merhabalar. benimde 1 haftam var daha. ama sanki diğer aylardan farklı belirtilerim var bu ay. farklı kasık ve bel ağrım oluyor, ama rahatsız edici değil. son 3 gündür ateşlerim 36,8. Allah'ım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir. dayanamayıp bu akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum, dua edin lütfen
Canım benimde 17-18 aralıkta adet günüm. Kan testinde çıkarmı dersin?
Benimde kasıklarım,belim ağrıyor ve idrarımda garip bir koku var 3-4 gündür.
canım neden acele ediyorsun adet gününe kadar bekle bence
piki bekliyiimsanırım canım belli olmaz tabi yerleşme kanaması da olabılır ama yınede cok ümitlrnme derim testte yapma bekle bakalım kırmızıya dönüşüp yogunlaşacak mı
bebeği düşünmemen cok iyi canım beklemediğin bir anda ceee diyecek göreceksin
haklısın canım ama inan fırsat bulupta pc basına oturamadım bir kaç kere girdim kimsecikler yoktufazla vaktımde yoktu cıktım kurana gidiyorum 2 gün haftasonları eşim evde olunca pek giremıyorum önumuzdeki haftada spora başlıyorum artık popom yere deymez herhalde :90:
benımde regli tarihi 21 aralık kasığımdan karnıma doğru bi ağrı giriyo 3 gündür, çok fazla akıntım var, göğüslerimde şişlik ağrı, normalde reglime 1,2 gün kala olurdu anlayamadım
son bir gün ....
yarın 12 aralık....
bakalım beni ne bekliyor....
ALLAH'IM inşallah düşündüğüm gibi olur....
nedense bu ay çok ümitliyim....
sanki hamilelik olabilir diyorum kendi kendime....
şartlandırmak istemiyorum kendimi ama 2 gündür beynim öyle yorulmuş bi vaziyetteki,moralim bozuk gibi...sersemleşmiş sanki bütün bedenim,beynim...
acaba istediğim şeyleri kafama çok takıyorum ondanmı diyorum,ne cvp ne başka bişi bulamıyorum...
sinirlerimde bir hasar var sanırım....
sinirlerim beni sinir ediyorrrrrrrrrrrrr :)))):95:
son bir gün ....
yarın 12 aralık....
bakalım beni ne bekliyor....
ALLAH'IM inşallah düşündüğüm gibi olur....
nedense bu ay çok ümitliyim....
sanki hamilelik olabilir diyorum kendi kendime....
şartlandırmak istemiyorum kendimi ama 2 gündür beynim öyle yorulmuş bi vaziyetteki,moralim bozuk gibi...sersemleşmiş sanki bütün bedenim,beynim...
acaba istediğim şeyleri kafama çok takıyorum ondanmı diyorum,ne cvp ne başka bişi bulamıyorum...
sinirlerimde bir hasar var sanırım....
sinirlerim beni sinir ediyorrrrrrrrrrrrr :)))):95:
ayy inşlhh hamişsindirr,,,benimde pazartesi günü ,eğer pazartesiye kadar regl olmazsam ilk testimi yapacam,,,bu ay herkes hamiş olsuunnnn:79:
hayırlısı canım benım 14 kasım ama 2 gün erken oluyorum kaç aydır yarın olmam lazım
ayy tosticim inşlhh yaa bende 1 gün erken oluyorum bakalım hayırlısı,,,peşpeşe hamiş haberleri versek ne güzel olurr,,,bu arada benim bi tek göğüs hassasiyetim var,başka hiçbir belirtim yokk,,,olmazsada ocak ayı daha sıkı çalışırızz napalımm
canlar inşallah hayırlısı olsun.
sizler nerelerde oturuyorsunuz yaaa.keşke istanbul olsada buluşup görüşsek