Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

slm kıslar..benim beklenmeyen adet tarihim kasım sonu 29 yada 30 kasım olabilir.beni de aranıza alırsanız.ben bu ay ovulasyon testiyle deniyorum.bakalım.

slm kızlar adet tarıhım bu ayın 21.benım suanda kasık agrım ve akıntım cok ve belım cok agrıyor sankı bugun de ufak bır damla kan vardı ıc camasırımda acaba hamıle olabılır mıyım sızce kızlar

HAYIRLI OLSUN.. TEBRİK EDERİM ..
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN CANIM.. KAÇ AYDIR BEBEK İSTİYORSUN SERAP

canım 4.ayımıza girdikk hemen hemen ramazanın 22 sinde başladık korunmamaya nasip bu ayaymış

kızlar ovulasyon testi çok koyu bugün bu akşam çalışma var tabii ki artık ondan sonra 14 günü sayar dururum

ebru32,bahark, tosti, siyahdüş ; arkadaşlar hepimizin tarihi hemen hemen aynı.

Son günlerde neler hissediyorsunuz? Yaşadığınız değişik belirtiler var mı?

bendeki belirtiler yüzüm yanıyo,ilişkiden 1 kaç gün sonra ve dün ve bugün ateşim çıkıo üşüyorum eklem yerlerim agrıo böle beni kolumdan bacağımdan tutup çeksinler istiyorum, sonra sık acıkıyorum, göğüslerim zaten küçük benm o yüsden onlarda biras dolgunluk ve özellikle uçlarında acıma hissediyorum ki hiç olmasdı adetmde falanda,bugün yok ama 1 kaç gündür vücudum karıncalanıyodu,karnıma kasığıma ağrı giriyo arada,bugünde akıntım arttı bunlar var bende kıslar baya umutlanmıştım ama akıntım artınca adet günümde yaklaşınca adet olcam heralde diyorum fazla kendimi dinledim galba amaan hayırlısı kıslar kafamıza taktıkca olmıycak bu anlaşıldı

ya kızlar bişey sorcaaam eşimde şimdi kontrol etti sol kasığım çok sert sağ çok yumuşak(tabi çift rahim var)bu bir umut olabilirmi?

iyi geceler kızlar bu gün eltim babası içi kuran okuttu onlardaydım yeni girebildim
kedersizim sevdacım şifa teşekkür ederim

ebru32 15 kasım
bahark 15 kasım
ekin 13-15 kasım
tosti 16 kasım
siyahdüş 16 kasım
ayfer 16 kasım
tarioronar 17 kasım
kad_er 19 kasım
domdom 19 kasım
kedersiz 20-21 kasım
sevdanehri 20 kasım
fatos56 21 kasım
şifa 23 kasım
yosunnk 29-30 kasım

Merhaba..
tosti topıqın hayırlı olsun cnm
kızlar oncelıkle ıns rabbım olmayanlara en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın dıyerek baslamak ıstıyorum.
benım 1 kızım var sımdı yenıden denıyoruz bu 5.ci ayım
kızımdakı belırtılerımı hıc hatırlamıyorum belkı kendımı dınlemedıqımdendır o yuzden belırtı yabancısıyım
dıkkat ettıgım tek sey reglıden 10 gun once gosguslerımın yanları dokunamayacak kadar cok acır tıpkı suanda olduqu gıbı
onun dısında ıdrara cok cıkıyorum evet ama cok su ıcıyorum
goguslerımde sıslık vb seyler yok yan acıması dısında
kasımlarımda 4 gun once agrılar vardı belımde agrıyordu ama buqun cok ıyıyım
tek sey ıcım boquluyor daralıyorum
beklenen yada beklenmeyen reglım 19 kasım
hepımız hakkında hayırlısı olsn dıyorum

yerlesme kanamasi olabilir canim belki insallah hamilesindir

slm kızlar,,,,nasılsınız bugün,,,,inşlh güzel haberler alırız bugünn

mrb.bende geldim.henüz belirtim yok ama sürekli midemde dönen bişi hissediyorum.pazartesiden beri midem ara ara içimde kalp atışı tarzında bir şeyler yaşıor.sabahları işe gitmek istemiyorum uykusuzluk yüzünden.ayy 15 kasımada az kaldı.

canım mrb bende burda yeniyim 2 gündür burdayım
kendimi bebek bebek diye yiyiyorum.bu arada sen kaç yaşındasın ve kaç senelik evlisin??

ay benimde midem bulanıyor 2 gündür ya psikolojik ya da inşallah hamileyizdir

benim dün hafif karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi bugün yok adetim 15 kasım bakalım :)

inşallah adaşım umutlu olmalıyız .
yaa bu arada burda sizi zor buldum tosticim yok

inşallah canım
tosti dünde yoktu bugün gelir herhalde canım forum takipte yazdığın mesajlar diye bir yer var oraya tıkla kolay bulursun

kizlar karin sisligide hamilelik belirtisimi sanki boyle coook yemiste sismis gibi bi gobek cikmasi hamilelik belirtisimidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…