canim cok sevindimm tebrik ederimmm
insallah saglikla kucaginada alirsinn
bahark tebrik ederim canım benim cok sevindim allah tamamına erdirsin
benımde 2 günüm geçiyor baş agrım ve baş dönmem dışında bir belirti yok hayırlısı bakalım hayırlısıysa bende mutlu haberi veririm inş.
Merhaba, benimde adetime 3 gün kaldı ve karın alt bölgesinde bi kaç gündür sürekli hafif ağrı var.. arada bir bel ağrım da oluyor. başka da hiçbişey yok. yarın ilk idrarla test yapsam çıkarmı acaba? ilk kızımda adetim geçmeden yani tam adet günümde öğrenmiştim hamileliğimi.. 2 gün önce belli olurmu acaba?
kızlar bir sorum olacak..10 şubatta regl olmam gerekiodu hala olmadım..yalnız eşim asker oldugu için 5 subatta yanındaydım ve o zaman ilişki oldu sadece..sizce nasıl bir yol izlemeliyim..
bebek istiyor musun istemiyor musun anlayamadım ama geç döllenme olabilir canım daha çok yeni eğer yaparsan bile çıkmaz diye düşünüyorum belki kan testinde çıkar ama idrarda henüz belli olmaz bence sen bence bilen birine danış canım bekleyebilirsin biraz daha bence
tosticiğim canım çok teşekkürler...amin inşallah canım...
inşallah sende hamiesindir canım benim...buradaki tüm isteyen arkadaşlar için dua ediyorum Allah dualarımızı kabul eder inşallah darısı sizlere inşallah...
kızlar bir sorum olacak..10 şubatta regl olmam gerekiodu hala olmadım..yalnız eşim asker oldugu için 5 subatta yanındaydım ve o zaman ilişki oldu sadece..sizce nasıl bir yol izlemeliyim..
geç döllenme olabiliyor canımcım hayırlısı
kızlar bende hamileyim sanırım silik 2. çizgiyi gördüm 2 kere test yaptım hayırlısı bakalım