baharcıgım benimde öyleydi demişsin. nasıl bir süreç yaşadın polistik overle ilgili merak ettim. :18:
eğer kendiliğinden adet olmassan sakın doktorun verdiği adet söktürücü ilaçları kullanma bekle..bir arkadaşıma da aynısını yaptı.arkadaşım ilacı kullanmadı...bir kaç gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş.....hayırlısı olsun...
Selam arkadaşlar adeti yaklaşanlar hamilelik şüphesi olanlar şüphelerimiz paylaşalım buyrum beraberce bekleyelim bol sohbetli günler diliyorum ve bol hamiş haberli günler ...
Bana cevap yazan yokmu
canım adetin ne zaman ki
geçtiyse eğer kan testi yaptır mutlaka çıkar ama geçmediyse bekle fakat tüm bu yaşadıkların psikolojikte olabilir.
kendini bunada hazırla yani
Selam arkadasim umarim hamilesindir bende bugün test yaptim negatif benim 1 hafta olucak nerdeyse geceli hayirlimerhaba arkadaşlar ben en son 4 şubatta adet oldum.bakalım bende bekliyorum.göğüslerim şişti bide benim uçları normalde çıkık değil.bir göğsümün ucuçıktı hafiften.kendimi hamiş olarak hayal ediyorum sürekli.cumartesi akşamı bi test alıp yaptım ama negatif çıktı.yinede ümitliyim yaaa işallh bende hamileyimdir.
Selam arkadasim umarim hamilesindir bende bugün test yaptim negatif benim 1 hafta olucak nerdeyse geceli hayirli
Merhaba bayanlarrr. Benim de adetim 1 gün gecikti. 1 gün ne ki diyeceksiniz haklısınız bence de öyle ama işte merak ediyorum yine de. Son birkaç aydır normal gününden 1-2 gün önce gelirdi bu sefer işte 1 gün gecikti. Antibiyotik kullanıyorum dişim için onun etkileme ihtimali var mı adet düzenimi? Hamilelik için henüz çok erken 4 aylık evliyim daha inş. ileride olsun istiyorum