bana cevap yazarsanız sevinirim???
slm kızlar benim adetime tam bi hafta var kabızlık değilde böyle bi peklik başladı dünden beri gazda yapıyor zaten diğer belirtilerimin hepsi var inş bu ay adet belirtisi değilde aaaaa gebeymişim derim.
sabahta biraz mide bulantım oldu inş psikolojik değildir.
adete 1 hafta kala vajina nasıl olur ıslakmı kurumu?
normalde adete yakin kuru dönem basliyor ama eger hamileysen sürekli islaklik oluyor bildigim kadariyla
sende suan nasil ???
işte her adet dönemime yakın kupkuru olurdu ama dünden beri ıslak ara ara şeffaf su gibi akıntı geliyor yumurtlama dönemim geçti hatta değerlendirdik o kıymetli günleri
şimdi işte bildiğin adet belirtilerim var ayrıca vajinam ıslak ve yumuşak.
selam herkese sevgili bahark polikistik over olabilir demişsin.geçem ay bulundugumuz yerde doktora çıktık doktor yumurtalıkta kist var dedi. burada cihazlar yetersiz ve bizi merkeze sevk yaptı.bizde yeni yapılan yeni cihazları hastanede ultrason çekildim.doktorum oldukça kesin cümlelerle kist olmadıgını söyledi.adet dönemindeyim ama hiç bir belirti göremiyorum kendimde.bügun temizlik yaparkene sol kasıyım hafif agrıdı.çok endişeliyim.
bendede hep kupkuru olurdu simdi bendede islaklik var adetime 4 gün kaldi ama biraz azalti akintim o yüzden bilemiyorum artik:18:
hayirlisi olsun hepimiz icin
inşallah bir problem yoktur ve hamilesindir canım...
hadi bakalım ebrucuğum inşallah hamilesindir dua ediyorum sizler için inanın...benim hala kasık ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi ara ara dr. normal olduğunu söylüyor ama yinede endileşeniyor insan sizde kafanıza takmayın ben adetimi bekliyordum kasık ağrılarıyla ve hamile olduğumu öğrendim kasıklar ağrıyor yani kızlar
insallah canim ya... belkide psikolojiktir benimkisi
kasik agrim hic yok cnm ya gerci herkezde farkli oluyor ama bakalim hayirlisi Allah herkezin gönlüne göre versin..
sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor kac aylik oldu bebisin
kasık ağrın olacak diye bişey yok zaten canım kişiden kişiye değişiyor olmaması daha iyi bence bulantılarım başladı benim 9 haftalık olduk bugünben hiç kafaya takmamıştım zaten tutttuğu ay canım adetim 12 gün geçti ve 12. günde yaptım testi çünkü pkolu olduğum için geç gelecek adetim diye baktım hep inan psikoloji çok etkili diye düşünüyorum
bir kadın doğum uzmanına gitmenizi tavsiye ederim polikistik over olabilir benimde öyleydi adetim geç geliyordu çoğu zaman...umarım hamilesinizdir...
arkadaşlar hamilelik başlarında uyku hali oldugu dogrumu sizce?
adet gunum gectı 4 gün test yaptım ama negatif doktorum bıraz daha bekleyelım dedi kan testi icin uff kasıklarım batıyor akıntım süt kıvamında hamılemıyım acabaaa
bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim hic de olucak gibi deil acaba diorum..hayirlisi