Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

slm arkadaşlar. ben 7 ayık evliyim. planımızda şuan çocuk sahibi olmak yoktu .en azından nisana kadar. bende romatizma var doktor 3 ay bekle demişti bu ay 2.ayım. fakat bir kaza yaşadık ve bende şimdi hamilelik belirtileri var kasıklarım ağrıyor,adet olacakmışım gibi karnımda ve belimde ağrılar var.bende kendimden şüpheleniyorum. sanki hissediyorum yaa. 3ay geçmediği için bir yanım istemiyor ama bir yanımda okadar çok istiyorki ne düşüneceğimi şaşırdım. meğer bebek olma olasılığı bile çok ama çok güzel bir duyguymuşşş.
neyse bugün adetime 8 gün var ve ben kan testi yaptırdım. tabi çıkmadı ordaki kız çok erken davrandığımı söyledi ama benim içim içimi yiyorr olsaydı kan değerim az da olsa yüksek çıkmazmıydı. sizce en erken kan testinde varsa ne zaman çıkar? tekrar kan testi yaptırmalımıyım? sırf bu düşüncelerden romatizma hapımı yutmuyorum. kesin sonucu bir öğrenebilsem

idrar testi yapıracaksan adetinin geçmesini beklemelisin, kan tahlili yaptıracaksan muhtemelen çıkar tabi geç döllenme olmadıysa

teşekkür ederim cevap için.. son adetime 4 gün kaldı, karar verdim idrar testi yapmayacağım kan testi yaptıracağım kesin ve erken sonuç versin diye.. en büyük belirtim her adetimden önce mutlaka göğüslerimde şişlik ve sertleşme olurdu bu sefer hiç birşey yok sönükler yani demek ki adet olmayacağım hamile olabilirim diye düşünüyorum adetim de çok düzenlidir her ay mutlaka zamanında gelir... ayın birine inşallah test yaptırmaya gideceğim hayırlısı artık...

idrar testi için adetin geciktikten sonra yaparsan daha iyi olur. ama kan tahlili i.in daha erken olabiliyo sanırım tam bilmiyorum. ama idrarın kana gore daha yavas ve netsonuc verdigini biliyorum

teşekkür ederim bencede en iyisi kan testi sağlık ocağı da yapıyomuş zaten..

selam iyi akşamlar ben birşey sorucam hasta olmama 5 6 gün var ve karnımda kasıklarımda kramplar oluşuyor eğilirken zorlanıyorum normalde hasta olduğum zaman ki şişlikten farklı bi şişlik ve gerginlik var ve sürekli bir mide yanmasıı ( hamile olabilirmiyim lütfen bilen varsa yorum atsın meraktan çaatlıcamm (

Off hiç buraya bu konularda yazacağımı düşünmezdim

Ama benimki de gecikti;ama olmaması lazımdı yani aklım da almıyor

İdrar testi yaptım negatif ama 5 gün oldu..daha kanama olmadı

Yani bebeğin zamanı yanlış oldu diye açıkçası pek sevinemedim

polikliniklerde bakıyorlar değil mi bu teste

Yani bebek değilse de nedir diye meraktan çatlamak üzereyim

benimde adet gunumde kahverengi' lekelenmem oldu fakat sonra hicbirsey gelmedi.simdi adet gunum 4 gun gecti.goguslerimde acayip aciyor ama baska hamilelik belirtisi yok.boyle belirtileri olup hamile kalan varmi acaba.negatif cikar diye test yapmaya korkuyorum.yardimci olursaniz sevinirim..

her keze selam şuan üzüntüm var 2 haftalık hamıleyım ve kahverengi lekeler geliyor hastane burdan çok üzak gitme şansı olmuyor burda çok üzgünum sanırım bebeğimi kaybedecem kızımla çok hayal kurmuştuk olmadı sanırım

kızlar günaydınlar bana yardımcı olur musunuz adetime 1.5 hafta kala bulantılar basladı bende ve ne yediysem cıkardım özleliklede aksamları duramadım birsey yedim mi cıkıyor simdi 5 gün var ve kasıklarım cok ağrıyor batıyor tam ümitleniyorum bu seferde adet ancısı giriyor kafam allak bullak oldu arkadaslar ya göğüsler şiş taş gibi ve acıyor uzun zamandır cocuk istiyoruz esimde bu sefer oldu diyor ben öyle hissediyorum diyor sürekli biryerim ağrıyor dünde diş agrısından duramadım imdide boğazım yanıyor allak bullak oldum resmen belkide hepsi psikolojiktir bilemiyorum bugün abah esimin zoruyla test yaptım tabiki negatif cıktı

tatlım benimde aynı şeyler oldu ama bu sabah bi kalktım ki adet oluyorummm... yine umutlar gitti..
offffffffffffff cok sıkıldım bu durumdan yaaa her ay aynı seyi yasamaktannnnnnn

ya geçen ay 1inde regli oldum ondan önceki ayda 1inde olmuştum ama normalde öyleh olmazdı bn şimdi normale döner diye bekliyodum 28 29 unda olurum diyodumm ama olmadım sanki biraz karnım ağrıyo şimdi bekliyorum inş regli olmammmm yüzümdede bisürü svlce çktı olcakmışm gibi

kızlar adet oldum.kendimi çok kaptırmıştım yanlış yapıyorum biliyorum.kendimide etkiliyorum bu gibi düşüncelerle.neyse eşimle kendimize 6 ay verdik sonra baktık olmadı bi uzmanın kapısına gidicez.Rabbim yürekten isteyen herkesin yardımcısı olsun.

Arkadaslar benim adetime son altı gün kaldı inşallah adet olmam Hamis olurum gerçi biliyorum adet olacakmışım gibi karnım ve belim ağrıyor ama yinede bi umut bakalım ne olacak yine kırmızıyı görücem galiba

slm kızlar adetim 3 gün gecikti ama hiç bir belirti yok gögüslerde şişme ağrı da olmadı biraz akıntım var.. yumurtlama dönemim sarktı gibime geliyor.. gösüsslerde belirti olmalı mı hamilelikte.. gögüsler sönük 2 gün önce idrar testi yaptım negatif.. beklemeliyim dimi.

:2::2::2: allah herkese istediği bebişleri versin allah aratmasın..slm kızlar bende yenı katıldım..bende 8 aydır deniyorum ama tık yok...

slm kızlar bende yeni katıldım buraya..bende 8 aydır denıyorum ama yokkkk maleseff..burası bana bazen ıyı gelıyor..bazende ümitlerim bitiriyor..ama daha cok rahatlatıyor bu yazılar benı..yanlız degılmişim..benımde adetim cok düzebsiz muhtemelen 6 sı gıbı gelıcek ama cok bı belırtı yok sankı..azcık gögüs uclarım acıyo ve bıraz halsizlik var bu kadarrrrrrr:2:

mrb kızlar güzel bi konu,açanın ellerine sağlık..benim daha ilk denemelerim biliyorum çok çabuk ümitleniyorum..korunmayı bırakıp ılk ayda hamıle kalmak zor tabii ama yınede bı ümit işte..reglımı 15 i gıbı beklıyorum bakalım nolucak..

meraba arkadaşlar ben de geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay için çoook umutluyum 5 ini bekliyorum ayınn

meraba arkadaşlar ben de geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay için çoook umutluyum 5 ini bekliyorum ayınn

bende rahim filmi çektirdiğimin 2. ayı hamile kalmışım fakat bebeğim düştü kendiliğinden umutlu diyorlar rahim filminden sonra ilk 3 ay o yüzden kendine dikkat etmeni tavsiyeni ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…