fatoş ne öğretmenısın bacım
benim eşimde öğretmen resimci
dın kulturu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatoş ne öğretmenısın bacım
benim eşimde öğretmen resimci
Kızlar merhaba bugün ben adet belirtilerim başladı (
17 kasım adet günümdü ancak bu ay muhtemelen erken gelecek...
Kahverengiler geleceğini gösterdi (
zaten bende belirti de yoktu hamile olmama belirtileri vardı bende :))
göğüslerimde falan hiçbir değişiklik yoktu..mide yanması vb değişiklikler de yoktu...
kızlar bana müsade yemek hazırlaycam grş sonra
fatoscum aslen siirtlimisin, siirte bir kere gitmistim ablamda orda kaliyordu bi aralar güzel yer
ya canım havalardan mı bılmıyorum ama boyle rahmımden pıt pıt sankı bır sey atıyor galıba bebek yok sankı damar segerıyor gıbı hanı goz segerır ya onun gıbı ıste neden olabılır sızce fıkrı olan var mı yoksa hastalanacak mıyım ayyyy bılemedım ya moralım cok bozuldu
yok canım orda gorev yaptım uc yıl aslında degıstırmem gerekır bu yıl mersıne tayınım cıktı sımdı mersındeyım
enisteminde tayini oraya cikmisti ordan biliyorum
sen hamıle mıydın canım yanlısmı okudum yoksa
merkezde mı canım hangı okul bılıyor musun
çok sevindim canım inan burada birilerinin hamile olduğunu duyunca kendim hamileymişim gibi seviniyorum umarım Allah kucağınada almayı nasip etsin
enistem ögretmen degil canim uzman cavus ama evleri merkezdeydi[/QUOT
tamam anladım canım
tşk ederim hayatım...
ben çok fazla beklemedim evliliğimin 2.5 yılında hamile kaldım tam sırasında yani..
hoşbulduk yaklaşık 3 yıldır deniyoruz 2 kere hamile kaldım .çok heyecanlandığım için ikiside düştü doktor hiç bir problem yok diyor ama heyecan yapmamam lazımmış bu kez kendimi hazırladım inşallah olursa heyecanlanmayacağım desemde inanmayın :)))) ne olcak benim halim bilmiyorum...
canım senin drun diplomayı nerden almış heyecandan bebek düşermi hiç vardır mutlaka sebebi bence işinin ehli bi dra git kan pıhtılaşmasıyla ilgili gerekli tahlilleri yaptır benim düştüğüm hataya düşme 3 kez düşük yaptıktan sonra aklım başıma geldi testleri yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı gerçi teşhis sonrası tüm iğne ve ilaçlara rağmen 4. bebegimide kaybettim ama sanırım iğne dozu fazla geldi ve kanım fazla sulandığı için 7. haftada düştü.
neyse canım sen bi üniversite hast.sine git 3 düşük yaptım de 2 düşük olunca yapmıyolar .genetik testlerin yapılmasını iste buna kromozom analizide dahil testler sonuçları 1 ay sonra çıkıyo bi an önce yaptırmaya bak
benimde çok beklediğim aslında hiç beklemediğim günüm kasım 26.. Arkadaşlar ilk adet gecikmesini yaşamadan belirti olmuyor değil mi? Yani test yapmak istiyorum ama eşim bu ne acelecilik sabırlı olmalısın diyor.. oysa ben hemen neticeyi öğrenmek istiyorum.. psikolojik midir? Acaba! Uykum çok geliyor, çok acıkıyorum.. ama belirti olmaz değil mi? Daha erken mi? Ayyy bir sürü soru var beynimde