Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

fatoscum aslen siirtlimisin, siirte bir kere gitmistim ablamda orda kaliyordu bi aralar güzel yer

ya canım havalardan mı bılmıyorum ama boyle rahmımden pıt pıt sankı bır sey atıyor galıba bebek yok sankı damar segerıyor gıbı hanı goz segerır ya onun gıbı ıste neden olabılır sızce fıkrı olan var mı yoksa hastalanacak mıyım ayyyy bılemedım ya moralım cok bozuldu

Kızlar merhaba bugün ben adet belirtilerim başladı :KK43:(
17 kasım adet günümdü ancak bu ay muhtemelen erken gelecek...
Kahverengiler geleceğini gösterdi :KK43:(
zaten bende belirti de yoktu hamile olmama belirtileri vardı bende :))
göğüslerimde falan hiçbir değişiklik yoktu..mide yanması vb değişiklikler de yoktu...

bekle kuşum adet gününü sen yinede canını sıkma belki hamilesindir :KK49:

ya canım havalardan mı bılmıyorum ama boyle rahmımden pıt pıt sankı bır sey atıyor galıba bebek yok sankı damar segerıyor gıbı hanı goz segerır ya onun gıbı ıste neden olabılır sızce fıkrı olan var mı yoksa hastalanacak mıyım ayyyy bılemedım ya moralım cok bozuldu

aaa canim o bendede oluyo hatta gecen ay daha fazla oluyodu rahmimin icinde sanki bisey varmista dürtüklüyo gibi:KK52: bende merak ediyorum bunu

çok sevindim canım inan burada birilerinin hamile olduğunu duyunca kendim hamileymişim gibi seviniyorum umarım Allah kucağınada almayı nasip etsin :nazar:

tşk ederim hayatım...

ben çok fazla beklemedim evliliğimin 2.5 yılında hamile kaldım tam sırasında yani..

hoşbulduk yaklaşık 3 yıldır deniyoruz 2 kere hamile kaldım .çok heyecanlandığım için ikiside düştü doktor hiç bir problem yok diyor ama heyecan yapmamam lazımmış bu kez kendimi hazırladım inşallah olursa heyecanlanmayacağım desemde inanmayın :)))) ne olcak benim halim bilmiyorum...

canım senin drun diplomayı nerden almış heyecandan bebek düşermi hiç vardır mutlaka sebebi bence işinin ehli bi dra git kan pıhtılaşmasıyla ilgili gerekli tahlilleri yaptır benim düştüğüm hataya düşme 3 kez düşük yaptıktan sonra aklım başıma geldi testleri yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı gerçi teşhis sonrası tüm iğne ve ilaçlara rağmen 4. bebegimide kaybettim ama sanırım iğne dozu fazla geldi ve kanım fazla sulandığı için 7. haftada düştü.

neyse canım sen bi üniversite hast.sine git 3 düşük yaptım de 2 düşük olunca yapmıyolar .genetik testlerin yapılmasını iste buna kromozom analizide dahil testler sonuçları 1 ay sonra çıkıyo bi an önce yaptırmaya bak

canım senin drun diplomayı nerden almış heyecandan bebek düşermi hiç vardır mutlaka sebebi bence işinin ehli bi dra git kan pıhtılaşmasıyla ilgili gerekli tahlilleri yaptır benim düştüğüm hataya düşme 3 kez düşük yaptıktan sonra aklım başıma geldi testleri yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı gerçi teşhis sonrası tüm iğne ve ilaçlara rağmen 4. bebegimide kaybettim ama sanırım iğne dozu fazla geldi ve kanım fazla sulandığı için 7. haftada düştü.

neyse canım sen bi üniversite hast.sine git 3 düşük yaptım de 2 düşük olunca yapmıyolar .genetik testlerin yapılmasını iste buna kromozom analizide dahil testler sonuçları 1 ay sonra çıkıyo bi an önce yaptırmaya bak

teşekkür ederim canım bende düşünüyorum değiştirmeyi eşim istemiyorr .verdiğin bilgiler için sağol arkadaşım dediklerini yapacağım inşallah iyi olur sende vesile olmuş olursun :))

benimde çok beklediğim aslında hiç beklemediğim günüm kasım 26.. Arkadaşlar ilk adet gecikmesini yaşamadan belirti olmuyor değil mi? Yani test yapmak istiyorum ama eşim bu ne acelecilik sabırlı olmalısın diyor.. oysa ben hemen neticeyi öğrenmek istiyorum.. psikolojik midir? Acaba! Uykum çok geliyor, çok acıkıyorum.. ama belirti olmaz değil mi? Daha erken mi? Ayyy bir sürü soru var beynimde :KK43:

benimde çok beklediğim aslında hiç beklemediğim günüm kasım 26.. Arkadaşlar ilk adet gecikmesini yaşamadan belirti olmuyor değil mi? Yani test yapmak istiyorum ama eşim bu ne acelecilik sabırlı olmalısın diyor.. oysa ben hemen neticeyi öğrenmek istiyorum.. psikolojik midir? Acaba! Uykum çok geliyor, çok acıkıyorum.. ama belirti olmaz değil mi? Daha erken mi? Ayyy bir sürü soru var beynimde :KK43:

bana göre daha cok erken belirti icin, daha 2 haftan var adetine ama gögüs hassasiyeti ilk belirtilerden canim, uyku, aclik hissi bunlarda bir belirti ama aslinda adet belirtisiyle hamilelik belirtisi hemen hemen aynidir diye biliyorum, sen ne zamandir düsünüyorsun bebegi ??

X