Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kızlarrr gunum uc gun gectı 5 aydır hep 16 sında oluyordum bu ay olmadım test yapmayada korkuyorum hadı yoksa yıne uzulcemm:KK43:karnım belım agrımıyo hastalanmaya yakın sıwılce cıkardı bı tane bıle cıkmadııı esım bugun sordu hastalandın mı dıe bende hayırrr dedım hadı test getır yapalım dedım yokkktur dedı yıne cıkmıycak uzulcen bekle azıcık dedı ufff merak edıyorum:KK43::KK43:yemek kokularından felan mıdem bulanıo ama benım hep bulanır ondan o belırtıye guwenemıyorum sadece gecelerı felan acıkmazdım acıkıyorum:KK43::KK43:

canim 3 gun gecmis test yapsana ama kendini hazirla negatif cikarsa uzulme. aklinda olur hep bence yap. insallah hamilesindir benimde 5 gunum var bekliyom bakalim insallah olmas adetim :)

ben adet oldumm tostiicimm ..umutlarımı gelecek aya taşıdım yine..bir dahaki adet tarihimm 17 aralık

pelinn inşallah hamilesindir canımm .eşini dinleme yap bir testt .varsaa eğerr güzell bir süprizz yaparsın eşinede

kızlar ben daha adet olmadım 15 inde olmam gerekiyordu ama yine her zaman ki gibi hüsrana uğramaktan korkuyorum çünkü ben bir pkoluyum :KK14:

selam arkadaşlar yeni geldik eve bende adet oldum 15 inde hayırlısı bakalım

bende 17sinde adet oldum malesefff

kızlar yaa bişey sorcam yeni sisteme alışamadım bi türlü................. okunmamış mesajı göster diyom açmıyo ilk sayfada kalıyo hep siz nasıl açıyorsunuz

arkadaşlar bende beklemedeyim... psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum.. bir insan 1 saat içinde 3 kere gidermi yaa... iki gündür böyle bende şüphelendim bu bir belirti mi sizce? dün sabah test yaptım negatif çıktı bugün yine al dedim eşime pelin1234 gibi benimkide boşver bekle dedi üzülüyorum diye benim adetim geçmedi ama 22 sinde bekliyorum ama inşallah olmam kızlar

mrb arkadaşlar
benim beklenmeyen adet tarihim 16 kasım dı
geçti ama ben korkudan test yapamıyorum hiçbir belirtimde yok sadece arada adet öncesi ağrılarım gelip gidiyor kısa süreli heyecanlanmamaya çalışıyorum ama elimde değil:18::18:

slm kızlar, benim de adet tarihim 24 kasım. aslında biz bu ay çocuk için çalışmadık, ama eşim biraz şüpheli, bi kaza olmuş olabilir diyo. ben de onun bu yorumundan ve kayınvalidiemin 6. hislerinden (bu ay hamile kalacağımı düşünüyo kendisi) biraz etkilendim galiba. şööle ki tam yumurtlama günümde inanılmaz bi bel ağrısı çektim, ki hala devam ediyor. dün akşam göğüs uçlarımın da karardığını farkettim (ya da bana öyle geliyo:) bilmiyorum işte, ya hamileyim ya da büyük ihtimalle uyduruyorum:) dilerim Allahtan hepimiz için hayırlısı verir.

iyi akşamlar benim adet tarihim 18 kasım bu gün test yaptım çizgilerden biri açık renkti yani çok net değildi bence sende yap belli olur eğer varsa yoksa da ona göre doktora gidersin:KK34:

e sen hamilesin o zaman, hayırlı olsun:) ama senin günün geçmiş benim de daha geçmedi. önce bi onu bekliyeyim de bakalım.

X