- 14 Kasım 2008
- 538
- 1
- 40
kizlar karin sisligide hamilelik belirtisimi sanki boyle coook yemiste sismis gibi bi gobek cikmasi hamilelik belirtisimidir
hamile kalmadığım için bilemiycem canım...ama duymuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar karin sisligide hamilelik belirtisimi sanki boyle coook yemiste sismis gibi bi gobek cikmasi hamilelik belirtisimidir
yaa benimde öyle karnım şiş belki gaz problemi flanda olabilir diye düşünüyorum.ayrıca benim geçen hafta tam bir hafta boyunca karnımın sol tarafında kasılmalar vardı.o geçti göğüs arasındaki bölgem kaşınmaya başladı 3 gün flan artı bu haftada midemdeki dönen bişi hissi ve ne sancı ne bulantı tuhaf bişi yaşıorum....
yada kendimi dinliyorum.bebek müjdesini vermek çok istiyorum.....
slm kizlar nasilsiniz
slm kizlar nasilsiniz
sağol tatlım sen nasılsın.hoşgeldin.
tostide gelsin artıkkkk....
baharkartal:15kasım
tosti:16kasım
ebru:15kasım
bahark:15 kasım
hadi bakalım hepimizin inşallah hayırlısıysa olsun bebişi.
ayy ben burayı çok sevdimmmmm
kendimizi çok dinlemeyelim kızlar ( diyene bak ) ben 8 aydır kendimi dinliyorum sanırım ama sonuç hüsran ayrıca bende polikistik over var onunda etkisi var gebelik üzerinde tabi
canım mrb bende burda yeniyim 2 gündür burdayım
kendimi bebek bebek diye yiyiyorum.bu arada sen kaç yaşındasın ve kaç senelik evlisin??
canım 4.ayımıza girdikk hemen hemen ramazanın 22 sinde başladık korunmamaya nasip bu ayaymış
mrb kızlar bende bi zamanlar hamile kalmayı çok istedim ve RABBİM esirgemedi şuan 6 aylık hamileyim..kızım olcak inş bende buraya bununla ilgili bi çok topic açmıştım ve en son açtığım topic bende hamileyim kızlar diye oldu..inş sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız..
stres yapmicam diye kendinizi hırpalamayın bende hep düşünüyodun sonuçta içinizdekilere kilit vurup aklınızdan atamassınız dimi..sadece adetten sonraki o yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz yeterli olacaktır
mrb kızlar bende bi zamanlar hamile kalmayı çok istedim ve RABBİM esirgemedi şuan 6 aylık hamileyim..kızım olcak inş bende buraya bununla ilgili bi çok topic açmıştım ve en son açtığım topic bende hamileyim kızlar diye oldu..inş sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız..
stres yapmicam diye kendinizi hırpalamayın bende hep düşünüyodun sonuçta içinizdekilere kilit vurup aklınızdan atamassınız dimi..sadece adetten sonraki o yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz yeterli olacaktır
benim şim gitti doktora daha ilk muayenede ameliyat dedi.o yüzden inanmadım.ama ben gitmedim hiç.eşimin dktr gittiği zaman soğuk algınlığı flan vardı o yüzden spermlerini etkilemiş olabilir diyorum ben.% 40 hareketli %30hareketsiz %20 cansız %10 neydi unuttum.bu durumda olmazmı çocuk.dktr hemen ameliyat dedi muayene hanesinin kartını verdi.ki özel hastaneye gittik.