inşallah canım
tosti dünde yoktu bugün gelir herhalde canım forum takipte yazdığın mesajlar diye bir yer var oraya tıkla kolay bulursun
canım vallahi 2 gün oldu topigi açalı ama fırsat bulupta pc basına oturamadım kusura bakmayın ne olur yarın bayram tatiline cıkacagız ödemeler falan vardı onları hallettım bugünde ama bir kalabalık bir kalabalık bankalar anlatamamsağol tatlım sen nasılsın.hoşgeldin.
tostide gelsin artıkkkk....
baharkartal:15kasım
tosti:16kasım
ebru:15kasım
bahark:15 kasım
hadi bakalım hepimizin inşallah hayırlısıysa olsun bebişi.
ayy ben burayı çok sevdimmmmm
kizlaaarrr cok az kaldii gün gectikce dahada heyecanlaniyorum ama insallah bu heyecanlarimiz bosa cikmaz, hepimizin hemen hemen ayni gün beklenmeyen adet tarihimiz
abru bahar ve ekin sizin gününüz az kalmış vallahi benım bel agrım gecti sık idrarada cıkmıyorum artık hayır olsun inş. bugünde dışardaki işlerimi hallettım yarın tatıle cıkıyoz bayram tatiline kızlar kayınvalidemlere gidecegiz orda net yok bir hafta kadar giremıycem malesef
sana iyi yolculuklar canım inşallah bayram dönüşünde hepimiz güzel hamilelik haberlerimizi veririz
bende sık idrara çıkıyorum kaç gündür ama sen deyince aklıma geldi tosticim ama ben idrara çıkarken yanmam oluyor acaba idrar yollarımımı üşüttüm ki
yavrisko hoşgeldin canım ne zamandır deniyorsunuz bebek için
kızlar ezan okunuyor abdestim varken hemen namazı kılıp gelim bir yere ayrılmatın kuşlar gelcem hemen :))
slm kızlar nasılsınız bakalım benım bugun kasıklarım cok agrı vardı ve cok hareketlı ıdı galıba rahım duvarım mı yıkıldı hastalanac mıyım ne cok fazla hareket vardıı anlamadım dogrusu ne oluyor bugun okulda cocuklara derste susun dıye bagırdıkca sankı rahmımden bır seyler kopuyor gıbı agrıyordu ne oldu bu ay boyle anlamadım dogrusu akıntım cok fazla ama goguslerımde falan agrı falan yok sadece kasıklartımda ama sureklı bır agrı anlayamadım dogrusu sızce neden olabılır canlarım
kız bunuda ilk kez duydumhoşbulduk yaklaşık 3 yıldır deniyoruz 2 kere hamile kaldım .çok heyecanlandığım için ikiside düştü doktor hiç bir problem yok diyor ama heyecan yapmamam lazımmış bu kez kendimi hazırladım inşallah olursa heyecanlanmayacağım desemde inanmayın :)))) ne olcak benim halim bilmiyorum...
vallahi kuşum ben bu havalarada baglıyorumslm kızlar nasılsınız bakalım benım bugun kasıklarım cok agrı vardı ve cok hareketlı ıdı galıba rahım duvarım mı yıkıldı hastalanac mıyım ne cok fazla hareket vardıı anlamadım dogrusu ne oluyor bugun okulda cocuklara derste susun dıye bagırdıkca sankı rahmımden bır seyler kopuyor gıbı agrıyordu ne oldu bu ay boyle anlamadım dogrusu akıntım cok fazla ama goguslerımde falan agrı falan yok sadece kasıklartımda ama sureklı bır agrı anlayamadım dogrusu sızce neden olabılır canlarım
belli olmaz canım belkı kahverengiler yerleşme kanamasıdırKızlar merhaba bugün ben adet belirtilerim başladı(
17 kasım adet günümdü ancak bu ay muhtemelen erken gelecek...
Kahverengiler geleceğini gösterdi(
zaten bende belirti de yoktu hamile olmama belirtileri vardı bende :))
göğüslerimde falan hiçbir değişiklik yoktu..mide yanması vb değişiklikler de yoktu...
canlarim nasilsiniz bakimbuarada adet tarihim 15 kasim yazdim ama siklusum 27-28-29 gün yani kasim 14-15-16si da olabilir, bide hic adet belirtimde yok cok kafam karisik cok korkuyorum yaa artik dayanamiyorumda biran önce olsun istiyorum bebek hasretiyle yanip tutusuyorum Rabbim bizlere fazla aratmadan nasip etsin Insallah