Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

ben geldim kızlar.özlemişim sizleriiiii.tosti,ebru_32,bahark,fatoş56

yokmu bu ay umut???

12 aralık bekliyorum....

:nazar:inşallah güzel haberler duyarız bu topikte bulunan herkes için söylüyorum.:nazar:

:nazar::emir_bebek: inşallah diyorum bu ay bu haberi veren olur :emir_bebek::nazar:

slm canim bende cok özledimmm:KK1:
cok sessiz kaldi bu topic:KK31:
benim adetim 14 aralik ama hiiiccc ümidim yok ne yalan söyliyim
simdilik öyle hamilelik belirtisi falanda yok yada ben bilmiyorum ama kendimi hic dinlemiyorum bu aralar strestende uzagim Allaha sükür
aklima bebek konusu ara sira geliyor ama önceki gibi degilim :KK61:

sende neler var neler yok

yokmu bu ay umut???

12 aralık bekliyorum....

:nazar:inşallah güzel haberler duyarız bu topikte bulunan herkes için söylüyorum.:nazar:

:nazar::emir_bebek: inşallah diyorum bu ay bu haberi veren olur :emir_bebek::nazar:

merhaba canım, nerelerdesiniz ya herkes yok oldu birden...inşallah canım hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla benimde 24 aralık

MERHABA. 21.GÜNÜMDE PROGESTERONUM 40.80 ÇIKTI. HAMİLE OLMA İHTİMALİM VARMI? adetime 4 gün var

Çok umut verici bir değer canım. Tabi bu hamile olduğunu göstermez progesteron değeri 60 çıkıp o ay hamile olmayanlarda var ama eğer değerin 5-6 çıksaydı bu hamile olmadığının ciddi bir işaretiydi. Progesteronun yüksek çıkması ise hamile olduğunu göstermemekle birlikte olabileceğine dair ciddi bir işarettir. Bende ümitlenebilirsin ve inşallah hamilesindir.

Çok umut verici bir değer canım. Tabi bu hamile olduğunu göstermez progesteron değeri 60 çıkıp o ay hamile olmayanlarda var ama eğer değerin 5-6 çıksaydı bu hamile olmadığının ciddi bir işaretiydi. Progesteronun yüksek çıkması ise hamile olduğunu göstermemekle birlikte olabileceğine dair ciddi bir işarettir. Bende ümitlenebilirsin ve inşallah hamilesindir.

progesteron ne demek :KK43:
adetime bugün dahil 3 gün kaldı.
test yapmamak için zor tutuyorum kendimii...
tutmasam mı acaba :KK43:

belgisel merhaba,
valla seni tebrik ederim.Aşmışsın kendini. Benim geçen gittiğim kadın doğumcudan daha çok şey bildiğin konusunda bahse girerim.Klomen kullandım dedim, adam klomenin ne olduğunu anlamadı, açıklama yapmak zorunda kaldım.Bunun gibi bir sürü saçma sapan şey yaşadım.Maalesef burası saçma sapan bir şehir olduğu için doktor alternatifim de yok.

slm dostlarım.valla 15 kasımda başlayan bel ağrılarım regl bittikten sonrada devam etti.son 1 haftadır uykuya aç,2haftaya yakın sürede akşamları yemek yemiyorum.2 kilo vermişim.karnımın sol alt kısmındada elimle bastırınca damar atması gibi bişi hissediyorum.yada bana öyle geliyor.içimde sanki bir umut var.bakalım nolcakkkk.12 aralık tahmini beklenmeyen günüm.ALLAH'IM NASİB EDERSE İNŞAALLAH MUTLU BİR HABER BEKLİYORUM.BU ARADA 2 gündürde göğüslerim çok acıyor.adet belirtileri hepsi belki ama umut işte beeee.:KK69:

slm dostlarım.valla 15 kasımda başlayan bel ağrılarım regl bittikten sonrada devam etti.son 1 haftadır uykuya aç,2haftaya yakın sürede akşamları yemek yemiyorum.2 kilo vermişim.karnımın sol alt kısmındada elimle bastırınca damar atması gibi bişi hissediyorum.yada bana öyle geliyor.içimde sanki bir umut var.bakalım nolcakkkk.12 aralık tahmini beklenmeyen günüm.ALLAH'IM NASİB EDERSE İNŞAALLAH MUTLU BİR HABER BEKLİYORUM.BU ARADA 2 gündürde göğüslerim çok acıyor.adet belirtileri hepsi belki ama umut işte beeee.:KK69:

sen adetin benden 2 gün önce hadi bakalim yinede kim önce adet olcak veya olmicak bakalimm:KK64::18:

yokmu bu ay umut???

12 aralık bekliyorum....

inş. canım beklemedeyız bakalım benım cok ümidim yok gerci bu ay :KK50:

slm canim bende cok özledimmm:KK1:
cok sessiz kaldi bu topic:KK31:
benim adetim 14 aralik ama hiiiccc ümidim yok ne yalan söyliyim
simdilik öyle hamilelik belirtisi falanda yok yada ben bilmiyorum ama kendimi hic dinlemiyorum bu aralar strestende uzagim Allaha sükür
aklima bebek konusu ara sira geliyor ama önceki gibi degilim :KK61:

sende neler var neler yok

bebeği düşünmemen cok iyi canım beklemediğin bir anda ceee diyecek göreceksin :emir_bebek:

tostimm nerelerdesin yaa ara sira ugraEn Büyük KK

haklısın canım ama inan fırsat bulupta pc basına oturamadım bir kaç kere girdim kimsecikler yoktu :KK50:fazla vaktımde yoktu cıktım kurana gidiyorum 2 gün haftasonları eşim evde olunca pek giremıyorum önumuzdeki haftada spora başlıyorum artık popom yere deymez herhalde :90:

canım hayırlısı olsun damar atması bebeği işaret etmez bebek varsada cok küçük oldugundan bebegi işater etmez tabiki ama gögüs agrısı işarettir zaten adet belirtileri =hamillelik belirtileri:KK31:

merhabalar. benimde 1 haftam var daha. ama sanki diğer aylardan farklı belirtilerim var bu ay. farklı kasık ve bel ağrım oluyor, ama rahatsız edici değil. son 3 gündür ateşlerim 36,8. Allah'ım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir. dayanamayıp bu akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum, dua edin lütfen

cvp verdiğin için teşekkür ederim:)
yarın adet olmam gereken gün...şimdiden kahverengi lekeler oluyo
bu adet olacağım anlamına geliyor değil mi :KK43:
heveslenmiyim artık bu saatten sonra :KK43:

sanırım canım belli olmaz tabi yerleşme kanaması da olabılır ama yınede cok ümitlrnme derim testte yapma bekle bakalım kırmızıya dönüşüp yogunlaşacak mı :KK43:

merhabalar. benimde 1 haftam var daha. ama sanki diğer aylardan farklı belirtilerim var bu ay. farklı kasık ve bel ağrım oluyor, ama rahatsız edici değil. son 3 gündür ateşlerim 36,8. Allah'ım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir. dayanamayıp bu akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum, dua edin lütfen

hayırlısı olsun canım dualarımız senle güzel haberlerle dönmen dileğinle ...:KK52:

X