Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

hamile kalmadığım için bilemiycem canım...ama duymuştum

yaa benimde öyle karnım şiş belki gaz problemi flanda olabilir diye düşünüyorum.ayrıca benim geçen hafta tam bir hafta boyunca karnımın sol tarafında kasılmalar vardı.o geçti göğüs arasındaki bölgem kaşınmaya başladı 3 gün flan artı bu haftada midemdeki dönen bişi hissi ve ne sancı ne bulantı tuhaf bişi yaşıorum....

yada kendimi dinliyorum.bebek müjdesini vermek çok istiyorum.....:KK17:

yaa benimde öyle karnım şiş belki gaz problemi flanda olabilir diye düşünüyorum.ayrıca benim geçen hafta tam bir hafta boyunca karnımın sol tarafında kasılmalar vardı.o geçti göğüs arasındaki bölgem kaşınmaya başladı 3 gün flan artı bu haftada midemdeki dönen bişi hissi ve ne sancı ne bulantı tuhaf bişi yaşıorum....

yada kendimi dinliyorum.bebek müjdesini vermek çok istiyorum.....:KK17:

kendimizi çok dinlemeyelim kızlar ( diyene bak :p ) ben 8 aydır kendimi dinliyorum sanırım ama sonuç hüsran ayrıca bende polikistik over var onunda etkisi var gebelik üzerinde tabi

slm kizlar nasilsiniz

sağol tatlım sen nasılsın.hoşgeldin.
tostide gelsin artıkkkk....

baharkartal:15kasım
tosti:16kasım
ebru:15kasım
bahark:15 kasım

hadi bakalım hepimizin inşallah hayırlısıysa olsun bebişi.
ayy ben burayı çok sevdimmmmm :KK70:

sağol tatlım sen nasılsın.hoşgeldin.
tostide gelsin artıkkkk....

baharkartal:15kasım
tosti:16kasım
ebru:15kasım
bahark:15 kasım

hadi bakalım hepimizin inşallah hayırlısıysa olsun bebişi.
ayy ben burayı çok sevdimmmmm :KK70:

bende çok seviyorum fakat temizlik yapmam gerekiyor sanırım birazdan kalkıcam internetin başından :KK5:

kendimizi çok dinlemeyelim kızlar ( diyene bak :p ) ben 8 aydır kendimi dinliyorum sanırım ama sonuç hüsran ayrıca bende polikistik over var onunda etkisi var gebelik üzerinde tabi

benim şim gitti doktora daha ilk muayenede ameliyat dedi.o yüzden inanmadım.ama ben gitmedim hiç.eşimin dktr gittiği zaman soğuk algınlığı flan vardı o yüzden spermlerini etkilemiş olabilir diyorum ben.% 40 hareketli %30hareketsiz %20 cansız %10 neydi unuttum.bu durumda olmazmı çocuk.dktr hemen ameliyat dedi muayene hanesinin kartını verdi.ki özel hastaneye gittik.

bende iyyim kizlar, aynen bebekten baska bisey düsünmez oldum ama kizlar ya cok fazla düsünmeyelim bence sonu hep hüsran oluyor ve bi baska yerde duydugum kadariyla buda %200 etkiliyomus cok stres yapmayalim

canım mrb bende burda yeniyim 2 gündür burdayım :-)
kendimi bebek bebek diye yiyiyorum.bu arada sen kaç yaşındasın ve kaç senelik evlisin??

mrb canım sanırım bana yazmışsınn,,,ben 25 yaşındayım ,2 yıllık evliyim,,,sen peki?inşlhh hayırlısı olur ,,,,ilk denemem benimde ,çok heyecanlıyım

mrb kızlar bende bi zamanlar hamile kalmayı çok istedim ve RABBİM esirgemedi şuan 6 aylık hamileyim..kızım olcak inş:nazar: bende buraya bununla ilgili bi çok topic açmıştım ve en son açtığım topic bende hamileyim kızlar diye oldu..inş sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız..
stres yapmicam diye kendinizi hırpalamayın bende hep düşünüyodun sonuçta içinizdekilere kilit vurup aklınızdan atamassınız dimi..sadece adetten sonraki o yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz yeterli olacaktır

neyse kizlar kusura bakmayin acil bi isim cikti, cikmam gerekiyo simdilik kendinize iyi bakin tekrardan görüsürüz insallah öptüm hepnizi

mrb kızlar bende bi zamanlar hamile kalmayı çok istedim ve RABBİM esirgemedi şuan 6 aylık hamileyim..kızım olcak inş:nazar: bende buraya bununla ilgili bi çok topic açmıştım ve en son açtığım topic bende hamileyim kızlar diye oldu..inş sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız..
stres yapmicam diye kendinizi hırpalamayın bende hep düşünüyodun sonuçta içinizdekilere kilit vurup aklınızdan atamassınız dimi..sadece adetten sonraki o yumurtlama günlerini iyi değerlendirmeniz yeterli olacaktır

TEBRİK EDERİM. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞ SALİM..:nazar: SEN KAÇ AYDIR İSTİYORDUN CANIM..

çok sevindim canım inan burada birilerinin hamile olduğunu duyunca kendim hamileymişim gibi seviniyorum umarım Allah kucağınada almayı nasip etsin :nazar:

benım kasık agrılarım gıttı :KK43: bacaklarım agırmaya basladı heray adet oncesı oldugu gıbı hala sıfır akıntı ve sıddetlı gogus yanı acıması onun dısında trup gbıyım arıyorum belırtı bulamıyorm 7 gun var kısmet

benimde kasıkalrım dün ağrıyordu biraz bugün ağrımıyor fakat 2 gündür midem bulanıyor şu an bile:KK36:

benim şim gitti doktora daha ilk muayenede ameliyat dedi.o yüzden inanmadım.ama ben gitmedim hiç.eşimin dktr gittiği zaman soğuk algınlığı flan vardı o yüzden spermlerini etkilemiş olabilir diyorum ben.% 40 hareketli %30hareketsiz %20 cansız %10 neydi unuttum.bu durumda olmazmı çocuk.dktr hemen ameliyat dedi muayene hanesinin kartını verdi.ki özel hastaneye gittik.

aman diyeyimm boşuna amliyat olmasın doktorlar artık ticarete dökmüş varikosel ameliyatını benim eşimde oldu 2 sene önce aynen bize acil olması gerek dediler..hem sizin hareketli sayınız düşük değilki okadar bizim %10 düşün ameliyat olduğu halde

kizlaaarrr cok az kaldii gün gectikce dahada heyecanlaniyorum ama insallah bu heyecanlarimiz bosa cikmaz, hepimizin hemen hemen ayni gün beklenmeyen adet tarihimiz

X