Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

slm kızlar....
bugün biraz ev temizliği yaptım,pencere filan sildim,yoruldum ondanmı bilmiyorum ama,karnımın altı,(yumurtalıklarıma doğru) hafif ağrıyoor,,,daha 6 gün var beklenmeyen günüme,,,,acaba regl mi olucam ,bu ağrılar sanki regli öncesinde olan ağrılara benziyorr,,,

Son düzenleme:
kizlar adetim ya yarin yada daha 2-3 gün var ama hic adet belirtim yok, normalde hatta bazen 1 hafta öncesinden bile basliyordu, sizde nasil?? adet olacakmis gibi hissedenler varmi???

bana göre de ewet çok erken.. ama sürekli kendimi dinliyorum sanırım.. ben 2,5 yıllık evliyim eşim korunuyordu 2-3 ay önce karar verdik bebeğe.. şimdi bende böyle sabırsızlanıyorum..

kizlar adetim ya yarin yada daha 2-3 gün var ama hic adet belirtim yok, normalde hatta bazen 1 hafta öncesinden bile basliyordu, sizde nasil?? adet olacakmis gibi hissedenler varmi???

ayyy inşallah gönlüne göre olur..

benim de günüme az kaldı 15 kasım inşallah gelmez ama hamilelik belirtisi hissemiyorum
varsa ben anlamıyorum

17 kasım ve simdiden başladı sinir. :S

ıyı aksamlar cıcısler ya benım kac gundur kasıklarımda cok agrı var ama sureklı bır agrı sankı yangın var ıcınde anlayamadım nedense daha adetımede var 21 kasısm adet tarıhım sızce hamıle olabılır mıyım cıcısler bırı bana ses versın

benimde gecen ay cok fena sekilde kasik agrilarim vardi o ay hamileyim sandim ama maalesef

benim adetim gecti.son adet tarihim 9 ekimdi.11 kasimi bekliyodum ama hala olmadi.belirtilerim aslinda 23 ekim de basladi implantasyon kanamasiyla.3 gün sürdü kesildi.aradan 10 gün sonra birgün yine bir lekelenme oldu kesildi.ve 2 haftadir devam eden yogun renksiz kokusuz cok sivi bir akintim var.siskinligim var.gögüslerde zerre kadar hassaslasma yok.ki ben her adetten 1 hafta önce gögüslerime dokunamaz hale gelirdim okadar acirdi.kasiklardada hic agrim yok adet olacagim zamanda cok acirdi kasigim bilmiyorum yani 1 hafta daha bekleyeyim bir test yapacagim...

1 haftam kaldı. adet sancım yok. göğüslerimde hassasiyet var. çok sık idrara çıkıyorum ve yanaklarım sivilce doldu. bitanem de gelecek ay askere gidiyor bu yüzden çok istiyorum hamile kalmayı ama Mevlam hayırlısını nasip etsin. belki hasretine biraz olsa dayanabilirim. aslında dayanabileceğimi zannetmiyorum ama... offf yaaa...

herkesın bırbırıne akın reglı gunu mubarek gunlerde rabbım ıns hepımızın dualarını kabul eder
2 3 aydır adet olana kada sureklı kası agrılarım vs olurdu belırtı olarak degerlendırır adet olurdum
bu ayda reglıme 5 gun var 10 gun once kasık agrılarım baslamıstı goguslerımın yanlarına dahı dokunamıyordum bu her ay olan seydı ama bu olan seyler reglı oldugum gune kadar surerdı 2 gundur ne kasık agrısı ne baska bırsey okadar kuruyumkı akıntının a sı yok boyle olup hamıle olan varmı acaba
goguslerım sıs vs degıl herkes ucları sertlesıp koyulasıyor der benımse bu ay cok yumusamıs rengı pembelesmıs uclarının neyse oyle ıste hakkımızda hayırlısı hepımızın

kuzular ne durumdasiniz adet olan varmi hayirli haberler verirsiniz insallah

kuzular ne durumdasiniz adet olan varmi hayirli haberler verirsiniz insallah

slm canım nasılsın ben hala adet gormedım ıkı gun oncesıne kadar olan asırı kasık agrılarımda kesıldı ama akıntım hala devam edıyor goguslerımde de hassasıyet falan yok ama ara sıra sızlıyor

sende durumlar nasıl var mı belırtı falan

canim bendede ayni senin gibi bugün adetimin 27. günü bugünü atlattim sayilir, akintim var gögüs hassasiyetim ilk günden beri yok aslinda hic bir belirti yok adet belirtisi bile yok sadece akinti hayirlisi olsun insallah, senin adetin ne zamandi??

Son düzenleme:
günaydin kizlar bugün yola cikiyorum annemlere gidicem haftasonuna kadar ordayim o yüzden belki yazamayabilirim ama girmeye caliscam insallah, simdiden kurban bayraminiz mübarek olsun öpüyorum hepinizi:79:

kızlar 18 inde regl oldum,,,bu ayki ilk denememiz foss çıktı ,,,aralık ayına kaldı ,bebişimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…